VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Augustine Restaurant

Augustine Restaurant
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Nekuřácký prostor
TOP100
Letenská 12
Praha 1 - Malá Strana
118 00
7–23, denně
    266 112 280
Kuchyně:
česká moderní, mezinárodní, regionální
Zvláštnost:
Citlivě renovované prostory augustiniánského kláštera nabízejí soukromí i nevtíravý luxus v restauraci, baru, atriu i přilehlých dalších prostorách skrytých v tomto tajemném skvostu Malé Strany. Pokrmy jsou kreativní, sezonní a čerstvé.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.4
Interiér: 1.4
Cena: 910
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (2. 3. 2017 14:17:51)

Poloha vyborna, prostredie prijemne romanticko tiche. Parking v areali je velka vyhoda ak ste autom. Obsluha funguje 100% od hostesky po casnikov. Jedlu nebolo co vytknut, bolo vyborne, taktiez kombinacia vin. Zivy safoxon, ktory sme sice nevideli ale zdalo sa nam ze je zivy by nas urcite prilakal spat inak vyhraju restaurcie s vyhladom co je skoda.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 13:43:37)

Návštěva v restauraci Augustine opět nezklamala. Obsluha, jídlo a prostředí na skvělé úrovni. Sádlo s domácím pečivem dobře navnadilo, candát byl též výborně připravený. U něj nás uchvatil petrželový piškot. Ramínko z jelínka sika se úplně rozpadalo na jazyku a bylo výborné. Obě jídla skvěle doplněná víny. Na závěr sladká tečka v podobě čokoládového řezu a pralinek jen zakončilo skvělý kulinářský zážitek. Děkuji za přijemně oslavené narozeniny s rodinou.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:37:44)

Nejkomfortnější posezení ze všech navštívených restaurací. Chutné domácí bramborové pečivo k sádlu. Horčicové makronky se rozplynuly v ústech, rozhodně se nelepily. Opražený merlík podávaný k candátovi mi velice chutnal, petrželový piškot nápaditý, omáčka výborná. Maso jelínka sika se rozpadalo, omáčka, nádivka, cibulka-výtečné. Trochu navíc na mě působil tuřín. Dezert jsme asi oproti předešlým degustujícím dostali menší, protože my ho teda snědli celý a ještě bychom zvládli další :-D
 

Grand Restaurant Festival 2017 (26. 2. 2017 16:21:00)

Na sádlo jsem se velice těšil, jelikož jsme téměř všude dostávali máslo a moc jsem si na něm pochutnal, i přítelkyni jsem ho snědl :-) Candát byl moc dobrý a s merlíkem zajímavá kombinace. Jelen sika s kaštanovou nádivkou a brusinky, omáčka z červeného vína je klasika, ale tady moderně podaná a obzvláštněná tuřínem a cibulkou Borretana, která byla také super. Dezert též vynikající. Obsluha moc milá a příjemná, nemám co vytknout.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (26. 2. 2017 15:48:07)

Festivalové menu bylo připraveno velmi dobře, hlavně jsem uvítala kombinaci jídla a vína. Všechny tři chody byly vynikající. Jelen sika byl jako máslo. Závěrečná dezertní tečka také neměla chybu. Obsluhující personál byl velmi příjemný a ochotný.
 

Bibi

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 2. 2017 15:39:22)

Krásný valentinský večer. Restaurace byla plná, ale obsluha milá a profesionální. Jídlo předčilo kvalitou naše očekávání. Všechny 3 chody byly výtečné. Určitě přijdeme znovu.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:37:37)

Příjemné prostředí restaurace Augustine s krásným interiérem nás příjemně naladilo hned na počátku naší navštěvy. Uvítací pečené vepřové sádlo s kapkou dýňového a olivového oleje sypané vulkanickou solí nás překvapilo a navnadilo. Sádlo následoval amuse bouche - sněhobílé slané makronky. Překvapil i candát s merlíkem v hravé kombinaci s petrželovým piškotem. Candáta následoval jelen sika s kaštanovou nádivkou a brusinkami. Dezert jen dovršil již tak mistrovské dílo z kuchyně Marka Fichtnera.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 14:38:39)

Z jídla bych vypíchla vynikajícího candáta, petrželový piškot byl vtipným a překvapivě chutným prvkem. U jelena se nám bohužel někam vpíjela omáčka, ale jinak jsme si pochutnali. Dezert byl také vynikající. Obsluha byla milá, pouze jsme občas špatně rozumněli, pokud obsluhující nebyl rodilý Čech - restaurace byla téměř plná, navíc hrála živá hudba a obsluha asi nechtěla křičet. Mile nás potěšil i šéfkuchař p. Fichtner, který se přišel osobně zeptat, zda nám chutnalo. Celkově jsme byli spokojeni.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (15. 2. 2017 02:53:23)

