Profil uživatele
avatar

Dišmén

Foodie

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
1
0
Počet komentářů 8
Ohodnocené restaurace 0
Účast na gastroakcích 0

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2016: 8

Moje komentáře

> 26. 10. 2016 - Nautilus hotel, Goldie: O restauraci Goldie v...
O restauraci Goldie v Táboře jsem slyšel jen samou chválu - rozhodl jsem se ji tedy také osobně navštívit. Zvolil jsem šestichodové degustační menu, které obsahovalo Amuse bouche, jelita na stromě, domácí šunku, liškový krém s majoránkovým olejem, candáta, nadívanou křepelku telecím masem se zauzenými brambůrky v seně a rybízový cheesecake s pistáciovou zmrzlinou. Byla to paráda! Personál naprosto profesionální a velmi příjemný. Jednotlivé chody servis vždy podrobně popsal...prostě tak, jak by to mělo být. Jídlo bylo opravdu znamenité. Každý chod byl originálně nazdobený, velmi nápadité variace chutí a vůní, prostě zážitek pro všechny smysly. Například jelítkový prejt osmažený jako malé řízečky, které si sundaváte z malého stromečku...to je prostě nádhera :-) Kdybych chtěl přece jen najít malý stín, tak bych candátka trochu víc přisolil, ale to je opravdu jen na okraj. Byl to pro mne velký gurmánský zážitek a restauraci bych neváhal nominovat na hvězdu (možná by se pražská hvězdná trojice chytla za nos) :-) Dišmén
> 20. 09. 2016 - Naše farma: Nádherné prostředí a moc...
Nádherné prostředí a moc příjemný personál. Ochutnal jsem polévku s žemlovými knedlíčky a sekanou ve slanině s křenem a bramborovou kaší. Jídlo perfektně naservírované a upravené. Bohužel nedochucené. Polévka chtěla dochutit - případně silnější vývar...chybělo mi tam kousek masa, nebo kousek zeleniny...knedlíčky snad úplně neochucené. Sekaná byla výborná, ale bramborovou kaši jsem musel 2x osolit. Škoda, pokud by v kuchyni začali ochutnávat, byla by to skvělá restaurace. Dišmén
> 19. 09. 2016 - Barbora: Do Barbory jsem zašel při...
Do Barbory jsem zašel při pracovní cestě okolo poledne a dal jsem si polední menu. Ochutnal jsem gulášovou polévku a kuřecí paličky v medu s rýží. Jídlo bylo průměrné - ani neurazilo, ale ani nepotěšilo. Čekal bych lepší dochucení jídla - omáčka na rýži byla celkem bez chuti a na můj vkus řídká... perosnál byl skvělý - vůbec jsme nečekali a číšnice se i usmály ;-) Co mě bavilo nejvíc, byl skvělý výhled na chrám Sv. Barbory - to je opravdu nádhera! Dišmén
> 13. 09. 2016 - Magdalene bistro: Do bistra chodím už dlouho...
Do bistra chodím už dlouho a ještě se mi nestalo, že bych se zmýlil. Všechno, co jsem tam ochutnal, bylo vždy skvělé, chutné, čerstvé a perfektně naservírované. Někdy maličko nepříjemný personál, ale opravdu jen velmi výjimečně. V Čekých Budějovicích je to jedna z nejlepších voleb kam zajít na jídlo! Dišmén
> 28. 08. 2016 - Na Pekárně: Každý pravý gurmán ví, že v...
Každý pravý gurmán ví, že v tomto regionu se jezdí za gastronomickým pornem k Tlustým do Lednice. Ostatní restaurace to tady tím pádem jistě nemají lehké, ale restaurace Na Pekárně se s tím vypořádala mistrovsky! Ochutnal jsem svíčkovou a marcipánovou panna cottu. Jídlo i dezert na jedničku! Domácí nadýchaný knedlíček, masíčko křehounký - jen se rozpadalo a omáčka skvělá! Panna cotta - velmi zajímavá chuť, naservírovaná mistrovsky na talíři a položená na čokoládové bahno...fakt stojí za ochutnání :-) Až si příště u Tlustých nesednu, je pro mě tato restaurace skvělou alternativou :-) Dišmén
> 31. 07. 2016 - Na Pekárně: Na začátku mě odrazoval...
Na začátku mě odrazoval neútulný interiér. Pan číšník byl ale profík a velmi příjemný. Ochutnal jsem hovězí polévku, kterou mi nalévali přímo na stole a zvěřinový gulášek. Obě jídla byla velmi slušná! Pokud by něco udělali s interiérem a zrychlili servis, je to v Sušici jasný favorit! Dišmén
> 10. 07. 2016 - Jítrava Apartmán hotel: Jídlo, které jsem zde...
Jídlo, které jsem zde ochutnal bylo opravdu skvělé. Dal jsem si vepřový bůček, kedlubnové zelí a bramborové šišky. Bůček byl malinko suchý, ale jinak skvělé jídlo - obzvláště zelí krásně naservírované. Druhý den jsem si dal telecí řízek na másle s bramborovou kaší - tedy opravdu hodně dobré - asi bez jakékoliv připomínky. Personál velmi milý, ale bylo vidět, že má servis trochu problém s organizací. Absence příborů, nebo ubrousku po servírování jídla by se v takové restauraci nemělo stát. Dojem mám i přes to z Jítravy velmi dobrý a moc rád se sem vrátím. Dišmén
> 10. 07. 2016 - U Majáku: Dal jsem si hovězí karpáčo...
Dal jsem si hovězí karpáčo a lososa na grilované zelenině. Karpáčo výborné, jen na můj vkus hodně olivového oleje a dojem kazila polovina bagety, která nebyla nejčerstvější a špatně se jedla. Losos byl evidentně čerstvý, ale nerovnoměrně osolený, kůžička bohužel připálená. Dojem celkově dobrý, obsluha moc fajn, změnil bych výběr reprodukované hudby. Dišmén