VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer's writings

 

• Weekly articles from the mouth of Pavel Maurer - every Wednesday in Metro, and previously every Thursday in Reflex. Only in Czech.
 
• Shows about Don’t Eat Stupid
 
• Blogs

06. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Britové vaří nejlépe na světě, ale radši ochutnejte speciality z bývalých kolonií

05. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Odnaučte se říkat Jugoslávie a ajvar, burek i brodet si dejte radši ve vnitrozemí

30. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Čisté a spořádané Dánsko je nejpohostinnější z nordických oblastí. Ochutnejte místní gastronomické speciality!

29. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Tisíc šest set druhů uzenin a nejrozmanitější nabídka pečiva v Evropě. Nechte se v Německu rozmazlit!

23. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Rakouská gastronomie? To jsou také vesnická jídla, místní pekárny a řeznictví

22. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

V Bulharsku chutná šopský salát jinak. Dávají do něj čubricu, připomíná Pavel Maurer

16. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

I na Slovensko se dá cestovat za jídlem. Madší ročníky ale mohou tápat

15. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Španělsko je stejná gastronomická velmoc jako Francie nebo Itálie. Připlaťte si za jamón!

09. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Proč je Francie kolébkou světové gastronomie? Možná to způsobila Velká francouzská revoluce

08. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

V Itálii ochutnejte těstoviny, víno nebo čerstvou mozzarellu a nezapomeňte na espreso, radí Pavel Maurer

06. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Připijte si pražským vínem, vyzývá Pavel Maurer

05. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Jak se máme chovat, aby voda byla?

02. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Jak vypadá jídelníček zahraničního zpravodaje v Anglii a Francii?

01. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Glosa Pavla Maurera: V Maďarsku ochutnejte játra, pörkölt a jako dárek přivezte papriku

25. 06. 2017, Text: Pavel Maurer

Hranolky, žurek, bigos… Co jedí a pijí zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu?

24. 06. 2017, Text: Pavel Maurer

I jídlo má svůj čas. Žaludek je dobré připravit a vůně si vychutnat, radí Pavel Maurer

18. 06. 2017, Text: Pavel Maurer

Sladká pochoutka může nosit značku kvality Klasa. Ochutnejte Štramberské uši

17. 06. 2017, Text: Pavel Maurer

Chystáte se do Chorvatska? Nenechte si ujít mořskou okurku

11. 06. 2017, Text: Pavel Maurer

Velká řízková kariéra? Kde jinde než v Česku

10. 06. 2017, Text: Pavel Maurer

Bio, nebio. I bez nálepek poznáte králíka, který žil v přírodě, tvrdí Pavel Maurer



 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English