VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Kovárna

Kovárna
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Frýdštejn 47
Frýdštejn
468 32
11.30–23, pá–so, 11.30–21, ne (leden–březen)
    774 686 532
Kuchyně:
česká, česká moderní, regionální, staročeská
Zvláštnost:
Bývalá kovárna v historickém stylu 19. století nabízí tradiční českou kuchyni a speciality připravované na jedinečném Josper grilu na dřevěné uhlí.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.6
Obsluha: 1.6
Interiér: 1.3
Cena: 530
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 5. 2017 09:40:43)

Pěkný interiér, příjemná obsluha, jídlo výborné:-) Škoda, že to mám z domova tak daleko....
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 1. 2017 14:11:21)

Cesta kolem s myšlenkámi návratu do krásného interieru mě zavála znovu do Kovárny. Přijel jsem ve 21.40 a čísnik mě z profesionální asertivitou sdělil že i když mají otevřeno do 23.00 dostanu maximálně dezert a pítí. Druhý den jsme dorazili na večeři a dali si jídla ze speciální nabídky. Srnčí rilletes za 135,- kč předkrm vážně nic moc. Zvěřinové veloute výborné za 55,-kč řekl bych levné. Dančí hřbet s bramborovokarotkovým pyré bylo super(za 385,- kč by byla ostuda to zkazit). Perník byl mnam.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (16. 12. 2016 19:57:04)

hlavni chod byl studeny.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (30. 9. 2016 08:10:48)

kdo hledá při cestě na sever místo, kde by dobře pojedl, rozhodně správná volba. Hezké prostředí, obsluha výborná a jídlo určitě potěší. Ještě stále platí i v některých vyhlášených podnicích to, že i sebelepší kuchař dokáže připravit steak z lososa ve stavu "po smrti". Tady to ovšem neplatí. Doporučuji.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 9. 2016 16:43:30)

Kdo neuvidi neuvěří - dokonale velmi citlivě zrekonstruované se smyslem pro detail! Vstoupíte a jste přesně tam, kde by jste chtěli být - stačí objednat a užívat chuťové pohárky. Lokální maso a Josper grill spolu s malým jídelním lístkem zaručuje jasný výběr. Nebo doporučuji ještě konfitované kachní stehno a deserty.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Je dobré začít hodovat včas, protože večer přece jenom někdy končí. Někdy i s ránem.
Anonym
Top
English