SEARCH AND VOTE

Pavel Maurer's writings

Pavel Maurer

 

• Shows about Don’t Eat Stupid
  Glosa Pavla Maurera

  Sat – Sun 12:10
Radiožurnál
 

• Weekly articles from the mouth of Pavel Maurer - every Wednesday in Metro, and previously every Thursday in Reflex. Only in Czech.
 
• Blogs

 

Reflex
27. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Rybě se podívejte na oči, číšníka se ptejte. Sedm rad pro gastroturisty

Reflex
26. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Původně byly v Evropě pro prasata. Dnes se bez brambor neobejde snad žádná kuchyně světa

Reflex
20. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Nejenom ryby a kaviár. Ve vnitrozemí Sardinie si objednejte raději králíka!

Reflex
19. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se ochudit kvalita sýra

Reflex
16. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Šťastný omyl

Reflex
13. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Nizozemské království sýrů těží i ze své historie. Navštivte tu restaurace z Guyany, Afriky či Malajsie!

Reflex
12. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Na řeckých ostrovech zaskočte na večeři do místní hospůdky

Reflex
06. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Britové vaří nejlépe na světě, ale radši ochutnejte speciality z bývalých kolonií

Reflex
05. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Odnaučte se říkat Jugoslávie a ajvar, burek i brodet si dejte radši ve vnitrozemí

Reflex
30. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Čisté a spořádané Dánsko je nejpohostinnější z nordických oblastí. Ochutnejte místní gastronomické speciality!

Reflex
29. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Tisíc šest set druhů uzenin a nejrozmanitější nabídka pečiva v Evropě. Nechte se v Německu rozmazlit!

Reflex
23. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Rakouská gastronomie? To jsou také vesnická jídla, místní pekárny a řeznictví

Reflex
22. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

V Bulharsku chutná šopský salát jinak. Dávají do něj čubricu, připomíná Pavel Maurer

Reflex
19. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Bez "kartáčů" je nám zle

Reflex
16. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

I na Slovensko se dá cestovat za jídlem. Madší ročníky ale mohou tápat

Reflex
15. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Španělsko je stejná gastronomická velmoc jako Francie nebo Itálie. Připlaťte si za jamón!

Reflex
09. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Proč je Francie kolébkou světové gastronomie? Možná to způsobila Velká francouzská revoluce

Reflex
08. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

V Itálii ochutnejte těstoviny, víno nebo čerstvou mozzarellu a nezapomeňte na espreso, radí Pavel Maurer

Reflex
06. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Připijte si pražským vínem, vyzývá Pavel Maurer

Reflex
05. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Jak se máme chovat, aby voda byla?



 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky