Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 1. 2017 11:20:48)

obsluha samozrejme mnohem lepsi nez jinde, ale kdyz zapomene na jeden chod?
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (2. 5. 2016 21:59:26)

2 michelinské restaurace za jediný den. Opět bez šéfkuchaře, to se mi zde stalo poprvé. Koncept jak dělaný pro michelinské komisaře. 11 chodů je hodně, ale jsou to miniporce, tak se to dá sníst. Nejlepší pstruh s křenem a koprem a hovězí jazyk s hruškou a hořčicí. Zajímavé párování s víny, ovšem 2x to byl výstřel vedle. Stále bych se opakoval-2 neoznačené WC (tedy pro muže a ženy společné), to mi připadne opravdu podivné u michelinské restaurace. 6000,- Kč na osobu je opravdu dost.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 4. 2016 17:57:02)

I po "faceliftu" interiéru vše výtečné zůstalo. Na návštěvu jsme se dlouho těšili a zklamáni jsme rozhodně nebyli. Obsluha prvotřídní, obě degustační menu = zážitek a párování s viny Vás poučí i nadchne. Pokud nechcete párovat - nebojte se využít zkušeností someliéra, výběr šampaňských dostatečný :-) Drobné pozornosti navíc potěšili. Zajímavě servírovaná výtečná etiopská káva. Michellinská hvězda je v dobrých rukou.
 

SN11

Gourmet

plus 0
minus 4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 12. 2015 08:41:48)

Opravdu Michellin? Za 100€ čekám nevšednější zážitek.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 12. 2015 15:06:32)

Vážená dámo, připadá mi, že po restauracích v zemích Českých i Moravských brouzdáte většinou po netu. Není možné, abyste napsala, že Vás zastávka v této Michelinské restauraci přišla na 100 EUR. Jen základní nabídka 6-chodového menu bez nápojů je za 2450,- Kč. Věřte, že jsem si to tam jako kadoročně 1xletos užil, jen jsem platil za sebe celých 6.025,- Kč. Průměrná cena 2900 uváděná na těchto stránkách je nesmysl. Prosím pište cokoliv o restauracích, u Vás jsou většinou jen reakce na komentáře.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (24. 12. 2015 15:07:16)

Přeji Vám hezké Vánoce a kvalitní degustační rok 2016!
 

SN11

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 12. 2015 07:39:09)

Zareaguji na svůj komentář. Oproti Vám je pro mou osobu šestichodové menu dostačující. Přesně jak píšete, tak s nápoji 100€. Kdybych Vás chtěla pustit více do svého soukromí, tak uveřejním fotografie, leč nechci. Upřímně, nikdy bych do obdobného podniku nešla. Jsem studentka, mé finanční možnosti jsou značně omezené. Dostala jsem dárkové poukazy a na jídlo se koukám pohledem cena/kvalita. V tomto ohledu jsem si určitě lépe užila např. v Alcronu. Mohu mít takový názor?
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 12. 2015 20:56:10)

No... nedalo mi to, nakonec se mohu plést, ale ne tentokrát. Ne, nezlevnili :-))) 6-chodové menu stojí 2450 a s víny k tomu pak plus 1350 = 3800,- Kč. Pokud byste pila nealko nápoje, pak tedy 2450 + 550 = 3000,- Kč. To nějak nehraje. Možná jste zapomněla započíst onen dárkový poukaz, jinak si to vysvětlit nedokážu.
 

SN11

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 12. 2015 05:43:48)

Nějak tomu co píšete nerozumím? Kde je zakopaný pes? Oč Vám jde nebo motiv? Handrkujeme se jestli 3000 korun je ekvivalentní 100€?
 

