VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Grand Cru

Grand Cru
Živá hudba
Dětský koutek
TOP100
Lodecká 4
Praha 1 - Petrská čtvrť
110 00
11.30–15, 18–23, po–pá, 17–23, so
    775 044 076
Kuchyně:
mezinárodní
Zvláštnost:
Kulinářské umění chefa Jana Punčocháře udává směr moderní gastronomii v jednoduchém, ale stylovém provedení. Menu je bez specializace a omezení. Zakládá si na kvalitních surovinách, sezonních obměnách a výrobě domácích sýrů a uzenin. O výběr více než 1500 druhů exkluzivních vín ze všech koutů světa v restauraci a vinném baru Grand Cru se stará manažer Jakub Čebiš a jeho sommelirský tým.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.7
Interiér: 1.5
Cena: 1250
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 6. 2016 10:20:00)

Velmi příjemné prostředí neformální ale dokonalá obsluha, výborné párování vína k jídlu spojené s informací o tom kterém vínu. A samozřejmě velice dobré jídlo v rámci obědového menu za přijatelnou cenu. Grilovaná kotletka osvěžená jablíčkovými kroketkami. Carpaccio z mečouna radostně svěží. Chutově neobvyklé uzené máslo. Žádné velké divadlo prostě "jen" skvěle připravené dobré jídlo. Tak to mám nejraději. Ať se daří.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 5. 2016 22:53:36)

Obsluha nadstandardní, ovšem letos to bude mít pan Punčochář velmi těžké, aby obhájil v mých očích jedničkové místo v českých restauracích. Objevilo se několik dalších adeptů anebo Ti všeobecně pro mě známí kuchaři mě přesvědčili o nesporně zlepšené kvalitě svého počínání. Konkurenci ZDAR!
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 5. 2016 22:50:03)

Den po vítězství pana Punčocháře ve Zlatém kuchaři 2015 jsem si rezervoval večeři právě v Grand Cru. Věděl jsem, že šéfkuchař bude na festu v Olmíku, a proto jsem byl zvědavý, jak vaří jeho družina. Musím konstatovat, že velmi dobře. Sardinky se žampiony, chřest, kohoutí hřebínky, plátek foie gras, vše bezvadné. Jelení svíčková s glazírovaným brzlíkem určitě také fajn, jen papriková omáčka mi k chodu vůbec neseděla. Ovšem proti gustu...
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top
English