Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 15:20:18)

Místo povidlových taštiček dorazily jahodové knedlíčky s omluvou číšníka. No, každý jsme omylný, že? Ovšem jídlo velmi drahé a kvalita? Skutek utek... Foie gras průměr, okouník a jahodové knedlíky také tak. Hlavně že si účtují automaticky 7% za servis! Příště, když nebudu spokojen, tak Vám to prostě nedám. Úplně jednoduché víno Gavi di Gavi za 1100. Jen unikátní výhled z terasy chyby obsluhy a kuchyně nenahradí. Není to tu letos ani náhodou na TOP-10.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 15:27:51)

U těch 7% povinného dýška mě může trefit šlak - už jen kvůli tomu tam nepůjdu (o vcelku blbém a drahém jídle - viz moje komentáře - nemluvě).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:23:45)

Majitel se snaží..., ale něco tady hapruje! Proměná kvalita i servis. Jednou jste v nebesích a po druhé v běžné restauraci. Ale když se to povede, tak to stojí za to! Ale má host hrát ruskou ruletu v této cenové kategorii?
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 8. 2017 21:44:19)

Restaurant CODA jsme navštívili už před nějakým časem (v období velikonoc), takže jsme neseděli na té úžasné terase, ale v interiéru, který je rovněž velmi elegantní a vkusný. Obsluha byla pozorná, všímavá a příjemná. Degustační menu úchvatné. Sice bez vinného doprovodu (nevýhoda nás mimopražských, že jsme obvykle vozem), ale i tak úchvatné. Navštívili jsme letos zatím tři podniky z Top 10 a kdybych musel jeden z nich vybrat jako vítěze, tak by to byla CODA (těsně před Alcronem).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 8. 2017 12:23:41)

Výhled z terasy opravdu skvostný (máte-li štěstí na dobrý stůl). Co už je méně svkostné je lehce arogantní obsluha a trochu delší čekání na jídlo. Jídlo dobré, ovšem žádné velké nadšení. Foie gras na můj vkus až přespříliš mastné, ovšem steak ze svíčkové bezchybný, stejně jako fondant.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 14:01:51)

Letos jsem se rozhodl poprvé zamířit do nejvyšších pater české gastronomie a začal jsem restaurací CODA (5.místo), natěšený na bombastický zážitek. Obsluha: nemám nic proti obsluhujícím cizincům. Pokud ale slovenská servírka umí anglicky, mohla by možná umět (v restauraci této úrovně) i česky. Jakožto starší generace, odkojená ještě slovenskými televizními pondělky, jí celkem rozumím (a kdyby nekuňkala, bylo by ještě lépe), ale mladí Češi?
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 13:57:23)

A co to jako je povinné dýško 7%? Prý kvůli tomu, aby se spropitné mohlo rovným dílem dělit mezi servis a kuchyni. Takže kdybych dal sám od sebe třeba spropitné 10%, tak obsluha okrade kuchyni a ponechá si to? Ale prý se to osvědčilo - tak u mě tedy rozhodně ne; už jen kvůli tomu sem nikdy nepůjdu. Jídlo: říkám si, že guláš za 595,- je docela dost peněz a tak si dávám Rib Eye steak (za 725,-Kč; ten si doma neudělám, budiž) a těším se na lahodu ze stařeného masa - ale obrovské zklamání.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 13:51:09)

Šlachy v mase nejdou vůbec ukrojit, každé sousto musím asi 30x žvýkat a poté prakticky vcelku spolknout. Manželka se mi směje, když má panenku snědenou a já jsem tak ve třetině konzumace. Prostě poměr cena versus poskytnuté blaho to tedy není. A aby se u nás v prázdné restauraci vystřídali tři obsluhující, to fakt neodpovídá prezentované úrovni podniku.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 15:53:08)

Mým zvykem je číst komentáře odspodu, stejně jako emaily. Trošku mi v tom děláte chaos Mirku7 :-)))
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 3. 2017 20:27:39)

Vynikající kuchyně, interiér restaurace je velmi příjemný a obsluhující personál na vysoké úrovni.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:16:27)

Nejpříjemnější zážitek letošního GRF. Komorní prostředí, nevtíravé, útulné. Profesionální a milý servis, za čež velmi děkuji. Krém z brambor nebyl poznat, že je z brambor :-) Překvapivě dochucen vínem. Čekání na druhý chod se trochu protáhlo, ale bylo odpuštěno. Kuřátko ozdobeno zajímavým houbovým chipsem. Ale ta špaldová espuma se skořicí, hmmm, skutečná lahoda! Připomínala pěnu na cappuccinu, kterou tak ráda seškrabuji lžičkou :-) Vskutku příjemná degustace.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 21:40:48)

Prostředí krásné, obsluha velmi příjemná. Jí patří velké díky. Provedení jídla nelze nic vytknout, ale přišlo mi bez nápadu. Na kuře jsem byla zvědavá, ale bohužel nepřekvapilo. Bylo velmi měkké, ale pořád jen kuře. Kuře a fazole. Nejlepší byl bramborový krém. Přitom standartní menu vypadá zajímavě. Osobně mě Coda nepřesvědčila, že stojí zato ji navštívit i mimo GRF. Zvláště ceny nápojů mi přijdou neadekvátní. 0,3 plzeňského piva za cca 100Kč, voda 0,75 za 140, sklenička vína za 250.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 07:56:54)

Посетили ресторан в рамках GRF 22.02.2017. Превосходный ресторан, отличный персонал, обслуживал официант Душан, отлично говорил по-русски, огромное спасибо ему. Остались самые лучшие впечатления. Все блюда были очень-очень вкусными. Visited the restaurant within the GRF 22.02.2017. Excellent restaurant, great staff, cater waiter Dusan, perfectly speak Russian, many thanks to him. Left the best impressions. All the dishes were very tasty.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (26. 2. 2017 16:00:29)

Jídlo mi zde moc chutnalo. Velice překvapil bramborový krém, který byl příjemně nakyslý od svařeného bílého vína. Kuřecí prsíčko bylo štavnaté a s kombinací máslových fazolí dohromady zajímavé. Obsluha tu byla nepopsatelná, velice vstřicná, profesionální, srdečná, prostě nejlepší, co jsem zatím zažil a to jsem jen letos byl na sedmi degustacích. Rád se sem vrátím třeba v létě, podívat se na jejich terasu, jak mi bylo doporučeno.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (25. 2. 2017 10:22:58)

Interiér restaurace i hotelu velmi mile překvapil, za obyčejnou uliční fasádou se skrývá kulturní skvost. Z festivalového menu mne nadchlo kuřecí prsíčko s křupavou kůžičkou, prostě maso připravené sous-vide nemá chybu. A párování kuřecího s jemným červeným italským vinem bylo dalším příjemným překvapením. Krém z brambor jako předkrm a špaldová kaše jako dezert byly chutné, ale v rámci jednoho menu dát dva kašovité pokrmy není vhodné. Obsluhující byli velmi příjemní, ukázali i střešní terasu.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (23. 2. 2017 12:50:24)

Velmi zajímavé prostřední, perfektní a moc příjemná obsluha, výborná vína, nicméně menu v rámci GRF bylo pro nás mírným zklamáním. Výjimkou byla kaše podávaná jako dezert, která byla vynikající a hlavně opravdu zajímavá. Hlavní chod (kuřecí supreme) byl podle mě prostě bez nápadu; maso bylo opravdu jemné a chutné, ale toto jídlo jako celek mě nijak neoslovilo. Polévka chutná, ale také nic zvláštního. Když pominu výhrady k jídlu, byl celkový dojem z restaurace velmi příjemný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 2. 2017 20:20:51)

Zatím pro mne největší zážitek z letošního GRF. Konečně vím, co znamená moderní česká kuchyně. Suroviny, kuchařské techniky, servírování a prezentace jídel, vše ve skvělé harmonii.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 13:11:15)

Navštívili jsme v rámci GRF 2017 na sobotní oběd. Servis byl vynikající, prostředí luxusní, není co vytknout. Nejvíc nám chutnal bramborový krém, který měl lahodnou a jemnou chuť a ani nešlo poznat, že je skutečně vyrobený z brambor:-) Maso v hlavním chodu bylo šťavnaté a chutné, špaldová kaše byla příjemnou změnou proti klasickým dezertům. Téma "baroko na talíři" bylo tímto menu dokonale splněno
 

ifu

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:02:04)

V rámci GRF jsme navštívili již po třetí tuto restauraci a byli více než spokojeni. Menu bylo velmi chutné, dobře sladěné s víny. Bíle víno bylo vynikající. Obsluha byla příjemná, komunikativní a na naše dotazy s ochotou odpovídala! Určitě se opět vrátíme v létě na terasu. Děkujeme za příjemný zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (16. 2. 2017 11:06:44)

Perfektní jídlo, obsluha i interiér. Úžasný výběr vína. Vyzdvihnout musím bíle. Opravdu to byl krásný zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 2. 2017 21:51:03)

Menu GRF'17 v Coda je promyšleně zapadající do kontextu specializace na Bio/Veg kuchyni. Lehké, čisté, ale bez "wow" efektu, i když ten zaručeně zařídí překrásný výhled z terasy. Vše bez jakýchkoli výtek, přesně tak jak očekáváte od restaurace z Top 5 :-)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (10. 2. 2017 17:25:17)

V rámci festivalu jsme již po čtvrté navštívili Codu, opět vynikající, nemáme co vytknout! Vyzdvihnout ale musíme vynikající kvalitu bílého vína paradoxně z kraje červeného vína Bordeaux. Zvláštní poděkování náleží příjemnému personálu a samozřejmě excelentnímu šéfkuchaři panu Davidu Šaškovi.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 23:01:13)

V rámci GRF jsme navštívili restauraci Coda a byl to velmi příjemný zážitek. Menu vyvážené, výborně připravené, vína z oblasti Bordeaux dobře spárovaná. Vynikající servis! Doporučujeme se podívat na terasu!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (25. 1. 2017 20:56:01)

Návštěva v rámci GRF 2017. Servírované chody byly skvělé a velmi dobře spárované s podávanými víny. S jídel nejvíce zaujalo Kuřecí supreme. Nelze nezmínit nádherné prostředí restaurace a příjemný hudební doprovod po celou dobu naší návštěvy. Servis také bez výhrad, pozorný a ochotný. Na závěr jsme si doobjednali ještě sklenku vína
 

Grand Restaurant Festival 2017 (22. 1. 2017 22:30:12)

Nemám co vytknout. Jídlo úžasné, obsluha perfektní a živá hudba z klavíru. Příjemná teplota v těchto venkovních mrazech.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (18. 1. 2017 07:33:56)

Skvělé mezinárodní degustační menu, pokrmy vyvážené, velmi dobře spárované s víny. Příjemné prostředí při večeři za doprovodu živé hudby klavíru. Obsluha výborná, komunikativní, příjemná se zájmem o konverzaci se zákazníkem. Těším se na léto na terasu s panenkou Sous Vide
 

Grand Restaurant Festival 2017 (15. 1. 2017 18:36:10)

Dnes jsme navštívili v rámci GRF restauraci Coda a byl to velmi příjemný zážitek. Menu vyvážené, výborně připravené, vína z oblasti Bordeaux dobře spárovaná. Vynikající servis! Doporučujeme!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 12. 2016 06:06:55)

Restauraci jsem navštívila 29.12.2016, ochutnala jsem mezinárodní degustační menu - jídlo + vína. V restauraci jsem byla poprvé a mohu jen chválit. Krásné prostředí, výborná obsluha, která podala informace o jídle i pití, všechny položky v menu mi chutnaly,jídlo bylo dobře doplněno vínem. Vynikající panenka připravená "Sous Vide". Určitě se vrátím, láká mne posezení na terase.Děkuji personálu za milou obsluhu. Mohu jen doporučit.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 8. 2016 22:18:35)

