VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Maso a kobliha

Maso a kobliha
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Petrská 23
Praha 1
110 00
11–17, út, 11–22, st–pá, 11–17, so
    224 815 056
Kuchyně:
česká, mezinárodní
Zvláštnost:
Zde je k mání jedinečné, za sucha stařené maso od českých farmářů, silný masový vývar, rilletes a paštiky, terriny, šunky a jiné zajímavé uzeniny. Domácí lardo, klobásky, slaniny, burgery, jehněčí kofty, sekaná. Řezy vyvěšeného masa. To vše lze odnést s sebou. Můžete okusit i zajímavě připravenou zeleninu, sendviče s chlebem od Maškrtnice nebo koblihu s krémem s pravou vanilkou.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.8
Obsluha: 2.1
Interiér: 2.4
Cena: 440
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 16:20:40)

Vycpaná zvířata v čele s vypelichaným zajícem mi chuť k jídlu nepřidají. Vepřové kůžičky s avokádem krásně křupavé. Klasický sendvič: maso, sýr, zelí a vejce mě neuchvátil. Celý koncept je dělaný vlastně na koleně, po domácku. Výhodou je rychlost, za jakou je jídlo na stole.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 9. 2017 08:27:50)

Děkuju za tip Boddie. O tomhle podniku jsem vůbec nevěděl. Zajdu vyzkoušet. Podávají tam zajímavé pokrmy :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 4. 2017 19:56:31)

Vtipné, dotažené, výborné maso, nejlepší kobliha, jakou jsem kdy jedl.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 14:37:33)

Hlavní pocit z celého podniku byl jednoznačný-byla tam sprostá zima! Skotské vejce bylo nejlepší, doma jsem to zkoušel, a není to úplně lehké zvládnout. Tady bylo vejce uvnitř krásně na hniličku. Pro méně znalé, skotské vejce je naměkko uvařené vejce, oloupané, obalené v mleté vepřové směsi, trojobalu a celoplošně usmažené. Podává se např. s majonézou ochucenou Dijonskou hořčicí.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 14:31:27)

Podruhé v tomto bistru. Nemůžu šéfkuchaři Paulovi upřít originalitu, ale mě jídlo znovu neuchvátilo, a to jsem si dal klasické věci. Tedy skotské vejce, faggot a koblihu. U faggotu musel pomoci internet, neznal jsem název. Překládat se dá různě, třeba otep, generál nebo gay. Jedná se o skotský karbanátek z vepřového masa zabalený v pohrudnicové bláně. Specialitou podniku je kobliha hustě plněná vanilkovým krémem. Byla dobrá, ale až moc pocukrovaná a ruce jsem si musel dojít umýt, no nevadí :-)))
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top
English