VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

27. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Lososi v ohrožení!

24. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Je dražší víno lepší? Je nutné se vzdělávat, abyste nenaletěli

 

23. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Je libo Křemílkův masakr v bedlovém háji, nebo raději Humr, koňak, smetana?! aneb důvěra v kuchaře nade vše

 

17. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Americká pizza nebo kebab. I na takovou fúzi narazíte u stánku s rychlým občerstvením!

16. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Stávka kamionů cestu domů nijak nezpříjemní. Pavel Maurer odbočil do německé vesnice na večeři

10. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Méně na mnoha talířích může znamenat víc než moc na jednom

09. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Drahé promyšlené nic v interiéru snesu, na talíři ale rozhodně ne

03. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Když svačinu do školy, tak nejlépe s láskou a starostí

02. 09. 2017, Text: Pavel Maurer

Zapomeňte na nálepku BIO a řiďte se vlastní chutí a životopisem potravin

30. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Jaké patálie zažívají handicapovaní v restauracích?

27. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Rybě se podívejte na oči, číšníka se ptejte. Sedm rad pro gastroturisty

26. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Původně byly v Evropě pro prasata. Dnes se bez brambor neobejde snad žádná kuchyně světa

20. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Nejenom ryby a kaviár. Ve vnitrozemí Sardinie si objednejte raději králíka!

19. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se ochudit kvalita sýra

16. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Šťastný omyl

13. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Nizozemské království sýrů těží i ze své historie. Navštivte tu restaurace z Guyany, Afriky či Malajsie!

12. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Na řeckých ostrovech zaskočte na večeři do místní hospůdky

06. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Britové vaří nejlépe na světě, ale radši ochutnejte speciality z bývalých kolonií

05. 08. 2017, Text: Pavel Maurer

Odnaučte se říkat Jugoslávie a ajvar, burek i brodet si dejte radši ve vnitrozemí

30. 07. 2017, Text: Pavel Maurer

Čisté a spořádané Dánsko je nejpohostinnější z nordických oblastí. Ochutnejte místní gastronomické speciality!



 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top
English