VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Grand Cru

Grand Cru
Živá hudba
Dětský koutek
TOP100
Lodecká 4
Praha 1 - Petrská čtvrť
110 00
11.30–15, 18–23, po–pá, 17–23, so
    775 044 076
Kuchyně:
mezinárodní
Zvláštnost:
Kulinářské umění chefa Jana Punčocháře udává směr moderní gastronomii v jednoduchém, ale stylovém provedení. Menu je bez specializace a omezení. Zakládá si na kvalitních surovinách, sezonních obměnách a výrobě domácích sýrů a uzenin. O výběr více než 1500 druhů exkluzivních vín ze všech koutů světa v restauraci a vinném baru Grand Cru se stará manažer Jakub Čebiš a jeho sommelirský tým.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.7
Interiér: 1.5
Cena: 1250
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2017 (2. 2. 2017 08:46:04)

Byli jsme nadšeni kombinací chutí a úpravou nabízených jídel včetně skvělých vín. Poděkování i za rychlou, nevtíravou a profesionální obsluhu. Oběd byl zážitkem, ze kterého jsme žili ještě celé odpoledne :-)). Zatím nejlepší ze všech kdy navštívených degustací (nejen letos).
 

Dáda

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (2. 2. 2017 05:18:08)

Výborné menu, perfektní pozorná obsluha, krásné moderní prostředí. Určitě se vrátíme.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (31. 1. 2017 12:59:23)

Vynikající kombinace chutí u krevet, příjemná a profesionální obsluha. Překvapivě asketické toalety.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (29. 1. 2017 11:13:41)

Naprosto skvělý zážitek - zatím nejlepší degustace v rámci GRF. Jednotlivé chody byly perfektní a dokonale spárované s vínem. Obsluha byla velmi ochotná a pozorná. Vše doplňuje i příjemné, elegantní prostředí restuarace. Určitě jsme zde nebyli naposledy!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 1. 2017 21:43:55)

Fantastický zážitek je to, co jsme si odnesli s naší, zatím nejlepší degustace, v rámci GRF 2017. Jednotlivé chody skvělé výborně spárované podávanými víny, obzvláště nás pak zaujala Kachna Grand Cru s dýní a stročkem. Příjemný bonus byl v podobě překvapení šéfkuchaře, také jsme dostali navíc sklenici vína. Dále jsme si ještě doobjednali z nabídnutého nápojového listu. Vše skvěle doplňoval perfektní, ochotný a výborně informovaný personál restaurace. Rozhodně doporučujeme a rádi zase přijedeme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (27. 1. 2017 15:36:47)

Dobrý den, mohu se podělit se zážitkem, že se jedná o jednu z nejlepších restaurací v rámci festivalu a určitě se zde velmi rádi vrátíme i mimo tento festival. Měly jsme možnost vidět kuchyň a kulinářské zázemí a opravdu jsme si moc užily tuto excelentní degustaci, kde chutné a velmi kvalitní jídlo bylo skvěle napárované s víny a vynikající servis toto vše jistil. Děkuji,
 

Grand Restaurant Festival 2017 (23. 1. 2017 11:34:40)

To byl prostě nezapomenutelný večer! Fantastické jídlo, skvělá obsluha. Navíc jsme mělo možnost nahlédnout do kuchyně, kde nás provedl osobně pan Punčochář. Celému týmu restaurace přeji, ať se jim březnu ozve jeden známý výrobce pneumatik, co vydává konkurenční průvodce po restauracích a přidělí jím nějakou tu hvězdu. :-)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (18. 1. 2017 22:03:46)

Z Grand Cru jsme si se ženou odnesli ten nejlepší zážitek. Obsluha byla perfektní, jídlo nemělo chybu. Nad rámec festivalového meníčka jsme dostali překvapení šéfkuchaře v podobě líček z tuňáka. Za uplynulé ročníky bezkonkurenčně nejlepší návštěva restaurace!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (18. 1. 2017 22:00:45)

Z Grand Cru jsme si se ženou odnesli ten nejlepší zážitek a rozhodně jsme zde nebyli naposledy. Jídlo perfektní a obsluha bez chyby, nad rámec bylo milé a chutné překvapení šéfkuchaře v podobě líček z tuňáka . Byli jsme zde sice poprvé, ale zřejmě ne naposledy.
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (18. 1. 2017 18:26:42)

Jídlo by bylo výborné, pokud by talíř hlavního chodu byl dostatečně nahřátý. Tahle byla poslední třetina v "ledové úpravě". Obsluha "nadupaná" informacemi, které však byly sdělovány s přezíravostí vůči hostu a celkovým postojem, že restaurace jim patří. Takže k další návštěvě nelákající. Voda nalita automaticky bez možnosti výběru, káva nebo čaj nenabídnuty. Samotný interiér restaurace pro mě výrazně příjemnější, než interiér dřívějšího působiště pana Punčocháře, restaurace Le terroir.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 5. 2017 20:01:48)

Také jsem zaznamenal, že obsluha je náladová, respektive se často mění a záleží, jaká směna má službu. Zaujala mě Vaše poznámka, že prostředí je pro Vás přijatelnější než v Le Terroir. Já pláču po této změně neboť jsem sklepení v LT úplně miloval. :-)))
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (18. 1. 2017 07:49:48)

Výborně sestavené degustační menu v rámci GRF. Pro mě nejlepší předkrm v podobě divokých krevet, skvělá kombinace kachny ve třech úpravách, to vše završené skvělým dezertem. Prostředí ideální pro kvalitně strávený večer. K obsluze nemám výtky, nás se dotazovali, zda si přejeme kávu či si dáme další víno. Pan Punčochář pohybující se mezi zákazníky pro mě značí zájem o spokojenost.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (18. 1. 2017 03:16:15)

Famózní jidlo v podání J. Punčocháře hodné michelinské hvězdy. Skvělá vína k jídlu. Bohužel jsme měly smůlu na vlažnou obsluhu, která nám nenabídla ani menu mimo GRF a kafe či jiné nápoje. Snad příště to bude na 1+
 

papa

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (17. 1. 2017 16:43:07)

Naprostá spokojenost, pokrmy, obsluha, prostředí. Rozhodně můžeme jen doporučit.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (17. 1. 2017 09:43:31)

Byli jsme včera v rámci GRF a moc se nám návštěva líbila, obzvlášť jídlo bylo výborné. Potěšil na začátek amuse bouche, sklenka champagne. Hlavní chod v podobě kachny byl výborný, dokonce by stačilo snad i méně masa a mohlo být více pyré/přílohy. Párovaná vína byla také skvělá.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (16. 1. 2017 22:53:23)

Celý večer byl naprosto famózní. Interiér velmi příjemný, obsluha skvělá, vsimava a zároveň nevtirava, vše dokonale vysvětlí, poradí. Jídlo nás opravdu nadchlo od začátku až do konce, včetně parovani vín. Sklenka champagne velmi potesila. Děkujeme za skvělou zkušenost, vrátíme se jistě i mimo festival.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 12. 2016 11:26:18)

Jeden z nejlepších kuchařů u nás, ne-li ten úplně nejlepší. Úžasný koncert chutí od topinamburové polévky přes srnčí kolínko až k báječnému srdíčku z telecího brzlíku! Doporučuji: Nezapomeňte si dát dezert karamelové vejce s mangem a nechte se překvapit servírováním, více neprozradím... Považuji kreativní kuchyni pana Punčocháře za hodnou Michelina. Problémem zůstává jen průměrná obsluha včetně málomluvného someliera. Nepřinesená objednaná káva byla jen jednou z mnoha chyb číšníka. Škoda. 1-3-2.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 12. 2016 09:46:51)

Móóc drahý na to Okarlovka nemá prašulky.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 12. 2016 23:10:03)

Návštěva zde mě velmi překvapila. Vynikající gastronomický zážitek a skvělá vína. Vřele doporučuji
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 9. 2016 09:42:42)

Velmi příjmně strávený večer. Velmi milá a ochotná obsluha (ze začátku v přesile nad hosty). V nabídce byl i bezlepkový chléb a neby problém udělat i drobné změny v meníčku. Carpaccio z jelena, nebo holubí prsíčka opravdu nemají chybu. Výhodou je i možnost volby odpovídajícího vína k jednotlivým chodům, i když si nedáte degustační menu. Somelier poradí, ale potřeba s ním diskutovat. Tak přístě...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (19. 9. 2016 16:37:22)

dali jsme si degustacni menu s vinem... bylo to skvele, naprosto skvele... obsluhy tam bylo vic, jak hostu, coz nas trochu prekvapilo - i tak highly recommended!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 9. 2016 14:15:04)

Co dodat...nasadil jsem si punčochy a přibyl ostruhy na boty a vyrazil... :-) viděl jsem, vypil jsem, snědl jsem a byl jsem nadšený kreativitou a barevností! Jen mě zarazil jeden poznatek: výborný kuchař a výborný someliér a špatné párování? Chlapi v této cenové kategorii a kvalitě je dobré - špatné! Chtělo by to více spolupracovat...
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Je dobré začít hodovat včas, protože večer přece jenom někdy končí. Někdy i s ránem.
Anonym
Top
English