Noblesní terasa s úchvatným výhledem těsně nad malostranskými střechami. Profesionální číšníci tak, jak to má být. Jen opět oněch pevně stanovených 7% z účtu pro obsluhu, to je pane Motyčko raketa. S jídlem tetokrát od 1 do 5. Báječné taštičky jako dezert, dobré klasické foie gras. Zkusil jsem guláš, ale to jsem neměl dělat. Nevím, zda ho kuchař vylepšoval pivem, ale byl černý jako moje polobotky. Tím pádem byl nahořklý, no za 595,- Kč (a dýško 7% k tomu!) jsem čekal větší koncert.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 8. 2016 13:51:09)

No to pevné dýško 7% nějak nemohu vydýchat. Dýško dávám podle spokojenosti - což tady nemohu. Když jídlo ani obsluha za nic nestojí, dám dýško 0,-Kč. Když jsem spokojen, tak nějaké to dýško dám. A když jsem nadšený, tak dám vysoké dýško. A co tady, kde mi dýško účtují automaticky? Jak mám dát třeba 15%, když mi automaticky účtují 7%? Nejsem žádný světoběžník, takže nevím, zda těch 7% je běžných v rozvinuté kapitalistické společnosti .....?
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 3. 2016 15:11:37)

Restauraci jsme navštívili v rámci festivalu poprvé, byli jsme na večeři s přáteli a večer se nám velmi líbil. Úžasné prostředí s živou hudbou, perfektně připravené stoly, interiér inspirativní, cítili jsme se tam moc příjemně. Jídlo vynikající a velmi dobře spárováno s víny. Obsluha byla pozorná, ochotně nám zodpověděla všechny dotazy a i když bylo později v restauraci více lidí než při našem příchodu, nic to na kvalitě obsluhy neubralo. Byli jsme velmi spokojeni.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (1. 3. 2016 16:22:38)

Jednou větou - "Nic moc". Jako festivalové jídlo byla tato prezentace slabá. Porce byly miniaturní. Zákusek - bábovka s krémem také žádná hitparáda. Ňoky byly dobré. Jelení hřbet - klasika. Víno bylo průměrné. K zákusku nám ani nebyla nabídnuta káva, museli jsme si ji objednat zvlášť a to jsme dost dlouho čekali než si nás obsluha vůbec všimla, přestože v restauraci bylo pouhých 8 hostů a tři obsluhující číšníci. Pro nás to bylo zklamání.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (23. 2. 2016 11:33:03)

Večerní degustace v krásném prostředí restaurace Coda. Jednotlivé chody výborné. Párování s víny rovněž. Z jednotlivých chodů nám nejvíce zachutnal Jelení hřbet. Obsluha výborná, ochotná a dobře informovaná. Atmosféra podniku velmi příjemná, hra na klavír, krásné talíře Rosenthal, krásné obrazy,... Povídání o zdejší krásné terase, kterou musíme určitě navštívit. Jeden z nejlepších podniků.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (23. 2. 2016 10:11:23)

Musím jen opakovat předchozí komentář - jídlo skvělé, obzvlášť gnocchi neměly chybu, víno dobře sladěné s pokrmy, obsluha pozorná a profesionální. Celkově velmi příjemně strávené dvě hodiny.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (21. 2. 2016 15:52:06)

Restauraci jsme nAvštívili v rámci GRF. Perfektní prostředí, pozorná a milá obsluha. Jídlo bylo výborné, skvěle servírované. Gnocchi s hříbky jsou božská Máňa :-) CODA se zařadila mezi nejlepší restaurace, které jsme poznali.
 

hanina

Gourmet

Grand Restaurant Festival 2016 (21. 2. 2016 16:27:42)

Oprava: Samozřejmě "božská mana" :-)
 

IRV

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (19. 2. 2016 18:50:43)