Tvrďák66

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (31. 12. 2015 13:16:50)

Jde o to že ste v tý hospodě vůbec nebyla co?
 

honz

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (7. 1. 2016 18:31:50)

to jsou fakt dost divný počty podíval jsem na net :-))) no mě za ty kačeny ani nenapadlo se mrknout
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (10. 11. 2015 19:13:55)

Po roční pauze, zhrozeni, šok! Změna k horšímu; restaurace ztratila atmosféru, naprosto neempatický personál, bez snahy, tragický servis, číšníci bez úsměvu, 1x víno z párovaných Chardonnay dokonce pokojové teploty (omluva od číšníka: stálo u dveří v lednici, ta se často otevírá), polévka v 9chodovém menu vlažná, vloni se kuchař snažil změnit chod, pokud něco nejím, nyní pouze vynechá ingredienci. Jídla samozřejmě jinak skvělá, výborná. Na shledanou zase za rok (možná…).
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (14. 9. 2015 21:19:34)

Pokud mám něco k jednotlivým chodům, pak si pamatuji, že nejlepší byl tradičně minitatarák v oplatce, dále sumec s kefírem, mákem a koprem a hovězí jazyk s hrachem a jablkem. Nejlepším vínem pak Rotenberg od Marcela Deiss z Alsaska. Sommelier jistě nebyl špatný, ale Zdeněk Oudes je jen jeden a chyběl mi. 2x WC bez označení pohlaví velmi překvapí u Michelinské restaurace.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (14. 9. 2015 21:18:30)

Co mě naopak dost mrzelo: Je radost dívat se na umění kuchařů v přímém přenosu. Ovšem množství číšnictva často překáží ve výhledu. Domnívám se, že číšník má pro jídlo jen dojít a odnést jej ke stolu. Nemá tkzv. očumovat a stát nad kuchařem, až dokončí svůj výtvor. Také neustálé štěbetání vyšší číšnice směrem ke kolegyni při čekání na další chod mi připadlo nemístné. Vážená dámo, za svých 6025,- Kč nechci poslouchat Vaše soukromé názory na svět.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (16. 9. 2015 15:22:26)

Juj fuj Bodie to je ranec penízků a eště nespokojenej.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (14. 9. 2015 21:14:34)

Já neskrývám obdiv k umění pana Sahajdáka a jeho kolegů. Jen se nemohu znovu ubránit dojmu, že takový koncept kuchyně, jaký je v La Degustation předváděn, již není restauračním menu, ale degustační alchymie a v zásadě laboratorní práce, která už nemá s normálním jídlem mnoho společného. Po roce jsem zaznamenal maličké změny k lepšímu. K 11-chodovému menu již přináleží jen 3 amuse bouche a ne 5. Také na odchodnou nedostávám tentokrát dárek v podobě sladké drobnosti. Obě změny určitě vítám.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (31. 5. 2015 21:13:12)

Místo zakoupené tříchodové degustace se nám dostalo jejich plného menu, tj. asi 9 chodů napárovaných s víny. Obsluha byla naprosto profesionální, všechny chody představila, zodpověděla dotazy a splnila každé přání. Chody byly originálně podávané a i přes jejich "velikost" jsme odcházeli plni. Posezení v této restauraci považuji za nevšední, a to nejen gastronomický, zážitek. Doporučuji všem návštěvu a v rámci GRF rychlou ruku a štěstí při rezervaci.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (13. 5. 2015 22:01:04)

mrazena husi jatra uz po nekolikate, to neni vtipne, vynikajici sumec a desert, na zactku chvili trvalo nez nas obsluha zacala obsluhovat
 

lekuz

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (27. 3. 2015 15:53:12)

Tak jsem po dlouhé přestávce opět navštívil tuto restauraci. Nebyl jsem tu asi 2 roky a od té doby se dost změnilo - k lepšímu. Personál naprosto profesionální, someliér bezchybný. Vybral jsem si lahev vína ( tzn. bez vinného doprovodu ) ale i tak úplně mimo očekávání, mi someliér přinesl ochutnat sklenku k jednomu z chodů a to samé k závěrečnému chodu. Opravdu velmi milé a svědčí to o zájmu o hosta. 11 chodů vlastně 12 ochutnal jsem oba dezerty považuji za krásný a nezapomenutelný koncert
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 2. 2015 16:40:48)

Absolutni jednicka co do zazitku! !!!!!!!!Odlisne od vsech ostatnich, povest nelhala. Dokonalé chutě, pozorna obsluha a prohlidka kuchyne a prekvapive maleho zazemi tak skvele fungujici restaurace.Somelier -vynikající
 

Grand Restaurant Festival 2015 (3. 2. 2015 19:02:11)

