VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

12. 02. 2017, Text: Pavel Maurer

Jsou chutě, které si pamatujeme celý život. Jaké byly v dětství ty vaše?

11. 02. 2017, Text: Pavel Maurer

Jaká je nejlepší obrana proti škůdcům? Prostě je sníme. Předhoďme nejnebezpečnější predátory na talíř tomu největšímu dravci na světě. Nám lidem.

05. 02. 2017, Text: Pavel Maurer

Kulinářský expert Pavel Maurer se ve své glose svěřuje se svými zážitky z cest po Spojených státech.

04. 02. 2017, Text: Pavel Maurer

Je to naše národní chlouba, říká o chlebíčkách náš kulinářský expert Pavel Maurer. Ve své víkendové glose se zamýšlí také nad tím, jak se stanovuje jejich cena.Je to naše národní chlouba, říká o chlebíčkách náš kulinářský expert Pavel Maurer. Ve své víkendové glose se zamýšlí také nad tím, jak se stanovuje jejich cena.

29. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Restauračnímu personálu se na pomyslný zoubek dívá v dnešní gastroglose Pavel Maurer.

28. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Restaurace vyhazují suroviny a celá jídla do kontejnerů, některé ale přicházejí s řešením – chytré slevy.

22. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Jamie Oliver, Thomas Keller, Gordon Ramsay nebo Paul Bocuse - to jsou jedni z nejznámějších šéfkuchařů na světě. Proč ale mezi nimi není žena? Vládnou tak špičkové gastronomii pouze muži?

21. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Chardonnay, Cabernet Sauvignon a hlavně Shiraz - to jsou nejtypičtější odrůry australských vín. Proč je historie australských vín spjatá se zločinci vysvětluje Pavel Maurer ve své glose.

15. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Pokud se vám někdy stává, že omylem koupíte prošlé nebo zkažené potraviny, tak byste si měli přečíst dnešní gastronomickou glosu. Pavel Maurer v ní totiž přichází s nápadem, jak takovým případům předejít.

14. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Státní zemědělská a potravinářská inspekce uskutečnila v minulém roce téměř 10 tisíc kontrol. Co zjistili?

08. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Pokud žijete v naší zemi, určitě jste si všimli, že u nás stále prosperují hospody, co mají otevřeno klidně už od šesti hodin ráno. Tady dostanete klasickou dělnickou snídani.

07. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Už jste si určitě zvykli na to, že téměř ve všech supermarketech vám nabízejí oblíbený italský sýr – mozzarellu. Co to ale je?

01. 01. 2017, Text: Pavel Maurer

Pěna je také pivo. Jak správně čepovat? To není jen kouzlo, ale dodržování pravidel.

31. 12. 2016, Text: Pavel Maurer

Kulinární trendy roku 2017. Tak Pavel Maurer pojmenoval svou glosu na Silvestra. S čím tedy budou šéfkuchaři pracovat a na co se mají těšit naše chuťové buňky?

26. 12. 2016, Text: Pavel Maurer

Jak se máme o vánočních svátcích správně stravovat? Právě nad tím se zamýšlí Pavel Maurer.

25. 12. 2016, Text: Pavel Maurer

Ty jíst život, nebo život jíst tebe. Tak by se mohla jmenovat dnešní gastroglosa, která ale začíná filmovou historií.

24. 12. 2016, Text: Pavel Maurer

Štědrodenní gastroglosa není o ničem jiném než o dobrotách – podáváme dobroty z lesa.

18. 12. 2016, Text: Pavel Maurer

Je dosti pravděpodobné, že budete během svátků a vítání nového roku pít víno. Pavel Maurer vám řekne, co může zásadně ovlivnit vaše vjemy při jeho konzumaci - pozitivně i negativně.

17. 12. 2016, Text: Pavel Maurer

Tento týden vstoupilo v platnost povinné uvádění údajů o výživových hodnotách na obalu potravin. Co si o tom myslí Pavel Maurer?

11. 12. 2016, Text: Pavel Maurer

V pivu jsme světoví! Ale kdo je pánem našich slavných domácích pivovarů?



 
Bez jídla a pití chladne láska.
Maurus Terentius
Top
English