Fantastický zážitek. Jídla excelentní, spárování s víny dokonalé, prostředí noblesně exkluzivní, obsluha vzorná, pozorná a příjemná, ceny odpovídající nabízené kvalitě. V rámci GRF jsme se jinde setkali s přezíravým chováním personálu, zde jsme však nepoznali rozdíl mezi běžným a GRF hostem. Coda je jeden z mála podniků, kam se velmi rád vrátím, jednoznačně patří mezi top restaurace v ČR. Jsem zvědav, jak dopadne srovnání s Terasou U zlaté studně, kam se chystám...
 

ifu

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (17. 2. 2016 16:37:55)

Dobrý den, dnes jsme navštívili restauraci CODA v rámci festivalu a musím konstatovat, že podávané jídlo bylo velmi chutné. Hlavní chod byl úžasný, maso perfektní! Pochutnali jsme si i na moučníku, který byl jednoduchý, ale pomerančový likér tomu přidal na chuti! Víno bylo skvěle vybrané! Obsluha byla též vzorná a určitě zaslouží pochvalu! Děkuji za příjemný zážitek a určtě navštívíme v létě i terasu! Děkuji a přeji další spokojené hosty!
 

Štíple

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (16. 2. 2016 06:12:27)

Restauraci jsme již kdysi v rámci festivalu navštívili a tehdy jsme byli jediní hosté. Jídlo však bylo výborné a interiér a dekorace mě velmi zaujaly. Letos bohužel úroveň festivalové nabídky nedosahovala tehdejší úrovně, dostavilo se spíše zklamání. Jediný chod, který chutnal mně i manželovi, byl předkrm. Hlavní chod mému mužovi vyloženě nesedl a moučník postrádal jakoukoliv nápaditost.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (17. 2. 2016 12:40:00)

Dobrý den, Děkujeme mnohokrát, že jste nám i letos dali důvěru a vybrali jste si naši restauraci v rámci GRF 2016. Je mi velice líto, že jsme nedokázali vyhovět Vašemu očekávání na základě zkušeností z let minulých. Vaše poznatky budu sdílet s celým týmem. Vždy se snažíme vyhovět maximálnímu počtu našich návštěvníků, ale i zde platí pravidlo "sto lidí, sto chutí". S pozdravem a přáním pěkného dne. Petr Zajíček F&B manager
 

Grand Restaurant Festival 2016 (15. 2. 2016 22:40:22)

Také jsme se těšili, protože jsme tuto restauraci navštívili již několikrát a vždy jsme byli velmi spokojeni s podávanými jídly i s obsluhou. Mohu pochválit hlavní chod a výběr červeného vína. Ostatní bylo průměrné až úsporné, obsluha stručně odprezentovala podávaná jídla a vína a věnovala se nabídce nápojů nezahrnutých v ceně poukazu. Když jsme zhruba po hodině odcházeli, dopláceli jsme 775,- Kč za dolití 3 x 1 dcl červeného vína.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (17. 2. 2016 12:22:29)

Dobrý den, děkuji za Váš komentář a sdílení Vašich pocitů z návštěvy naší restaurace, i ne příliš pozitivní komentář je pro nás cenný a pomáhá nám ke zlepšení poskytovaných služeb. Velice mě mrzí Vaše znepokojení a mile rád bych Vás požádal o poskytnutí podrobnějších informací přímo na náš email codarestaurant@aria.cz Předem děkuji a přeji pěkný den. Petr Zajíček F&B manager
 

Grand Restaurant Festival 2016 (14. 2. 2016 09:23:29)

Během festivalu jsme navštívili několik restaurací, z čehož na tuto jsme se těšili nejvíce. Zklamání potom bylo obrovské. Chladný přístup obsluhy i poněkud stroze a prázdně vyhlížející stůl nás úplně odradil. Vše bylo sice profesionální, ale cítili jsme to stejně jako už sem někdo napsal, že jsme byli v kolonce "slevomat", na stole nebyly ani ubrousky a všichni zučastnění byli rádi, když tento zážitek skončil.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (17. 2. 2016 12:12:28)