Naše první návštěva zde v rámci GRF. Od prvního okamžiku velmi příjemný pocit díky milému a vstřícnému personálu. Jídlo rozhodně přes míru zakoupeného. Vše v perfektní harmonii s párovanými alko, ale především překvapivě s nealko nápoji. Po celou dobu nevtíravý zájem personálu a ochota odpovídat na všechny naše dotazy. Restauraci jsme opouštěli s pocitem 100% zážitku.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (2. 2. 2015 00:08:06)

Dnes naše první návštěva zde v rámci GRF a 100% spokojenost. Jídlo výborné, za sebe nejvíc chválím dýňový krém a šneky, za manžela šumavské houby, brzlík a tataráček. Velmi nám chutnala i vína. Obsluha je maximálně ochotná, příjemná, můžu jen chválit, rozhodně přispěli k příjemnému večeru. Interiér civilní, sezení pohodlné. Předchozí recenzi musím oponovat, toalety byly čisté a dáma sedící vedle měla kabelku ve větším stojanu, který si určitě nepřinesla s sebou. Děkujeme za skvělou večeři.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (12. 12. 2014 11:36:49)

Na tuto restauraci jsem se dlouho těšila, má návštěva ale byla zklamáním. Jídlo bylo (jen) dobré (servírovat za cenu = 5.100/os např. hlízu slunečnice, cibuli nebo celer mi nepřijde adekvátní), vína mají spíše (tedy podle nich) ta nejlepší, nikoliv však nejchutnější. Šokem pro mě bylo wc, které (jelikož není oddělené pro pány a dámy) bylo celé počůrané, vč. země!! Držák na kabelku žádný. Interiér spíše chladnější a velice hlučný. Návrat tedy neplánuji.
 

Skunk

Gourmet

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2015 (1. 12. 2014 11:14:39)

Vyprodáno, tak mám letos opět smůlu, a to jsem od půlnoci seděl u PC a snažil se urvat nějaké to místečko. Nojo, 48 míst je prostě děsně málo na celou ČR. Tak budu zkoušet zase za rok! :-) Šťastlivcům, kterým se podařilo sehnat místo přeji krásnej zážitek! :-)
 

Grand Restaurant Festival 2015 (1. 12. 2014 21:03:38)

Musí v tom byt nějaké tajemství. Take jsem čekala v noci, kdy teto stránky budou funkcni. To se stalo ve 2 hodiny ráno, ale tato restaurace už byla vyprodaná na 40 osob. Teď večer vidím, ze prodali 58. Jak je to vůbec možné? Třetí rok se tam nemůžu dostat (( Poradil by někdo něco?
 

ladkami

Gourmet

Grand Restaurant Festival 2015 (2. 12. 2014 11:26:33)

Stránky začaly fungovat chvíli po půlnoci ale s obrovskými problémy. Když se mi podařilo přihlásit, ukazovalo to u La Degustation 12 vyprodaných míst a 30 volných, ale pak se během 10 minut vůbec neotevřela tabulka s výběrem data, a poté, co se otevřela, už bylo všech 42 míst vyprodaných. Dnes je tam napsáno 52, z čehož usuzuji, že některá místa jsou obsazována jinak, než na základě internetového předprodeje.
 

letko

Foodie

Grand Restaurant Festival 2015 (2. 12. 2014 15:08:35)

Také má podobnou zkušenost. Seděl jsem u toho, připravený okamžitě rezervovat dvě místa. Prvních 10 minut jsem se nedostal dál než na seznam restaurací, pak to dalších 10 minut vůbec. Až někdy v půl jedný to naskočilo, a to už tam nebyl žádný termín... Co se dá dělat, jdeme aspoň do Zlaté studny a do Mandarinu.
 

Mabi

Foodie

Grand Restaurant Festival 2015 (3. 12. 2014 12:43:49)

Seděla jsem u počítače taktéž od půlnoci a prvních sedm minut mi nebylo schopno se načíst nic. Pak to šlo, ale zooooufale pomalu. Když jsem se proklikla k termínům, tak jsem neriskovala a vzala první neděli, co mě cvrnkla do nosu. A rezervaci mám. Jen chci říct, že to bylo asi o štěstí, jak se kterému počítači povedlo načíst.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (15. 11. 2014 17:07:33)

Byla jsem zde podruhé a musím říct, že tentokrát jsem byla trochu zklamaná. Celkově večer vyzněl poněkud chaoticky, člověk si ve finále vlastně ani nepamatuje, co jedl, protože ty minimini porcičky nějak nestačí udělat ten správný dojem. Sympatický someliér.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (15. 11. 2014 23:50:42)

Nezbývá mi, než s Vámi souhlasit. Rád bych odcházel a věděl, z čehože jsem tak přejedený. Dále je pravdou, že sommelier vyčnívá nad ostatní obsluhou a to tak, že o parník.
 

