Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 7. 2017 07:39:42)

Cestou do Třeboně cílená zastávka podle Top pořadí 100. Rezervace bez problémů, zaparkování na náměstí, milé uvedení, rezervace v pořádku, volíme zahrádku. Obsluha bez chyby, jídlo fantastické, řadíme k vynikajícím zážitkům, chutě, kombinace, vynikající. Zážitek nekazí nikdo s obsluhy ale další hosté na zahrádce. Nový zvyk - povídat si hlasitě mezi stoly a produkovat moudra o krmení a výchově dětí. Nevím kam povede nový zvyk omezovat svobodu druhých svými hlasitými projevy a útočností.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 7. 2017 23:02:56)

Příjemné prostředí, personál na jedničku a mistr šéf kuchař a jídlo bez komentáře na jedničku. Jak řekl pán Martin Svatek ve zkratce náš zákazník náš pán a trocha punku.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 7. 2017 20:48:32)

naprosto skvělé, od interiéru, přes obsluhu až po jídlo. Skvělý, tak trochu "punk´ přístup.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 7. 2017 20:46:24)

maximálně spokojená, přijedu zas a moc ráda
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:04:28)

Jen polední rychlovka od kuchaře pana Václava Nováka, souputníka Martina Svatka. Prsíčko z kuřete v jogurtu a hovězí tataráček, příjemný oběd.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 6. 2017 10:27:32)

Jj abych nezapomenula,ceny se dost zvedly,no nejni se co divit,když sou tak dobrý žejo.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 6. 2017 10:17:32)

Zase dobrý.Lišákovej krémík nesklamal,jogurtíkové kuřátko s bezva brambůrkama a dukátový buchtičky s borůvkama skoro tak dobrý jak v Babičině zahradě v Průhonicích.Fajn prostředí a milá číšnice,hezkýýýýý.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 6. 2017 13:57:39)

Příhodné umístění v historickém centru. Zajímavý jídelní lístek, včetně jídel dne. Stálá nabídka pokrývá širokou nabídku mas. Skvělý krém z lišek. Nápaditě připravená křepelka. Úprava jídel na vysoké úrovni. Viz foto. Vinný lístek sestavený tak, aby si každý něco našel. Jen tradiční "díra" mezi levnými šumivými víny a předraženým Champagne od velkovýrobců. Jako kdyby malí vinaři v Champagne neexistovali. Interiér originální, něco mezi secesí a orientem. Je třeba přijít znovu a vyzkoušet všechno.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 5. 2017 18:04:13)

Zajímavá akce se odehrála v Goldie v dubnu: Kuchařské dostaveníčko. Vařilo zde 5 renomovaných šéfkuchařů, kromě domácího pana Svatka ještě Horký, Raditsch, Goth a David. Bodové hodnocení akce neuvádím, protože by nepatřilo jen domácí restauraci. Je určitě těžké uvařit v cizí kuchyni, ale čekal jsem "větší kino". Výběr vín k jednotlivým chodům byl opravdu velmi špatný. Raději si zajdu do Goldie na tradiční menu.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 3. 2017 13:11:16)

liškovej krém a tatarák a zase dobře
 

Katka123

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (9. 3. 2017 12:00:54)

Jednoznačně degustační zážitek jako prase. Jsem kluk z vesnice, zvyklý na různé grilovačky a né vždy špatné. Do kolen mě dostala polévka z lišek, ale vlastně i masíčko z jelínka siko. Telecí pupek s restovanou mrkvičkou s mákem byl tak zvláštní, že se o to budu pokoušet i já, protože to chutnalo nejen mě, ale i mé přítelkyni. Dezert v podobě semaforu nás neoslovil, byl bez chuti. Nebýt mirabelkového a černo rybízového dipu, nebylo by o čem ani mluvit. Pokec v kuchyni byl velice příjemný díky.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 2. 2017 18:15:00)

Třikrát za 1 (vyzdvihl bych nad jedničku dezert "ovocný semafor"). Ale ty židle, pane Svatku, mají svoji životnost už za sebou .......
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 3. 2017 14:24:23)

O židlích jsem zde psal už vloni v květnu a stále se nic neděje.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (17. 2. 2017 10:46:17)

Jídlo v restauraci Goldie bylo po stránce chuťové vynikající obsluha vzorná, zážitek z pobytu byl umocněn hodinovým pobytem v privátním welnes centru se sklenkou šumivého vína. Škoda, že v rámci zakoupeného balíčku jsme byli ubytováni až ve 3. patře s malými, vysoko umístěnými okny, bez možnosti výhledu na Žižkovo náměstí. Zeman
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 2. 2017 14:23:07)

