VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Aria Hotel, CODA Restaurant

Aria Hotel, CODA Restaurant
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Kuchyně:
bio, česká, mezinárodní, veganská, vegetariánská
Zvláštnost:
Impozantní výhled ze střešní terasy na panorama staré Prahy. Vše jako na dlani. Sbírka unikátních obrazů. Pokrmy servírují na talířích značky Rosenthal s hudebními motivy. Šéfkuchař patří k absolutní špičce.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.4
Interiér: 1.3
Cena: 1170
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (18. 1. 2017 07:33:56)

Skvělé mezinárodní degustační menu, pokrmy vyvážené, velmi dobře spárované s víny. Příjemné prostředí při večeři za doprovodu živé hudby klavíru. Obsluha výborná, komunikativní, příjemná se zájmem o konverzaci se zákazníkem. Těším se na léto na terasu s panenkou Sous Vide
 

Grand Restaurant Festival 2017 (15. 1. 2017 18:36:10)

Dnes jsme navštívili v rámci GRF restauraci Coda a byl to velmi příjemný zážitek. Menu vyvážené, výborně připravené, vína z oblasti Bordeaux dobře spárovaná. Vynikající servis! Doporučujeme!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 12. 2016 06:06:55)

Restauraci jsem navštívila 29.12.2016, ochutnala jsem mezinárodní degustační menu - jídlo + vína. V restauraci jsem byla poprvé a mohu jen chválit. Krásné prostředí, výborná obsluha, která podala informace o jídle i pití, všechny položky v menu mi chutnaly,jídlo bylo dobře doplněno vínem. Vynikající panenka připravená "Sous Vide". Určitě se vrátím, láká mne posezení na terase.Děkuji personálu za milou obsluhu. Mohu jen doporučit.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 8. 2016 22:18:35)

Noblesní terasa s úchvatným výhledem těsně nad malostranskými střechami. Profesionální číšníci tak, jak to má být. Jen opět oněch pevně stanovených 7% z účtu pro obsluhu, to je pane Motyčko raketa. S jídlem tetokrát od 1 do 5. Báječné taštičky jako dezert, dobré klasické foie gras. Zkusil jsem guláš, ale to jsem neměl dělat. Nevím, zda ho kuchař vylepšoval pivem, ale byl černý jako moje polobotky. Tím pádem byl nahořklý, no za 595,- Kč (a dýško 7% k tomu!) jsem čekal větší koncert.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 8. 2016 13:51:09)

No to pevné dýško 7% nějak nemohu vydýchat. Dýško dávám podle spokojenosti - což tady nemohu. Když jídlo ani obsluha za nic nestojí, dám dýško 0,-Kč. Když jsem spokojen, tak nějaké to dýško dám. A když jsem nadšený, tak dám vysoké dýško. A co tady, kde mi dýško účtují automaticky? Jak mám dát třeba 15%, když mi automaticky účtují 7%? Nejsem žádný světoběžník, takže nevím, zda těch 7% je běžných v rozvinuté kapitalistické společnosti .....?
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English