(12. 9. 2014 18:00:00)

personal splni kazde prani, i kdyz si vymyslite, ze chcete nakombinovat neco z druheho menu. Nedelaji zadne problemy, vsak vy to radi zaplatite. jen na vyjmecne okamziky.
 

(2. 9. 2014 22:11:44)

Výborné jídlo i obsluha.
 

(2. 9. 2014 22:11:44)

Výborné jídlo i obsluha.
 

(27. 7. 2014 16:00:32)

Dlouho odkládaná a konečně uskutečněná návštěva této restaurace vzbudila rozpačité dojmy. Interiér strohý, dobře osvětlený stůl, což je správné a umožňuje perfektní soustředění na servírované pokrmy. Obsluha precizní, nevtíravá přitom přirozená, nepůsobí tísnivě. Vyzvedl bych práci sommeliéra, ten vyčnívá svou prací. Jídla byla vyvážená, přiměřené degustační porce z tradičních surovin v moderním pojetí. Úprava vizuálně nepřeplácaná, chuťový dojem vynikající. Pro lepší vychutnání a zapamatování jednotlivých chodů doporučuji "kratší" menu. Nic nebylo špatně ale stačí jedna návštěva, vzhledem k malé variabilitě nabídky( dvě menu).
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (30. 9. 2014 19:15:33)

Souhlas. Příště si dám kratší menu, abych si pamatoval, co jsem tu jedl. A podruhé s Vámi souhlasím, že stačí jedna návštěva ročně.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (26. 7. 2014 12:59:14)

stojí za návštěvu, patří na vrchol v ČR
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (6. 7. 2014 22:47:12)

K menu: Červencové zřejmě záměrně obsahuje lehčí suroviny na letní období. Ovšem poměr 3xmaso, 3xryba a 5xbezmasý pokrm na mě působí příliš vegetariánsky. Nejvíce mi chutnal brzlík, kroupy s křenem a kefírem a samozřejmě minitatarák. Nejméně celer s tvarohem a černým bezem-a to mám celer opravdu rád. Zajímavostí pak je kůže ze sladkovodní ryby, možná z candáta. Obsluha mě nechala čekat 8 minut u stolu, než se mi věnovala. Zdeněk Oudes - skvělý mladý sommelier ovšem zasluhuje absolutorium.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (6. 7. 2014 22:43:32)

Zcela originální koncept pana Sahajdáka, kterého považuji za zjevení (v kladném smyslu slova) na českém kulinářském nebi. Nedá mi však, abych trochu zapochyboval o tom, zda menu o šestnácti chodech (11 z menu a 5xamuse bouche) je ku prospěchu věci. Je to ve finále vlastně 16xamuse bouche. Kvalita jednotlivých chodů je excellentní, výsledný dojem hosta pak trochu rozpačitý. Ovšem chuť základní potraviny je zde zcela správně převažující. Celá kuchyně působí spíš dojmem laboratoře než restaurace.
 

(30. 6. 2014 13:58:56)

Dokonala kombinace jidla a vina. jedno bez druheho nevynikne. personal reaguje na vse, splni vsechna prani. Stala kvalita, poprve jsem byl v roce 2009 a ted potreti. stoji za investici
 

Grand Restaurant Festival 2014 (23. 2. 2014 22:15:50)

Cibule, špek, med, pórek + Ryzlink rýnský 2006
 

Grand Restaurant Festival 2014 (14. 2. 2014 22:36:48)

Jedním slovem: neuvěřitelné. Od vlídného přijetí až po neskutečné kreace na talíři (hned na zahřátí to bylo smažené králičí ouško...). Pro nás zážitek na celý život. Děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (12. 2. 2014 12:22:48)

Šestichodové degustační menu výborně vyladěné s vínem - v restauraci, o které jsme už dlouho snili!
 

