VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Nautilus hotel, Goldie

Nautilus hotel, Goldie
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Žižkovo náměstí 20
Tábor
390 01
7–23, po–čt, 7–24, pá, 8–24, so, 8–22, ne
    380 900 901
Kuchyně:
česká, mezinárodní, regionální
Zvláštnost:
Vysoké stropy na elegantních sloupech, moderně řešená bohatá výzdoba, zrcadla a sochy od místních řemeslníků i známých českých umělců. Kreativní je i chef pan Svatek, který připravuje unikátní pokrmy a organizuje skvělé pravidelné kulinární akce.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.3
Interiér: 1.6
Cena: 560
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 5. 2017 18:04:13)

Zajímavá akce se odehrála v Goldie v dubnu: Kuchařské dostaveníčko. Vařilo zde 5 renomovaných šéfkuchařů, kromě domácího pana Svatka ještě Horký, Raditsch, Goth a David. Bodové hodnocení akce neuvádím, protože by nepatřilo jen domácí restauraci. Je určitě těžké uvařit v cizí kuchyni, ale čekal jsem "větší kino". Výběr vín k jednotlivým chodům byl opravdu velmi špatný. Raději si zajdu do Goldie na tradiční menu.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 3. 2017 13:11:16)

liškovej krém a tatarák a zase dobře
 

Katka123

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (9. 3. 2017 12:00:54)

Jednoznačně degustační zážitek jako prase. Jsem kluk z vesnice, zvyklý na různé grilovačky a né vždy špatné. Do kolen mě dostala polévka z lišek, ale vlastně i masíčko z jelínka siko. Telecí pupek s restovanou mrkvičkou s mákem byl tak zvláštní, že se o to budu pokoušet i já, protože to chutnalo nejen mě, ale i mé přítelkyni. Dezert v podobě semaforu nás neoslovil, byl bez chuti. Nebýt mirabelkového a černo rybízového dipu, nebylo by o čem ani mluvit. Pokec v kuchyni byl velice příjemný díky.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 2. 2017 18:15:00)

Třikrát za 1 (vyzdvihl bych nad jedničku dezert "ovocný semafor"). Ale ty židle, pane Svatku, mají svoji životnost už za sebou .......
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 3. 2017 14:24:23)

O židlích jsem zde psal už vloni v květnu a stále se nic neděje.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (17. 2. 2017 10:46:17)

Jídlo v restauraci Goldie bylo po stránce chuťové vynikající obsluha vzorná, zážitek z pobytu byl umocněn hodinovým pobytem v privátním welnes centru se sklenkou šumivého vína. Škoda, že v rámci zakoupeného balíčku jsme byli ubytováni až ve 3. patře s malými, vysoko umístěnými okny, bez možnosti výhledu na Žižkovo náměstí. Zeman
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 2. 2017 14:23:07)

Fantastické jídlo v originálním podání a báječný interiér, který ač ve zlatě nepůsobí přeplácaně ani příliš honosně pro nás poněkud pokazila obsluha. Ač byli oba číšníci velmi slušní a usměvaví, chyběla nám trocha lidskosti a odlehčení. Navíc po roznesení pokrmů značně klesla míra jejich pozornosti, takže ač byla restaurace poloprázdná, museli jsme čekat na servis delší dobu a zaznamenali také neznalost nabízených nápojů. Každopádně tušíme značný potenciál a budeme se těšit na další návšěvu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (31. 1. 2017 22:44:39)

Navštívili jsme restauraci včetně ubytování v rámci GRF. Skvělé jídlo, usměvavá, vstřícná a pozorná obsluha, radostné popovídání v kuchyni, zajímavý interier a super ubytování včetně parkování. Shrnuto excelentní víkend. Ta trocha opotřebení na židlích je marginálie ve srovnání s úžasnými lidmi co o vás pečují. Určitě tu nejsme naposledy. Vřele doporučujeme!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 1. 2017 21:33:51)

Určitě jeden z nejlepších podniků v jižních Čechách. V Táboře pak bez konkurence. Vynikající kuchyně a skvělý pan Svatek. I nám moc zachutnal zdejší líškový krém, z hlavních chodů pak telecí brzlík nebo jelen sika. Chodíme sem čas od času i na polední menu a i ta jsou výborná. Vždy milá a ochotná obsluha. Pěkný interiér restaurace až na ty již zmíněné židle (některé již odřené a spolu s pohovkami i příliš měkké).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 1. 2017 13:51:09)

Restauraci jsme navštívili v rámci GRF. Jídlo, obsluha super , jen zařízení je už trochu opotřebované a tak doporučuji lehkou rekonstrukci - hlavně nové židle! Jinak příjemný kulinářský zážitek, doporučuji!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 1. 2017 09:55:25)

