VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

17. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Vyhazujete při vaření příliš mnoho slupek nebo odřezků? I tyto zbytky se dají kreativně využít.

16. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Hospodu s dobrým pivem za rozumnou cenu lze najít i v okolí luxusní Pařížské ulice v Praze.

10. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Nenechte ze sebe dělat kravku ani tupého býka. Ten nejlepší steak nevyberete podle fotky

09. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Kuchaři prozrazují své fígle. Z kostí připravují vývary a horší zeleninu přidají do domácí paštiky.

03. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Do obchodů se vrací jogurty ve skle. Na rozdíl od plastového kelímku můžete vidět, co je uvnitř

02. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Chcete, aby byl rok 2016 plný zdravý? Tak jezde luštěniny.

01. 01. 2016, Text: Pavel Maurer

Pavel Maruer přichází s novoroční glosou - je hrdý na všechny slavné Čechy, nezapomíná ale na gastronomii a na typické české pivaře.

27. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Orel mořský hnízdí u jednoho z třeboňských rybníků možná více než třicet let. Zbyla na něj po vánočních kapřích žních nějaká rybička k večeři?

26. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Jsou doporučení lékařů nereálná? Kdybychom se podle nich chovali, zhroutí se rybářský průmysl.

25. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Cesta k dlouhověkosti je jednoduchá. Stačí genetika, kvalitní jídlo ze zahrádky a hodně smíchu

24. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Tahle tři přání můžete plnit nejen o Vánocích

20. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Vepřové kůže a spálené brambory. Tyhle ingredience byste v kuchyních špičkových kuchařů nečekali.

19. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Takhle vypadá sebevražda vidličkou a nožem. Nejzakuklenějším teroristou naší doby je palmový olej

13. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Gurmet Pavel Maurer říká, že nemá rád plýtvání, a tak ve své glose nabízí tipy, jak v kuchyni zpracovat potraviny, které by většina z nás vyhodila.

12. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Taky vaše děti při jídle hltají? Proč vlastně jí tak rychle? Vše začíná už ve školní jídelně, zdravějšímu stravování nesvědčí ani kantýny a bufety, kde jíme ve stoje.
 

06. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Alternativní lékaři spojují zdraví s jídlem a ne s polykáním prášků. Je to důvod, proč jim věřit?

05. 12. 2015, Text: Pavel Maurer

Restaurace by mohly nabídnout víc. Budou číšníci dělat automechaniky?

29. 11. 2015, Text: Pavel Maurer

Příroda jako restaurace. Zkuste kopřivy ze smetišť nebo sedmikrásky z nejbližší louky.

28. 11. 2015, Text: Pavel Maurer

GM lososVe Spojených státech povolili chov rychle rostoucího lososa. Nezmutujeme i my?

22. 11. 2015, Text: Pavel Maurer

Místo ovoce a zeleniny kupujeme jen drahou dužinu. Opravdu musíme jíst rajčata a jahody i v zimě?



 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top
English