VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

MG restaurace

MG restaurace
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Bezděčín 136
Mladá Boleslav
293 01
12–22, út–so, 12–16.30, ne, 31.12.2016-12.01.2017 dovolená, zavřeno
    381 679 955
Kuchyně:
česká, česká moderní, italská, vegetariánská, zvěřina
Speciality:
Každý den pro Vás připravujeme speciality
Na Vaše přání připravíme degustační menu
Zvláštnost:
Nový stylový podnik na letišti Aeroklubu Mladá Boleslav otevřel prestižní šéfkuchař Miroslav Grusz. Prosklenými stěnami lze pozorovat provoz na malém letišti a zároveň ochutnat středomořskou kuchyni kombinovanou s recepturami moderní české kuchyně.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:04:41)

Ochutnal jsem také od jedné ze spolustolovnic její chod-pečené selátko. Nevím, jak to slušně říci, ale maso mi připadlo už lehce za hranou čerstvosti. Když jsem viděl, že majitelce talíře porce chutná, nebral jsem jí elán a nechal jsem jí jídlo sníst. Možná to byla chyba, protože v průběhu odpoledne s i stěžovala na lehkou bolest břicha. Pane Gruszi, i když nejste přítomen, za obsah talířů jste stále zodpovědný.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 10:06:34)

Ještě jednu poznámku. U všech chodů (tatarák, ryba, sele) nám byl naservírovaný na talíř stejný salát = mix polníček, rukola atd. Bleskl mi hlavou výraz "česká obloha", jak to nazval Pohlreich ve svém pořadu Ano šéfe. Že by tento nesmysl měl následovníka?
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:03:53)

Třetí návštěva nedopadla tak dobře jako obě předchozí. Prostředí příjemné, hezká otevřená kuchyně, vrtulníky za oknem, je na co se dívat. Horší už je to s obsluhou. Pán nemá moc zájem o hosty, věnuje se raději utírání příborů, cinkání není moc milé. Bezvadný tatarák z hřebenatek s chřestovým carpacciem. Tím končí výčet kladů. Mořský ďas, moje oblíbená ryba, chutná jako hadr, textura masa neodpovídala grilování.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (26. 4. 2017 15:56:17)

hovězí bifťour s kachníma játrama a taky tatarák s lanýžem pecková věc co našinec hned nenatrefí stačí jen odbočit do Bolky a po pár metrech jste na letišti u Grusze v restauraci každej vidí do kuchyně móc pěkný i obsluha bombová
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (24. 4. 2017 11:52:49)

Fajnová skleněná restaurace na letišti,všici jí chválej a moc sme si šmákly.Skleněná kuchyň,samý ňaminy krevety perlička čokodort,spokojený sme byly až na půdu.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 2. 2017 10:48:38)

Mirek7 básnil o nové hvězdě a měl pravdu,tataráček krevetový rizoto i pěknej biftek,sme se nažďuchli paráda,v kuchyni se tři kuchaři nezastaví,letiště vedle,příště přiletím na peruti chacha,GRUSZ-si budu pamatovat jméno šéfa kuchyně!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 10. 2016 10:22:44)

Treska, perlička nebo jehně. Nechejte si poradit a budete spokojeni a unešeni kreativitou mistra Grusze! Vřele doporučuji. Nečíst komentáře, ani bych sem nejel.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English