Fantastické jídlo v originálním podání a báječný interiér, který ač ve zlatě nepůsobí přeplácaně ani příliš honosně pro nás poněkud pokazila obsluha. Ač byli oba číšníci velmi slušní a usměvaví, chyběla nám trocha lidskosti a odlehčení. Navíc po roznesení pokrmů značně klesla míra jejich pozornosti, takže ač byla restaurace poloprázdná, museli jsme čekat na servis delší dobu a zaznamenali také neznalost nabízených nápojů. Každopádně tušíme značný potenciál a budeme se těšit na další návšěvu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (31. 1. 2017 22:44:39)

Navštívili jsme restauraci včetně ubytování v rámci GRF. Skvělé jídlo, usměvavá, vstřícná a pozorná obsluha, radostné popovídání v kuchyni, zajímavý interier a super ubytování včetně parkování. Shrnuto excelentní víkend. Ta trocha opotřebení na židlích je marginálie ve srovnání s úžasnými lidmi co o vás pečují. Určitě tu nejsme naposledy. Vřele doporučujeme!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 1. 2017 21:33:51)

Určitě jeden z nejlepších podniků v jižních Čechách. V Táboře pak bez konkurence. Vynikající kuchyně a skvělý pan Svatek. I nám moc zachutnal zdejší líškový krém, z hlavních chodů pak telecí brzlík nebo jelen sika. Chodíme sem čas od času i na polední menu a i ta jsou výborná. Vždy milá a ochotná obsluha. Pěkný interiér restaurace až na ty již zmíněné židle (některé již odřené a spolu s pohovkami i příliš měkké).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 1. 2017 13:51:09)

Restauraci jsme navštívili v rámci GRF. Jídlo, obsluha super , jen zařízení je už trochu opotřebované a tak doporučuji lehkou rekonstrukci - hlavně nové židle! Jinak příjemný kulinářský zážitek, doporučuji!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 1. 2017 09:55:25)

Restauraci jsme navštívili v rámci GRF. Všechny chody byly vynikající, personál byl velmi profesionální a navíc vtipný. Byli jsme překvapeni, když nám bylo umožněno navštívit kuchyni a popovídat si s rovněž velmi sympatickými kuchaři. Jedinou drobnou vadou na kráse jinak super zážitku bylo to, že trochu táhlo pod dveřmi, u kterých jsme seděli - kdyby nebylo venku -8 stupňů, tak by to asi tak nevadilo. :-) Každopádně při nejbližší možné příležitosti tuto restauraci určitě opět navštívíme.
 

pzk

Foodie

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (10. 1. 2017 17:25:12)

Předsilvestrovská návštěva u pana Svátka byla nezapomenutelná. Jídlo i obsluha za jedna, včetně úžasného přístupu pana šéfkuchaře, komunikativnosti a možnosti navštívit zákulisí, tedy přímo kuchyň a nahlédnout pod "pokličku"..:-)
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 1. 2017 13:21:34)

tatarák i kachna za jedna,liškový krém sic za 90 no výraznější a lepší liškový polívky z La Cave,se nedá vůbec porovnávat,kvalita je na náměstí
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 1. 2017 14:46:51)

Liškový krém pana Svatka z Nautilu je pro mě nepřekonatelný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 12. 2016 14:49:52)

Úplně nejvíc nejlepší...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 10. 2016 10:25:36)

Vyzkoušeli jsme v této restauraci degustační menu a všechny chody byly úžasné! Obalit jelítko jako malý řízeček je skvělý nápad, liškový krém musím pochválit i přes to, že houbám příliš neholduji, candát měl výbornou krustičku, nadívaná křepelka byla noblesní...obsluha byla také příjemná s profesionálním vystupováním..určitě se sem rádi vrátíme!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 10. 2016 10:21:20)

O restauraci Goldie v Táboře jsem slyšel jen samou chválu - rozhodl jsem se ji tedy také osobně navštívit. Zvolil jsem šestichodové degustační menu, které obsahovalo Amuse bouche, jelita na stromě, domácí šunku, liškový krém s majoránkovým olejem, candáta, nadívanou křepelku telecím masem se zauzenými brambůrky v seně a rybízový cheesecake s pistáciovou zmrzlinou. Byla to paráda! Personál naprosto profesionální a velmi příjemný. Jednotlivé chody servis vždy podrobně popsal...prostě tak, jak by to mělo být. Jídlo bylo opravdu znamenité. Každý chod byl originálně nazdobený, velmi nápadité variace chutí a vůní, prostě zážitek pro všechny smysly. Například jelítkový prejt osmažený jako malé řízečky, které si sundaváte z malého stromečku...to je prostě nádhera :-) Kdybych chtěl přece jen najít malý stín, tak bych candátka trochu víc přisolil, ale to je opravdu jen na okraj. Byl to pro mne velký gurmánský zážitek a restauraci bych neváhal nominovat na hvězdu (možná by se pražská hvězdná trojice chytla za nos) :-) Dišmén
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 10. 2016 14:07:10)

