Profil uživatele
avatar

Lopieza

Gourmet

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
2
1
Počet komentářů 21
Ohodnocené restaurace 0
Účast na gastroakcích 13

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2015: 2

Odkud jsem: Lipová - lázně

Co dělám: Studuji VŠ

Moje nejoblíbenější

Gastrokniha:  Jídlo - dějiny chuti, Paul Freedman

Gastrofilm: Julie a Julia , Potraviny a.s.

Moje oblíbené z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT

Moje komentáře

> 27. 07. 2014 - Paprsek: Turistická restaurace,...
Turistická restaurace, která je vyhlášena kynutými borůvkovými knedlíky - ty jsou opravdu vynikající! Avšak interiér restaurace je spíše prostší a jako obrovský negativ vidím zabalený příbor do zmačkaného ubrousku jak v nějaké "třetí cenové". Při toulkách přírodou je to však vítané zastavení pro nabrání dalších sil na budoucí výšlapy!
> 27. 07. 2014 - Koliba Krnov: Restaurace, která neurazí,...
Restaurace, která neurazí, ale ani příliš nenadchne. Jídlo bylo průměrné a interiér připomíná spíše chatu. Plusem této restaurace je rozhodně hezká zahrádka a velice příjemná obsluha.
> 14. 04. 2014 - Velkopopovická Kozlovna: Velice pěkná stylová...
Velice pěkná stylová restaurace s jídelním lístkem, který má celkem "hlavu i patu" zaměřeným především na speciality naší, tedy české kuchyně. Jídlo bylo dobré ( na fotce lze vidět, zde doporučovanou krkovičku s pivním sýrem), avšak zařadila bych ho spíše do kategorie normální, než vynikající. Obsluha byla snaživá a tedy celkový dojem z této restaurace byl velice dobrý.
> 23. 02. 2014 - Excellent hotel, Excellent: Při vstupu do restaurace...
Při vstupu do restaurace jsme zahlédli nálepky GR a proto jsme očekávali určitý standard. Bohužel obsluha byla hodně pomalá a jídlo bylo spíše průměrné.
> 22. 02. 2014 - Terasa U Zlaté studně: I Amuse-bouche může být...
I Amuse-bouche může být hvězdou mezi chody. Pěna z humra a mořského ďase na okurce.
> 09. 02. 2014 - Spices Restaurant and Bar: 1. zkušenost se sladkým...
1. zkušenost se sladkým sushi - Sladká rýže s kokosem a pistáciemi, jahody a žloutkový krém ze švestkového vína
> 09. 02. 2014 - Chateau St. Havel: Chutný netradiční předkrm,...
Chutný netradiční předkrm, který překvapí svou jemnou chutí .. - Cheesecake z kachních jater s lanýži na carpacciu z červené řepyv kardamomu s koňakovo-portským želé a tymiánovou majonézou
> 03. 02. 2014 - Dong-hai: Restaurace s opravdu milou...
Restaurace s opravdu milou obsluhou a dobrým jídlem.
> 03. 02. 2014 - Ambiente – Pasta Fresca: Restaurace s příjemnou...
Restaurace s příjemnou domáčtější atmosférou, která nás překvapila svou větší rozlohou. Jídlo bylo dobré, avšak ne perfektní .. celkově se jedná o velice příjemný zážitek, který vyzdvihuje především šikovná obsluha a velice dobrá káva.
> 03. 02. 2014 - Spices Restaurant and Bar: Velice příjemná restaurace...
Velice příjemná restaurace s naprosto perfektní obsluhou. Lidé pracující v této restauraci jsou opravdu milí, přirození a velice šikovní. Menu v rámci GRF bylo dobře sladěné a vkusně doplněné bonusovým pečivem, vínem a čajem. Největší dojem z celého menu však na mě udělal losos u předkrmu. Opravdu naprosto perfektně připravený !

Moje gastrofotky

Fotky z restaurací

Fotky z komentářů