Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 16:20:40)

Restaurace: Maso a kobliha
Vycpaná zvířata v čele s vypelichaným zajícem mi chuť k jídlu nepřidají. Vepřové kůžičky s avokádem krásně křupavé. Klasický sendvič: maso, sýr, zelí a vejce mě neuchvátil. Celý koncept je dělaný vlastně na koleně, po domácku. Výhodou je rychlost, za jakou je jídlo na stole.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 9. 2017 08:27:50)

Restaurace: Maso a kobliha
Děkuju za tip Boddie. O tomhle podniku jsem vůbec nevěděl. Zajdu vyzkoušet. Podávají tam zajímavé pokrmy :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 4. 2017 19:56:31)

Restaurace: Maso a kobliha
Vtipné, dotažené, výborné maso, nejlepší kobliha, jakou jsem kdy jedl.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 14:37:33)

Restaurace: Maso a kobliha
Hlavní pocit z celého podniku byl jednoznačný-byla tam sprostá zima! Skotské vejce bylo nejlepší, doma jsem to zkoušel, a není to úplně lehké zvládnout. Tady bylo vejce uvnitř krásně na hniličku. Pro méně znalé, skotské vejce je naměkko uvařené vejce, oloupané, obalené v mleté vepřové směsi, trojobalu a celoplošně usmažené. Podává se např. s majonézou ochucenou Dijonskou hořčicí.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 14:31:27)

Restaurace: Maso a kobliha
Podruhé v tomto bistru. Nemůžu šéfkuchaři Paulovi upřít originalitu, ale mě jídlo znovu neuchvátilo, a to jsem si dal klasické věci. Tedy skotské vejce, faggot a koblihu. U faggotu musel pomoci internet, neznal jsem název. Překládat se dá různě, třeba otep, generál nebo gay. Jedná se o skotský karbanátek z vepřového masa zabalený v pohrudnicové bláně. Specialitou podniku je kobliha hustě plněná vanilkovým krémem. Byla dobrá, ale až moc pocukrovaná a ruce jsem si musel dojít umýt, no nevadí :-)))
 

Mr.V

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 7. 2016 13:08:12)

Restaurace: Maso a kobliha
Ke druhé restauraci Paula Daye je třeba přistoupit tak jak to je - spíše denní bistro než cokoli jiného. Jídlo je kapitola sama pro sebe - šéfkuchař prostě umí zaujmout něčím netradičním, suroviny prvotřídní a zalít tu mastnotu pivem od Matušky je paráda. Pokud ale budu chtít povečeřet s přáteli, zajdu radši vedle do Sansha. Paul Day mě prostě má v moci :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 4. 2016 07:31:34)

Restaurace: Maso a kobliha
Interiér připomínající nádražní bufet z 80 let. Nicméně jsem jdeme za jídlem tak hurá na to. Z fotek je jasné co jsme si ve 3 lidech objednali, ale malý komentář si neodpustím. Vepřové kůžičky a pálivé avokádo je opravdu dobrá kombinace a výborný doplněk k lahodnému pivu od pana Matušky. Moc dobrý lososový gravadlax na tmavém chlebu. Mám velmi rád dršťky, ale úprava pana Daye mne moc neoslovila. No a na závěr nemohla chybět kobliha, ale za 55,- Kč jsem tedy čekal větší pecku-babička dělá lepší
 

SONP

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 1. 2016 15:54:12)

Restaurace: Maso a kobliha
Nejsem zde nikterak pravidelným návštěvníkem, ale když už se ochomýtám v okolí, nemohu odolat nutkání sem zajít. To zejména proto, že málokde jinde v Praze mají tak senzační variace na tradiční britskou kuchyni. Neměl jsem tu snad nikdy nic jiného, než "masový koláč dne", a vždycky jsem byl nadšený. No a kobliha na závěr, to je prostě povinnost, i když kalorie úpí. Interiér sice vypadá jako sen šíleného hipstera (samý nerez a plastové sedačky z tramvají), ale nechá se to přežít.
 

SONP

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 1. 2016 15:54:26)

Restaurace: Maso a kobliha
Ceny nejsou z nejnižších, ale za kvalitní suroviny se připlácí, to se nedá nic dělat. Jednou za čas to člověka nezruinuje a vždy z toho má takřka kulturní jídlozážitek. A nakonec: mám rád restaurace, kde je majitel takřka trvale přítomen a ptá se hostů, zda jim chutnalo. A toto je jedna z nich.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 12. 2015 18:57:04)

Restaurace: Maso a kobliha
Rychlý oběd nebyl rychlý, nechtěl jsem si dát jen sendvič, těch tu tedy mají požehnaně druhů. Zvolil jsem kachnu, nelze ji označit jinak, než za průměrnou. Obsluha také průměr a prostředí nic moc. Takže napoprvé (19. listopadu) mě tento další kvelb pana Daye neoslnil jako sousední Sansho. Tam se na nespornou kreativitu tohoto šéfkuchaře velice těším. Ale Maso a kobliha nezatracuji, určitě zajdu, až půjdu okolo. Pivo od Matušky bylo výborné a osvěžující!
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top
English