Jelen sika pomalu tažený byl trochu vysušený, určitě ohřívaný. Báječná cibulka Borretana naložená v červené řepě. Zajímavý petrželový piškot, to musím doma vyzkoušet. Číšnice Anna, až se zbaví zbytečného ostychu, tak bude skvělá. Zřejmě Polka, ale česky umí velmi dobře, děkujeme.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (15. 2. 2017 02:47:26)

Uvítací pečené sádlo, musíme si dát pozor, abychom ho nesnědli, protože bychom nezvládli celé menu. U vedlejšího stolu postarší hosté se dohadují, že si dali doma pro jistotu polévku, aby se bezpečně najedli. My odcházeli i bez polévky zcela přecpaní... Další amuse bouche = hořčičná makronka. Pobavila mě hláška, že se lepí na patro jako u svatého přijímání :-))) Ještě, že jsem to nikdy neabsolvoval, poněvadž i já mám těsto přilepené za zuby.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 2. 2017 11:35:15)

Naprosto báječný večer. Velice příjemný interiér, výtečná obsluha. Přes velký počet hostů klid a pohoda. Jídlo výtečné, bez chybičky. Musím vyzdvihnout především lahodné červené víno a hlavní chod. Jistě jsme zde nebyli naposledy.
 

teoma

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 2. 2017 23:55:18)

Podařený večer. Příjemné prostředí, obsluha vlídná a pozorná. Jídlo a nápoje velmi dobré. Jen k jídlu pár připomínek. Candát byl příliš osmažen, takže místy smažení překrylo úplně chuť ryby. Cibulka Borettana vařená v šťávě červené řepy - chuť řepy zcela zastřela chuť cibulky. Kávový řez Opera - mandlový korpus byl až moc tuhý. Dosti obtížně se krájel a i v ústech s tím člověk trochu zápasil.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 2. 2017 21:52:59)

Bylo to super!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 2. 2017 22:52:06)

Velmi dobré, vše vyvážené. Pouze poersonál posléze stratil na zájmu, přestože jsme dále konzumovali, vázlo dolévání dobrého vína. Škoda !!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 13:46:29)

Krásné prostředí v kombinaci s umem Marka Fichtnera je záruka skvělého zážitku. Candat byl výtečný, vína krásně ladila, jelen byl jak dort, vše skvěle doplněno přílohou. I dezert naprosto skvělý a sladěný . Makronka ze žluté řepy s kozím sýrem byla lahůdka. Jediná drobnost, která malinko kazí dojem, je zápach kouření z vnitřního atria. Určitě se vrátíme nejen na festival.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 10:09:19)

Jídlo bylo perfektní, tomu se nedalo nic vytknout. Atmosféra decentní, interiér také. Mám pouze 2 poznámky. První se týká zahraničního personálu. Když přichází do kontaktu s českým zákazníkem, měl by umět perfektně česky. Druhá připomínka se týká pití. Když si objednám Martini, měl bych v restauraci tohoto formátu dostat opravdu Martini a ne jiný vermut, případný být upozorněn, že Martini není. Nicméně jinak je radost v této restauraci jíst
 

Grand Restaurant Festival 2017 (30. 1. 2017 09:34:34)

Servírovaným jídlům se nedalo nic vytknout. Candát byl perfektně zkombinovaný s oblohou. Maso jelena se úplně rozpadalo. A dezert byl opravdu sladkou tečkou na závěr. Kuchař si se vším opravdu "vyhrál". Milá obsluha a příjemné prostředí. Na závěr nás i ostatní hosty přišel pozdravit i sám šéfkuchař Marek Fichtner, což bylo opravdu milé. Jediná výtka, která by mohla padnout, ale netýká se jídla je, že při plně obsazené restauraci je pouze 1 malá toaleta pro dámy málo.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (24. 1. 2017 15:34:42)

Prostor s atmosférou a díky kuchaři Marku Fichtnerovi snouben s jídlem bohatým na lásku k tvoření. Vůbec není špatně, že je na první pohled na nepřímo viditelném místě, nýbrž to spolu s budovou kláštera dotváří pravé genius loci. Neopomenu ani vlídnou oddanou obsluhu a úchvatná vína. Člověku, který je labužník srdcem stejně jako já, vřele doporučuji.
 

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (22. 1. 2017 16:00:47)

Festivalové menu dobře připravené spojení s víny příjemné. Skvělý jelínek. Bohatý dezert. A na závěr dva výborné koktejly s barmanem - psychologem.
 

Štíple

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (21. 1. 2017 19:40:03)

Augustine patri mezi nase festivalove stalice, i letos jsme nadseni, jen kapacita naseho zaludku byla jaksi nedostacujici. Dezert by stacil polovicni :-)
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top
English