Restauraci jsme navštívili v rámci GRF. Všechny chody byly vynikající, personál byl velmi profesionální a navíc vtipný. Byli jsme překvapeni, když nám bylo umožněno navštívit kuchyni a popovídat si s rovněž velmi sympatickými kuchaři. Jedinou drobnou vadou na kráse jinak super zážitku bylo to, že trochu táhlo pod dveřmi, u kterých jsme seděli - kdyby nebylo venku -8 stupňů, tak by to asi tak nevadilo. :-) Každopádně při nejbližší možné příležitosti tuto restauraci určitě opět navštívíme.
 

pzk

Foodie

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (10. 1. 2017 17:25:12)

Předsilvestrovská návštěva u pana Svátka byla nezapomenutelná. Jídlo i obsluha za jedna, včetně úžasného přístupu pana šéfkuchaře, komunikativnosti a možnosti navštívit zákulisí, tedy přímo kuchyň a nahlédnout pod "pokličku"..:-)
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 1. 2017 13:21:34)

tatarák i kachna za jedna,liškový krém sic za 90 no výraznější a lepší liškový polívky z La Cave,se nedá vůbec porovnávat,kvalita je na náměstí
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (9. 1. 2017 14:46:51)

Liškový krém pana Svatka z Nautilu je pro mě nepřekonatelný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 12. 2016 14:49:52)

Úplně nejvíc nejlepší...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 10. 2016 10:25:36)

Vyzkoušeli jsme v této restauraci degustační menu a všechny chody byly úžasné! Obalit jelítko jako malý řízeček je skvělý nápad, liškový krém musím pochválit i přes to, že houbám příliš neholduji, candát měl výbornou krustičku, nadívaná křepelka byla noblesní...obsluha byla také příjemná s profesionálním vystupováním..určitě se sem rádi vrátíme!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 10. 2016 10:21:20)

O restauraci Goldie v Táboře jsem slyšel jen samou chválu - rozhodl jsem se ji tedy také osobně navštívit. Zvolil jsem šestichodové degustační menu, které obsahovalo Amuse bouche, jelita na stromě, domácí šunku, liškový krém s majoránkovým olejem, candáta, nadívanou křepelku telecím masem se zauzenými brambůrky v seně a rybízový cheesecake s pistáciovou zmrzlinou. Byla to paráda! Personál naprosto profesionální a velmi příjemný. Jednotlivé chody servis vždy podrobně popsal...prostě tak, jak by to mělo být. Jídlo bylo opravdu znamenité. Každý chod byl originálně nazdobený, velmi nápadité variace chutí a vůní, prostě zážitek pro všechny smysly. Například jelítkový prejt osmažený jako malé řízečky, které si sundaváte z malého stromečku...to je prostě nádhera :-) Kdybych chtěl přece jen najít malý stín, tak bych candátka trochu víc přisolil, ale to je opravdu jen na okraj. Byl to pro mne velký gurmánský zážitek a restauraci bych neváhal nominovat na hvězdu (možná by se pražská hvězdná trojice chytla za nos) :-) Dišmén
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 10. 2016 14:07:10)

Bez lískového krému se návštěva Goldie neobejde. Zastavujeme se ne polední menu - takhle dobré čevabčiči jsem ještě nejedl! Zkrátka i hotovka je v podání týmu šéfkuchaře Svatka gurmánské pošmáknutí.
 

ONNE

Gourmet

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 9. 2016 13:33:20)

Objevili jsme tuto restauraci diky GRF a bylo to jedno z nejlepsich prekvapeni letosniho festivalu. Skvele jidlo, mila obsluha! Smazene prejtove kulicky napichane na vetvi byly exklusivni!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (4. 9. 2016 12:28:38)

Ještě kdyby ta Lišková polévka nebyla z prášku
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (5. 9. 2016 09:52:12)

Už dlouho jsem tady nečetl hloupější komentář, než je ten Váš. S šéfkuchařem panem Svatkem jsem mluvil o jeho dodavatelích lišek. Liškový krém si tu dávám téměř pokaždé a prášek z něj ale ani náhodou cítit nebyl...
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 9. 2016 16:06:07)

No nevím - prášek z lišek? Jde to vůbec?
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 9. 2016 12:54:17)

Lišáková polívčička do nás zapadla ani sme nemrkly.Grilovanej kozí sýr s kroketkou taky bezva a pak eště cákryš co to bylo?Jo dukátový buchtičky sametový.Osobně na nás mrknul šéfkuchař,všechno sme pochválily.Číšníce suprová a je to tady hezký.
 

prazak10

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (3. 7. 2016 10:44:19)

Jak jsme si slíbili, tak jsme si předsevzali a při první příležitosti se opět zastavili. Cíleně jako první chod liškový krém, opět báječná záležitost, ten se neomrzí a skoro jsme po něm byli najedeni. Manželčino kuře měkké, šťavnaté, moje rizito výborné, ale ouha našel jsem co jsem neměl...Na chuťové kvalitě kuchyně to nic nemění, přesto na tohle kuchař musí dát pozor a když už se stane, tak musí následovat profesionálnější reakce ze strany obsluhy.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top
English