Profil uživatele
avatar

Mirek7

Food Guru

Oblíbenost uživatele
  4
Oblíbenost komentářů
208
32
Počet komentářů 391
Ohodnocené restaurace 24
Účast na gastroakcích 21

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 24

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Goldie-Nautilus Tábor

Kuchař: Svatek

Moje komentáře

> 23. 03. 2017 - Café Buddha: Jídlo bylo dost dobré - a...
Jídlo bylo dost dobré - a to je vše pozitivního, protože: 1) Servírka nám cpe jídelníčky, zatímco my ještě stojíme v zimnících. 2) Interiér je spíše takový bufet, než restaurace; židle kdovíodkud posbírané. 3) Hostem je i roztomiloučký pejsánek (psy v restauraci nesnáším), se kterým se číšník, který nosí jídla, mazlí a pusinkuje. 4) Když se mi ten roztomiloučký psíček za veselého údivu majitelky vyčůrá pod nohy, jsem rád, že jsem dojedl, urychleně platím a odcházím.
> 17. 03. 2017 - Masala Royale: Velká spokojenost - jen ten...
Velká spokojenost - jen ten interiér nám nějak do oka nepadl.
> 16. 03. 2017 - Ambiente – Pasta Fresca: No jo, mistr tesař o tom...
No jo, mistr tesař o tom ví. Pospíchal jsem a hned jak jsem to odklikl, tak jsem se chytil za hlavu..... Omluvám se, pane Boddie, Vašemu oku.
> 15. 03. 2017 - Ambiente – Pasta Fresca: Těstoviny nás uchvátili,...
Těstoviny nás uchvátili, méně pak obsluha (číšníci sice kmitali, ale obsluhoval nás pokaždé jiný, který běžel okolo); interiér nám také do oka nepadl.
> 12. 03. 2017 - Pavillon: Je to perfektní. Nad...
Je to perfektní. Nad trojjedničku vystoupal arašídový créme brulée se slaninovou zmrzlinou. A tak pro pobavení snad jen stůl vedle: slečna si pochutnává na svíčkové s knedlíkem - ovšem nasucho, neboť omáčku ponechává v konvičce. Zato její partner zjišťuje, že jeho biftek je asi sušší a tak si ho tou svíčkovou omáčkou přelévá. A aby neměl hled, tak si od slečny vezme karlovarský knedlík a tím se k bifteku dojídá.
> 12. 03. 2017 - Columna: Také nemám rád, když se k...
Také nemám rád, když se k mému stolu přitočí každou chvíli někdo jiný.....
> 08. 03. 2017 - Za Větrem: Rád se dívám na kuchaře při...
Rád se dívám na kuchaře při práci - ale za sklem, abych nemusel čichat veškerý pach z připravovaných pokrmů, jako zde (plameny z pánví šlehají, tuky se pálí.....). Polední pečené králičí stehno je přičmoudlé stejně jako drůbeží játra na slanině. Přítomnost přepáleného tuku mi za dvě hodiny potvrzuje i můj zažívací trakt. Tak za mne do "Maurera" určitě ne.
> 06. 03. 2017 - Cesta časem: Teprve se chystáme...
Teprve se chystáme usednout, svlékáme si bundy - a servírka nám už cpe jídelníčky. Jídlo: chápu, že od polední hotovky nemůžu čekat zázraky, ale dva miniplátky masa (tak 50g zasyrova) ve svíčkové, to je opravdu málo.
> 06. 03. 2017 - Everest: Echt indická "vesnická"...
Echt indická "vesnická" hospoda, echt indické skvělé jídlo.
> 05. 03. 2017 - Purkmistr hotel, Pivovarský dvůr: Dobré jídlo, bezva obsluha,...
Dobré jídlo, bezva obsluha, hezký interiér. A výčepák točí jednu hladinku za druhou z klasických pivních kohoutů = radost se podívat a dvanáctku Purkmistra popít. Pane Boddie - to jejich pivko bych doporučil i Vám.
> 05. 03. 2017 - Na Krásné vyhlídce: Pes v restauraci (a navíc...
Pes v restauraci (a navíc hlasitě štěkající), to mi celkem vadí.
> 25. 02. 2017 - Nautilus hotel, Goldie: Třikrát za 1 (vyzdvihl bych...
Třikrát za 1 (vyzdvihl bych nad jedničku dezert "ovocný semafor"). Ale ty židle, pane Svatku, mají svoji životnost už za sebou .......
> 18. 02. 2017 - Lokál Pod Divadlem: Smažák na úrovni slušnější...
Smažák na úrovni slušnější jídelny za 160,-Kč je docela nářez.....
> 16. 02. 2017 - Bellevue: Skvělá fotka výborného...
Skvělá fotka výborného vína. To je bílé, že?
> 16. 02. 2017 - Chateau St. Havel: Chladné telecí i obsluha -...
Chladné telecí i obsluha - to je hezky napsáno.
> 11. 02. 2017 - V Zátiší: Excelentní polévka,...
Excelentní polévka, podprůměrný dezert.
> 09. 02. 2017 - Best Western hotel Vista, Buena Vista: Vážený pane manažere. Je to...
