VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Maso a kobliha

Maso a kobliha
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Petrská 23
Praha 1
110 00
11–17, út, 11–22, st–pá, 11–17, so
    224 815 056
Kuchyně:
česká, mezinárodní
Zvláštnost:
Zde je k mání jedinečné, za sucha stařené maso od českých farmářů, silný masový vývar, rilletes a paštiky, terriny, šunky a jiné zajímavé uzeniny. Domácí lardo, klobásky, slaniny, burgery, jehněčí kofty, sekaná. Řezy vyvěšeného masa. To vše lze odnést s sebou. Můžete okusit i zajímavě připravenou zeleninu, sendviče s chlebem od Maškrtnice nebo koblihu s krémem s pravou vanilkou.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.8
Obsluha: 2.1
Interiér: 2.4
Cena: 440
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 16:20:40)

Vycpaná zvířata v čele s vypelichaným zajícem mi chuť k jídlu nepřidají. Vepřové kůžičky s avokádem krásně křupavé. Klasický sendvič: maso, sýr, zelí a vejce mě neuchvátil. Celý koncept je dělaný vlastně na koleně, po domácku. Výhodou je rychlost, za jakou je jídlo na stole.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 9. 2017 08:27:50)

Děkuju za tip Boddie. O tomhle podniku jsem vůbec nevěděl. Zajdu vyzkoušet. Podávají tam zajímavé pokrmy :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 4. 2017 19:56:31)

Vtipné, dotažené, výborné maso, nejlepší kobliha, jakou jsem kdy jedl.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 14:37:33)

Hlavní pocit z celého podniku byl jednoznačný-byla tam sprostá zima! Skotské vejce bylo nejlepší, doma jsem to zkoušel, a není to úplně lehké zvládnout. Tady bylo vejce uvnitř krásně na hniličku. Pro méně znalé, skotské vejce je naměkko uvařené vejce, oloupané, obalené v mleté vepřové směsi, trojobalu a celoplošně usmažené. Podává se např. s majonézou ochucenou Dijonskou hořčicí.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 1. 2017 14:31:27)

Podruhé v tomto bistru. Nemůžu šéfkuchaři Paulovi upřít originalitu, ale mě jídlo znovu neuchvátilo, a to jsem si dal klasické věci. Tedy skotské vejce, faggot a koblihu. U faggotu musel pomoci internet, neznal jsem název. Překládat se dá různě, třeba otep, generál nebo gay. Jedná se o skotský karbanátek z vepřového masa zabalený v pohrudnicové bláně. Specialitou podniku je kobliha hustě plněná vanilkovým krémem. Byla dobrá, ale až moc pocukrovaná a ruce jsem si musel dojít umýt, no nevadí :-)))
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top
English