VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Na Pekárně

Na Pekárně
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Kojetická 36
Čakovičky
250 63
11–22, st–so, 11–18, ne
    315 602 615
Kuchyně:
česká, staročeská
Zvláštnost:
Opravdový zájezdní hostinec nabízí denně aktuální menu z české kuchyně. Nejčerstvější suroviny od převážně lokálních producentů. Vše tu má pod palcem charismatický Václav Frič. O svém umění přesvědčil už mnoho pravidelných zákazníků. Doporučujeme rezervaci.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.9
Obsluha: 2.1
Interiér: 2.3
Cena: 390
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

utb

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 8. 2017 06:16:26)

Chtěl jsem si spravit chuť a na stole měli bavorské vdolečky. Chtěl jsem si zavzpomínat na dětství, kdy jsem tuto pochoutku jedl. Nevím, jak dlouho to tam měli, ale těsto nebylo vláčné, jako kdyby nebylo ani kynuté. Bylo tuhé. Zřejmě jim nevykynulo, takže ani tady to nevyšlo. Jak již psal někdo přede mnou. Sbohem Čakovičky.
 

utb

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 8. 2017 06:13:46)

Opět jsem se nechal synem přemluvit a jel k Fričovi. Měli jsme hlad. Syn si dal kachnu se zelím a já jsem si dal svíčkovou. Syn si na kachně pochutnal. Jelikož jsem ji neochutnal, tak ji hodnotit nebudu. Svíčková byla sladká až lepkavá. Vůbec tam nebyla chuť po použitých surovinách. Panu Fričovi jsem to říkal a jeho argument byl, že svíčková je dětské jídlo a on ji má rád sladší, že mu to připomíná babičku.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 8. 2016 22:58:10)

Pokračuji kancem se šípkovou omáčkou. Ta je tak sladká, jakoby měla restaurace družbu s cukrovarem. Maso tuhé, nekvalitní, za 195,- Kč bych čekal, že bude z kýty, pečeně nebo jiného kvalitního masa. Toto nebylo vhodné ani na guláš. Daleko horší bylo, když jsem z bramborové placky vytáhl cca 7 cm dlouhý tenký drátek (zřejmě z drátěnky). V půli jídla jsem přestal, omluvy číšníka i pana Friče jsou sice logické, ale v zásadě zbytečné. Jedu sem na oběd 25 km a pak taková ostuda. Sbohem Čakovičky!
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 8. 2016 17:04:08)

Jo, úplně bych zapomněl. V průběhu oběda přešla okolo stolů asi 4x stará hubená paní, možná pomocná síla z kuchyně. Celou cestu popotahovala a pokaždé si otírala nos hřbetem ruky. No, snad to nebyla kuchařka...
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 9. 2016 12:46:59)

Týjo fujky
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 8. 2016 22:49:55)

Pročetl jsem si rozporuplné komentáře a do Čakoviček dnes vyrazil na oběd. Příjemná krytá zahrádka, pěkné stoly, rychlí číšníci, překvapivě chutná Fričova dvanáctka. Zvěřinová paštika ovšem z třetí ligy, můj kamarád dělá paštiku o parník lepší. Vychvalovaná kulajda bude až zítra, takže následuje drštková. Je to nejlepší drštková, co jsem za poslední roky jedl, opravdu. Na mě je akorát, možná by někdo remcal nad větší mírou pepře, ale právě tak to já mám rád!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English