Dobrý den, paní Sejvlová, děkuji za Váš komentář z návštěvy restaurace CODA.Je mi velice líto Vašeho zklamání, tím spíš, že ke všem hostům v rámci festivalu přistupujeme stejně jako ke všem ostatním návštěvníkům.Máme standardně připravený stůl v rámci GRF, který přikládám na obrázku.Vaše srovnání pocitů se slevomatem nebo prostření stolu bez ubrousků mě velice zarazilo.Budu Vám velice vděčný pokud mě budete kontaktovat přímo na náš email codarestaurant@aria.cz Děkuji. Petr Zajíček F&B manager
 

Mirek

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (13. 2. 2016 15:59:27)

Nedelní oběd s manželkou 31.1. Byli jsme zde poprvé a byli jsme nadšeni - velmi příjemné a útulné prostředí, milá a pozorná obsluha, všechny tři chody vynikající, vhodně zvolená vína, nejvíce nás zaujala úprava masa. Na zavěr jsme se byli podívat na vyhlášenou střešní terasu, kam určitě musíme v létě zajít.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (10. 2. 2016 21:06:39)

Naprosto skvělé jídlo, výborná a velmi vhodně zvolená vína, krásné prostředí, velice příjemný personál. Moc jsme si návštěvu užili. Můžeme jen doporučit
 

Dáda

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (9. 2. 2016 16:51:03)

Nádherné prostředí, výborné jídlo a profesionální obsluha. Po všech stránkách perfektní.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (7. 2. 2016 23:37:52)

Oběd v restauraci CODA byl zážitek. Prostředí, přijetí, obsluha. Profesionální, milá a velmi vstřícná. Jídlo vynikající ve všech chodech. Nejlepší z pěti vyhlášených restaurací, které jsme zatím navštívili. Názor všech osmi stolovníků. Minule CODA u nás také vyhrála. Vřelý dík. Blanka Horáková
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (6. 2. 2016 19:34:46)

Skvělý oběd, který neměl chybu!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (5. 2. 2016 15:49:53)

Met expectations, view only in summer moths.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (3. 2. 2016 21:36:50)

V rámci festivalu jsme zde byli již potřetí, a opět nás nic nezklamalo. Menu i výběr vín byl skvělý, pan šéfkuchař super a velmi příjemná obsluha. Vřele doporučuji!!!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 1. 2016 15:58:42)

Velmi nam chutnalo i v kombinaci s vin. Atmosfera je prijemna, decentni, obsluha - bez chyb. Skvely gurmansky zazitek!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 1. 2016 15:44:46)

Dnes jsme poobědvali ve velmi přijemné atmosféře, menu bylo povedené od předkrmu až po desert. Víno k předkrmu možná více výrazné, ale to je individuální záležitost. Personál milý, pozorný, hlavní chod nám prezentoval sám šéfkuchař David Šašek. Můžeme jen doporučit!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (27. 1. 2016 01:20:30)

Velice příjemný a všímavý personál.Decentní interiér a menu nemělo chybu. Snad jen bílé víno malinko přebilo předkrm, ale jinak v chuti absolutně skvěle připravené jednotlivé chody.Vřele doporučuji.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (26. 1. 2016 09:29:16)

Restauraci jsme navštívili 25.1.2016. Naprosto perfektní a přitom nevtíravá obsluha, velice pozorný přístup. Jídlo i víno výborné. Odnesli jsme si moc příjemný dojem, můžeme jen doporučit!
 

Grand Restaurant Festival 2016 (20. 1. 2016 16:26:23)

První letošní festivalová návštěva byla naprosto bezchybná. Perfektně sestavené menu párováno výbornými víny. Obsluha byla milá a pohotová a ani z profesního hlediska nebylo co vytknout.
 

drouetka

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2015 (19. 2. 2015 19:51:51)

Menu připravené šéfkuchařem Davidem Šaškem nám opravdu velmi chutnalo! Sametová polévka z artyčoků s kapkou lanýžového oleje byl pro mě nový chuťový zážitek, kachní prsa s umbrijskou čočkou na jedničku a jemné šišky s mákem a mandlemi zakončily skvěle celé menu. Servis v restauraci byl velmi pozorný a sehraný. Celý večer jsme si opravdu užili a již se těšíme na příští návštěvu.
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top
English