Vážený pane manažere. Je to sice věc názoru, ale mně se Vaše reakce nelíbí. Pokud by každý manažer restaurace reagoval na komentáře hostů, tak už na ty komentáře samotné moc místa nezbude a za dva dny je "Maurer" zcela zahlcen. Což napsat jednou provždy: "Všem našim spokojeným hostům letos děkujeme"?
> 07. 02. 2017 - U Lípy restaurant: Tak tady se zastavil čas...
Tak tady se zastavil čas ........ a to po všech stránkách. Před 30ti lety to mohla být bomba. Jídlo je jak z minulého století. Sladká šlehačka na svíčkové je prý v pořádku a "Děláme to tak už třicet let" tvrdí majitel, ale já prostě sladkou šlehačku na jakémkoliv mase nemusím.
> 05. 02. 2017 - Občanská plovárna: Ha ha ha - musím se zastat...
Ha ha ha - musím se zastat obsluhy. Já také rozeznám červené víno od bílého ...................
> 05. 02. 2017 - Horizont hotel: Hezký komentář.
Hezký komentář.
> 03. 02. 2017 - Four Seasons hotel, CottoCrudo: GRF - excelentní po všech...
GRF - excelentní po všech stránkách. Jen malá výtka: během degustace v délce 1,5 hodiny se u nás vystřídalo 6 obsluhujících + "uvaděčka" - to mi přijde nedobré.
> 01. 02. 2017 - Gastronom Mediterranean restaurant: Lokálem se nese vánoční...
Lokálem se nese vánoční píseň TICHÁ NOC a teplota v restauraci písni téměř odpovídá. Celkově žádný zážitek hodný zapamatování.
> 30. 01. 2017 - U Bezuchů: Židle v hospodě už něco...
Židle v hospodě už něco pamatují, interiér tak pro partu ožralých nimrodů, teplá cola z plechovky, polední máslový sekaný řízek pobledlého charakteru tone v mastné louži a servírčiny potetované ruce jsou už jen "třešničkou". Do Maurera ani jako pivnice!
> 29. 01. 2017 - Miura hotel: Hezké fotky, ale do...
Hezké fotky, ale do rodinného alba.
> 29. 01. 2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: No jo, ona i cesta na WC je...
No jo, ona i cesta na WC je taková malá bojovka.
> 26. 01. 2017 - Pepř a Sůl: P.S.: Dvě hodiny po obědě...
P.S.: Dvě hodiny po obědě nás všechny dostihl průjem. Pane kuchaři, děkujeme za pročištění našich zažívacích ústrojí!
> 26. 01. 2017 - Pepř a Sůl: Zcela tuctová restaurace...
Zcela tuctová restaurace nás ničím nezaujala - snad jen tím, že polední špagety carbonara tonuly v omastku.
> 25. 01. 2017 - Ábelův mlýn: Ten jídelní lístek v...
Ten jídelní lístek v umolousaných plastových deskách mě "dojal", stejně jako vás.
> 21. 01. 2017 - Dvůr Hoffmeister: GRF: každý pokrm je...
GRF: každý pokrm je vyvážený harmonický celek, ale přitom s jasně čitelnými ingrediencemi = velká lahoda.
> 16. 01. 2017 - Galerie Kladno: Největší devizou této...
Největší devizou této restaurace je výhled i čistý interiér. Ostatní slušné.
> 13. 01. 2017 - Kastrol: Na polední hotovku jídlo...
Na polední hotovku jídlo velmi slušné - chutí i velikostí porcí. Potěší obsluha šéfkuchařem; jen tomu velmi střídmému interiéru nějak na chuť přijít nemůžu.
> 12. 01. 2017 - U Koruny: Ceny šly nahoru, jídlo se...
Ceny šly nahoru, jídlo se oproti posledním propadům mírně zlepšilo.
> 09. 01. 2017 - Nautilus hotel, Goldie: Liškový krém pana Svatka z...
Liškový krém pana Svatka z Nautilu je pro mě nepřekonatelný.
> 01. 01. 2017 - Smíchovský pavilon: Interiér stylově plně...
Interiér stylově plně odpovídající názvu podniku - ale jeden bod strhávám za průvan a zimu. Nefiltrovaná dvanáctka i obsluha slušná, ale malérem je jídlo: gulášek z divočáka je notně oschlý a nepříliš chutný; holandský řízek (polední hotovka) je zase trochu přesolen a konzistencí je to spíše taková fašírka.
> 01. 01. 2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: Jít na oběd, když nemáte...
Jít na oběd, když nemáte hlad, je pěkná blbost - řešíme to dělenými porcemi. Hodnocení: 1/1/1.
> 01. 01. 2017 - Promenáda: Excelentní - 3x za jedna. A...
Excelentní - 3x za jedna. A číšníci běhají tak, že je občas vidíme rozmazaně. Ale trochu se děsíme připravované rekonstrukce - interiér se nám totiž moc líbí. Je stylový, čistý, sladěný, s klenutými stropy, lampami, židlemi, prostě paráda. Snad tam, proboha, nevtrhne nějaké moderna?!