Tržiště 19, Praha 1, Malá Strana
Kuchyně: česká moderní, dary moře, italská, rybí, středozemní
Vlastnosti: farmářské produkty, salónek, se psem, zahrádka, živá hudba
Otevřeno: 12–22, denně
Pohádkové prostředí. Palác a venkovní terasa s fontánou. Ručně malované tapety. Středomořská kuchyně v kombinaci s tradičními italskými specialitami. Široký výběr domácích těstovin, čerstvých ryb a jídel z mořských plodů – používají výhradně čerstvé suroviny. Od čtvrtka do soboty „živý“ klavír.
Mizerovský František
Vystudoval SOŠ U Krbu a poté pracoval v restauracích Rybí Trh, Kampa Park a následně v restauraci hotelu Hoffmeister, kde se nejvíce věnoval umění francouzské kuchyně. Poté jeho cesta vedla do Alchymist Grand Hotel and Spa, kde pracoval od roku 2006 jako sous chef a od května 2019 zde zastává pozici šéfkuchaře v restauraci Aquarius zaměřené zejména na moderní italskou a českou kuchyni. Dle jeho slov rád vaří těstoviny v italském stylu, steaky, ale i ryby. Jeho osobním nejoblíbenějším jídlem je tradiční česká svíčková na smetaně, která je rovněž součástí stálého menu restaurace Aquarius.