Bez lískového krému se návštěva Goldie neobejde. Zastavujeme se ne polední menu - takhle dobré čevabčiči jsem ještě nejedl! Zkrátka i hotovka je v podání týmu šéfkuchaře Svatka gurmánské pošmáknutí.
 

ONNE

Gourmet

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 9. 2016 13:33:20)

Objevili jsme tuto restauraci diky GRF a bylo to jedno z nejlepsich prekvapeni letosniho festivalu. Skvele jidlo, mila obsluha! Smazene prejtove kulicky napichane na vetvi byly exklusivni!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 9. 2016 12:28:38)

Ještě kdyby ta Lišková polévka nebyla z prášku
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (5. 9. 2016 09:52:12)

Už dlouho jsem tady nečetl hloupější komentář, než je ten Váš. S šéfkuchařem panem Svatkem jsem mluvil o jeho dodavatelích lišek. Liškový krém si tu dávám téměř pokaždé a prášek z něj ale ani náhodou cítit nebyl...
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 9. 2016 16:06:07)

No nevím - prášek z lišek? Jde to vůbec?
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 9. 2016 12:54:17)

Lišáková polívčička do nás zapadla ani sme nemrkly.Grilovanej kozí sýr s kroketkou taky bezva a pak eště cákryš co to bylo?Jo dukátový buchtičky sametový.Osobně na nás mrknul šéfkuchař,všechno sme pochválily.Číšníce suprová a je to tady hezký.
 

prazak10

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 7. 2016 10:44:19)

Jak jsme si slíbili, tak jsme si předsevzali a při první příležitosti se opět zastavili. Cíleně jako první chod liškový krém, opět báječná záležitost, ten se neomrzí a skoro jsme po něm byli najedeni. Manželčino kuře měkké, šťavnaté, moje rizito výborné, ale ouha našel jsem co jsem neměl...Na chuťové kvalitě kuchyně to nic nemění, přesto na tohle kuchař musí dát pozor a když už se stane, tak musí následovat profesionálnější reakce ze strany obsluhy.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 6. 2016 15:24:16)

Skvělé jako vždy, a to všechno. Přesto něco stojí za vyzdvižení...geniální liškový krém.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 6. 2016 17:21:00)

No jo - liškový krém pana Svatka je nářez
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 5. 2016 21:56:46)

Přece si nebudou Michelinští komisaři diktovat, jak má chod vypadat. A když nemá minimálně 5 ingrediencí, tak není Michelina hoden? Nenene, guláš má být guláš a svíčková svíčková, maso nemusí mít 4 omáčky na talíři, Bože! Pan Svatek je svým způsobem umělec, navíc velmi sympatický. Jedinou chybou restaurace byly prosezelé kožené židle, ty by chtěly opravdu nahradit... Navíc je stůl oproti nim dost vysoko, a to nemluvím o sezení na pohovce. Ovšem kuchyně je skvostná!
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (10. 5. 2016 21:52:39)

Opět sváteční oběd u pana Svatka. Jídlo výtečné, nepřekonatelná lišková polévka s napěněnou smetanou a chutí po majoránce. Entrecote dobře udělaný, jen se trochu stále divím způsobu podávání=rozkrájený na několik dílů. Jelen Sika chuťově velmi zajímavý, s mnoha ingrediencemi (hruška, krokety z pórku, zeleninové želé, foie gras a já nevím, s čím ještě) pasoval chuťově do sebe. Jen zas musím zmínit trochu nechuť k takto podávané krmi. Je to jako v Alcronu apod.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 5. 2016 11:23:38)

Liškovou polévku NESMÍ pan Svatek vyřadit z jídelníčku!!!
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 5. 2016 11:28:46)

S "postkomunistickou" obsluhou jsem se tady také setkal, i s nekvalitním jídlem. Za můj komentář pak přilétlo 5 červených palců (od koho asi?). A když jsem jednou byl spokojen jak s jídlem, tak s obsluhou, nepřilétl ze Šenku ani jeden zelený palec. Je to prostě takový divný podnik.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (11. 5. 2016 11:29:49)