Grand Restaurant Festival 2014 (8. 2. 2014 20:48:26)

nakládaný celer s libečkem
 

Grand Restaurant Festival 2014 (8. 2. 2014 20:40:48)

4. chod: cibule, špek, med, pórek, tapioka + ryzlink rýnský 2006 - Školní statek Mělník
 

Grand Restaurant Festival 2014 (6. 2. 2014 16:33:36)

Cibule, špek, med, pórek... V jednoduchosti je nejen krása :)
 

premyk

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2014 (1. 2. 2014 16:02:54)

DÉGUSTATION BOHEME BOURGEOISE
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (1. 2. 2014 02:18:22)

Absolvoval jsem zde pro jistotu již tretí menu, ale na michelinskou hvězdu, kterou tato restaurace obdržela to podle mě ještě není... Fandím panu Sahajdákovi, ale kuchyn jeste nedela 100% restaurace. Managment by měl výrazne zapracovat s ostatním personálem. Mé osobní poznatky: Somelier nedoléva mezi chody (spárování) víno pokud je plná restaurace když cekáte na další chod. Pokud příjdete s vegetarianem a objednáte ho předem - kuchař nepřipraví žádne creativní alternativní menu!
 

Mudra

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (30. 1. 2014 15:01:01)

Vynikající. Příjemné prostředí - nejlepší jsou místa "u kuchyňského baru" - kdo rád kouká kuchařům pod ruce a povídá si s nimi - doporučuji. Pouze degustační menu, možnost párovat vše s víny. Cenová kategorie - jednou za život. Na druhou stranu - určitě absolvovat!! Výborná práce nejen kuchařů, ale špičkový sommelier, stovky vín k výběru, vše velmi perfekcionistickzklamán.Vždy bez chyb.Po večeři doporučuji na pivo a dojíst se naproti do Lokálu:-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (30. 1. 2014 12:04:37)

Po všech stránkách neuvěřitelné - i po té cenové :-) určitě ale stojí za to tenhle zážitek jednou prožít - to, co tam jsou schopni udělat třeba s kaprem nebo foie gras - nad tím prostě jen kroutíte hlavou.
 

(1. 12. 2013 00:06:40)

zklamání
 

Koncert (20. 9. 2013 16:55:37)

To snad ani není možné, že se dá z konzumace jídla v restauraci udělat takový koncert. Sehraný orchestr kuchařů podpořený bezchybnými číšníky, kteří na neviditelný povel vystupují ze tmy a servírují jídlo na piedestal před nevěřícího konzumenta. Jídlo v hlavní roli!
 

Super po všech stránkách (7. 9. 2013 16:33:07)

Michelin v dobrých rukách. Super kuchyně, super obsluha, perfektní winepairing a dobrá atmosféra. Není co vytknout.
 

lekuz

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (18. 1. 2014 11:33:06)

souhlasí. Ale když jsem šel poděkovat šéfkuchaří za výkon celého týmu a chtěl pochválit jeden z chodů nebyl jsem přesvědčen, že to ode mě bere a že ho to těší. Spíš jsem si připadal jako člověk , který ho ruší a né jako spokojený host. V Alcronu mi byla nabídnuta prohlídka kuchyně!!!! Üžasné
 

(11. 8. 2013 21:44:00)

zatím dobré
 

Hluk jako v nádražním bufetu, za hodně peněz málo muziky (23. 4. 2013 12:14:42)

Byl jsem již podruhé zklamán, tentokrát jistě naposled. Někomu možná koncepce fixního menu z mini porciček vyhovuje, nám ne. Základní menu se blíží vegetariánskému. Druhé menu jen doplňuje pár chody základ. Výběr vín je velmi dobrý až na české červené, nemožnost pokračovat v tom, co nás zaujalo je minus. Nebo nám to alespoň nebylo nabídnuto. Těžké minus je interiér bez duše, Průhledy do kuchyně dnes už nikoho neoslní. Uvnitř se navíc klenbou nesou zvuky přes celý podnik. Pokud máte "štěstí", že proti vám sedí parta 10 rozjařených Angličanek ve stylu "sex ve městě", které se pořád fotí na mobily a po každém snímku ječí, tak si kromě bezprostředního souseda za večer moc nepopovídáte a stejně ráno budete chraptět. Personál snaživý, mladičký, "grand restaurant stylu" ale rozhodně ještě nedorostl. Angličtina dobrá. Příjemně překvapilo zapůjčení deštníku na odchod do lijavce. Celkový dojem - škoda peněz.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Michelin podruhé! (27. 3. 2013 18:02:31)

