VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Archiv aktualit

Champagne je treba
19.9.2017
Dobře vychlazené šampaňské, sekt, cava či prosecco to je základ. Takhle láká jedna hospůdka hosty v romantickém francouzském Orange.
Fishbone
15.9.2017

Nevyhazujte rybí hlavy a kosti! Když se krásně opečou a pak z nich uděláte silný vývar, budete mít úžasný základ na rybí polévku!

Chmelení
11.9.2017
Chmel už roste i v naší ulici mezi roštím. Je jasné, že jsme opravdu pivní velmoc nejen ve spotřebě.
Gazpacho
8.9.2017

Nevíte co s měkkými rajčaty? Už vás omrzela rajčatová omáčka? Zkuste studené letní gazpacho! Je jednoduché a úžasně osvěžující!

Réva a růže
5.9.2017
Růže - starodávný přírodní indikátor zdravé révy vinné. Když nechřadne květina víno je ok!
Mořské potvůrky
1.9.2017

Skleničky od jogurtu, pár starých prkének a mušle nasbírané u moře... A děti mají o zábavu postaráno!

Biopotravina
29.8.2017
16tý ročník soutěže Česká biopotravina - už je ochutnáno, změřeno, vyhodnoceno! Vítězové budou vyhlášeni 1.září.
Retro
26.8.2017

Pár zrezivělých příborů po babičce a jaká je z toho umělecká dekorace do kuchyně!

Váhy
22.8.2017
Na některých trzích ve Středozemí se drží místní prodejci tradičního vážení. Aby digital neblaze neinfikoval zeleninu. A je to i zábavnější.
Ústřice
19.8.2017

Taste-Waste svícen ze skořápek od ústřic se dá ve Španělsku prodat za pěkně tučnou sumu!



 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top
English