Ježišmarjá - výše uvedený příspěvek nepatří Svatkovi, ale Klášternímu šenku!!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 4. 2016 12:11:45)

Byli jsme na táborském festivalu vína a menu michelinských kuchařů v Goldie a byla to fakt třída. Perfektní v každém směru. Pan Svatek je mistr svého povolání a je to vždy zážitek, když vaří. Meníčko michelinských kuchařů bylo bez chyby.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 4. 2016 12:17:09)

Lišáčkovitá polívčička je vlajková loď týhle táborský hospůdky.Protentokrát bez masíka dýňový rizoto s cuketou navrch dukátový buchtičky s borůvkama.Mňamimňami lepší strava než ta nemocniční a lepší než ve stovkách jinejch vývařoven.To si Okarlovka pošmákla.
 

IRV

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 2. 2016 20:29:12)

Jako vždy skvělé. Pan Svatek je Mistr Kuchař. Menu v rámci GRF výborně sestavené a vhodně spárované s víny. Už se těšíme na další návštěvu. Až je mi líto ostatních restauratérů v Táboře. Kdo něco tuší o gastronomii a jednou zajde do Golgie, asi už jinam v Táboře chodit nebude.
 

ppek

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (29. 2. 2016 09:41:03)

Měli jsme 3-chodové degustační menu a byli jsme moc spokojeni. Dezert byl trochu přeplácaný, ale předkrm výborný a hlavně dokonalý jelen. Zvěřina se v naší rodině vaří hojně po desetiletí, takže vím o čem píšu ;-) Jelita na stromě byla příjemným překvapením a vybraná vína k degustačnímu menu se mi taky zamlouvala.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (22. 2. 2016 10:46:21)

Návštěva hotelu Nautilus byla moc příjemná ačkoli nás jídla ne úplně nadchla. Domácí, právě z pece vytažené pečivo pečivo skvělé. Jelita nápaditě servírovaná. Maso u hlavního chodu šlachovité a nedosolené. Dezert bych určitě neoznačila jako krém. Konzistencí to byla panna cotta. Tvaroh byl úplně bez chuti.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 2. 2016 15:07:28)

Po letech jsem byl v Táboře, takže jsem zašel do Goldie na oběd. Nelitoval jsem. Výborné jídlo od předkrmů až po dezert. U výběrů vín bych očekával větší výběr. Nicméně oběd byl vynikající. Oceňuji také vysoce profesionální obsluhu. Rovnováha ochoty a diskrétnosti.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 2. 2016 17:10:40)

Jsa pozváni do Tábora na svatbu, jsme mezi obřadem v kostele a večerním veselí v Recycle clubu poobědvali v Goldie, na což jsem se už týden předem těšil. Prostředí (mám rád O. Zoubka) a obsluha zasluhují absolutorium. Jídla až na jedno také. Liščí i žebrová polévka výborné, hovězí s foie gras asi také, protože jsem ani nedostal ochutnat. Rybka (candát), telecí, kuře a tatarák to vše bylo bez chyby. Malým zklamáním byla koňská líčka, podle mě suchá a tuhá. Dukátové buchtičky, čokoládová koule i čokoláda v bábovičce opět skvělé. Rádi se vrátíme. Jo a jelita na stromě, jsem stejně jako Okarlovka, viděl u vedlejšího stolu.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 2. 2016 16:01:38)

Nevím, co napsat. Jelita na stromě (už jste to někde měli?), nebo božský liškový krém..... Přece nemůžu psát samé superlativy..... Že to bylo zase 3x za jedna, je jasné.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 2. 2016 21:56:19)

Jsem rád, že se Vám Mirku7 u Vašeho extra oblíbence opět líbilo. Obzvlášť jsem rád, že se i Vám líbil onen nápad, tedy jelita na stromě :-)))
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (15. 4. 2016 12:19:56)

Jelita na stromě jsem viděla no neochutnala.Nápad!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 1. 2016 10:19:32)

Výborný liškový krém Martina Svatka :) Celkově skvělé jídlo a velmi příjemná obsluha :)
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 1. 2016 14:03:38)

Šly sme najisto.Lišák+tatarák+čekuláda.Stačí si přečíst komentátory a pak zašmakuje všecko.Kotleta od Pravečka nebyla,tak sme nasadily tataráček.Liškovej krémík za jedna s hvězdičkou,čekuláda boží ňamiky hamiky.A viděla sem i jitrnice na stromě jak to papkali človíčci z festu no nejedla.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 1. 2016 17:33:25)