Gejzír chutí a nápadů! Jediné co lze konceptu vytknout je velké množství chodů. Minijídla v počtu 11 spolu s 6 ks amouse bouche, tedy celkem 17 chodů spolu s víny-to už není degustace, ale přežírání. Vůbec nedovedu pochopit, že snad někdo odcházel domů hladový, jak se dočítám v minulých příspěvcích. Já musel dokonce jeden chod v závěru téměř čtyřhodinového maratónu vynechat, abych nepraskl. V zahraničních restauracích podobného typu se obvykle nabízí 6-8 chodů + 2 amouse bouche, což se dá zvládnout. Jinak nemohu nic vytknout, 6 kuchařů+asi 5 číšníků stále v permanenci pro cca 20 hostů. Je to drahé, ale skvělé. Blahopřeji panu Sahajdákovi k obhájení Michelinské hvězdy!
 

19.2.2013 (21. 2. 2013 15:01:16)

Přesně jak napsal sobolovi :-)
 

Degustace 11.2. (12. 2. 2013 14:30:23)

Děkujeme za neuvěřitelný chuťový a kulturní zážitek. Vše bylo dotaženo k naprosté dokonalosti.Vynikající jídlo, víno, servis, neobyčejně milý a profesionální přístup . Velkorysost pro účastníky festivalu byla až neskutečná. Ještě jednou děkujeme.
 

Gastronomický zážitek (5. 2. 2013 19:29:10)

Děkujeme za nádherný zážitek :-) Přirovnal bych to k jízdě v Rolce-Royce. Překvapení v rámci GRF bylo super. Hodně úspěchů!
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Údiv z předchozích příspěvků (14. 9. 2012 12:29:33)

Včera jsem jako každým rokem navštívil tuto restauraci a byl jsem okouzlen. Nedá se sice říci, že by mně chutnaly všechny laskominy, ale jistě valná většina z nich se strefila do mé chuti. Trochu mě však udivují dva předchozí příspěvky. Objednal jsem si 11-ti chodové menu i s víny, takže společně s 6x amouse bouche jsem absolvoval 17 minichodů + cca 10 sklenic skvostných vín. Proto nerozumím tomu, že šel někdo domů s poloprázdným žaludkem. Jisté je, že poté, co restaurace obdržela hvězdičku od Michelina, výrazně zde podražilo. To je jediné, nad čím lze hořekovat. Včera jsem platil za 1 osobu 5.873,- Kč oproti loňským cca 3000,-Kč za podobnou službu. Z druhé strany: v restauraci bylo téměř plno. Při absenci další konkurenceschopné špičkové degustační restaurace si lze cenu diktovat a soudní lidé to pochopí. Přeji panu Sahajdákovi i ostatním hodně kreativity a výdrže. Já za rok opět přijdu.
 

(1. 9. 2012 19:38:08)

jednou za čas je to výborné a nutné!
 

(13. 3. 2012 00:28:00)

the best in prague... by a mile
 

(26. 2. 2012 12:39:44)

Skvely kulinarsky zazitek.
 

radost289

Food Lover

plus 0
minus 0

La Degustation - hodnocení (28. 1. 2012 14:11:57)

Dlouho jsme se těšili na gurmánský zážitek v jedné nejopěvovanějších restaurací v Praze.Musíme říct, že interiér dle nás nebyl špatný, spíš "jídlo" nás zklamalo. Zvolili jsme české menu. Bohužel u několika chodů bylo jídlo vlahé až studené. I přes upozornění již u polévky se nic nezměnilo. Kombinace jídel byly zajímavá, na oko hezky upravené, chutné, ale asi jsme měli jiná očekávání. Za dva lidi jsme platili přes 6 tis. Kč - myslím, že tato cena je hodně nadnesená... Nemůžeme říct, že bychom se chtěli vracet... Horákovi HK
 

(17. 12. 2011 00:55:44)

skvělý zážitek
 
 
 
Vložit komentář
 


 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top
English