Nautilus (Goldie) a pan Svatek - to je moje srdeční záležitost. Navnadil mě pan Boddie a teď ještě Vy - já se na ta jelítka na stromě a ten liškový krém už tak (za týden) těším!
 

prazak10

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (24. 1. 2016 21:54:44)

Dezert nám přišel jako dva v jednom, oba velmi dobré, snad jen u domácího tvarohu chyběla ženě větší krémovitost a rozdrcené bonpari nám v celku nějak neseděly. Celý večer moc příjemná dámská obsluha a opakované zastavení se pana Svátka osobně. Druhý den na oběd jsme museli ochutnat vychvalovaný liškový krém, který je skutečně báječný. Tímto máme do budoucna jasně danou zastávku při cestě z jihu:-)
 

prazak10

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (24. 1. 2016 21:33:48)

Nadělili jsme si záměrně mňam balíček jako vánoční dárek a byli nadšeni. Čerstvě zasněžený Tábor o tomto víkendu byl zajímavý sám o sobě, hotel moc hezký s výhledem na náměstí ze střešního okna. Jelítka na stromě jsou originální nápad a navnadily nás na večer, i když jsem si o ně samou nedočkavostí spálil jazyk. Paštika z křepelky se středem z foie gras byla dalším báječným pokračováním. Jelen sika s perníkovou omáčkou i bez strouhaného foie gras jako v degustačním menu zase další dobrota.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2016 (23. 1. 2016 23:16:13)

Těšil jsem se k panu Svatkovi, jehož restaurace by se určitě vyjímala i v TOP-10. Každopádně poměr cena-výkon vychází příznivě pro hosty, obzvláště při poledním menu. Vepřová jelita na stromě, moc hezký nápad ala film Dařbuján a Pandrhola. Schválně jsem amuse bouche nefotil, abych Vás nepřipravil o moment překvapení. Skvělé nápady jako třeba perníková omáčka nebo paštika z křepelky a uprostřed terč z foie gras. Jen ten Sauvignon mohl být o 3-4°C studenější. Doporučuji Vám zvážit cestu do Tábora.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 1. 2016 18:16:02)

Restauraci jsme navštivili již po třetí. Pokaždé vynikající jídlo, profesionální obsluha s "nenaškrobeným" přístupem. Skvělá atmosféra a Liškový krém, nejlepší polévka, kterou jsem za svůj život uchutnal.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (16. 1. 2016 15:47:28)

Grand restaurant festival a skvělé menu, skvělá obsluha...prostě a jednoduše skvělý gurmánský zážitek. Rádi se zase vrátíme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 1. 2016 09:21:20)

skvělý koncept, jen tak dál
 

IRV

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 12. 2015 20:13:43)

Skvělá kuchyně, krásné prostředí, precizní obsluha. Bohužel pomalá obměna stálého jidelního lístku. Po více než půl roce od předchozí návštěvy nás čekalo stejné degustační menu a stejný jídelní lístek. Potřetí na to samé nepůjdeme...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 9. 2015 11:11:57)

Výborná kuchyně pana Svatka, bez ohledu na to, zda se jedná o polední menu nebo jídlo z jídelního lístku i mimo jídelní lístek-kuchaři byli schopni uspokojit i nečekaná dětská přání. Obsluha je milá a přátelská. Nejsem z Tábora, ale na 7chodové menu šéfkuchaře jsem vyrazila již dvakrát a mohu doporučit všem, uspokojí chuťové buňky každého gurmána. A to nemluvím o vynikající nabídce moravských vín.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (8. 9. 2015 17:05:00)

Jsem pravidelným návštěvníkem této restaurace a obdivovatelem pana Svatka. Jejich liščí krém nemá obdoby a i když jsem "PŘESPOLNÍ" nikdy neodolám a pokud jedu kolem Tábora, tak si do téhle úžasné restaurace zajedu. Ceny poloviční oproti Praze, kvalita naprosto srovnatelná. Když jsem sem před lety dával první komentář, přál jsem panu Svatkovi Michelinskou hvězdu. Máte na ní. Děkujeme za úžasné kulinářské zážitky.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (8. 9. 2015 18:19:53)

Budu Vám oponovat - kvalita není srovnatelná, ale lepší. Kde třeba v Praze dostanete tříchodové polední (skvělé!) menu za 120,-Kč? Podle mého názoru je to jednoznačně na "michelina".
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English