VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavillon

Pavillon
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Jezuitská 6
Brno - střed
602 00
11–23, po–so, 12–22, ne
    541 213 497
Kuchyně:
česká moderní, francouzská, kontinentální, mezinárodní, regionální, zvěřina
Zvláštnost:
Funkcionalistická budova v parku Koliště. Unikátní propojení restaurace, koktejl baru, vinotéky a kavárny. Restaurant je zaměřen zejména na malé farmáře a lokální produkty, ze kterých skládá nejen své degustační menu, ale i většinu ostatních jídel. V zimě si zde můžete i zabruslit.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.2
Interiér: 1.2
Cena: 880
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Vsetinak

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 4. 2017 21:20:32)

Absolutně skvěle od začátku až do konce
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 3. 2017 14:55:35)

Příjemné místo v pozoruhodné budov, v létě i s točeným pivem na zahrádce, hráškový krém velmi jemný, skvělá bublanina s borůvkami, i na arašídový crème brûlée se bude vzpomínat, výběr vín super.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 3. 2017 09:56:35)

Je to perfektní. Nad trojjedničku vystoupal arašídový créme brulée se slaninovou zmrzlinou. A tak pro pobavení snad jen stůl vedle: slečna si pochutnává na svíčkové s knedlíkem - ovšem nasucho, neboť omáčku ponechává v konvičce. Zato její partner zjišťuje, že jeho biftek je asi sušší a tak si ho tou svíčkovou omáčkou přelévá. A aby neměl hled, tak si od slečny vezme karlovarský knedlík a tím se k bifteku dojídá.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 3. 2017 11:29:29)

To je moc hezká příhoda, škoda, že jsem tam nebyl s Vámi Mirku7 :-)))
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 2. 2017 12:56:02)

Móóc dobroučký.Máme rády nejlepčejší restauraci v Brnku.Daly sme si těstoviny s ňamkovým sýrem a sláďátko úplně bezva.Strášně příjemný kluci na place,radost obědvat.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (31. 1. 2017 12:52:32)

poměr cena/výkon = pecka! Děcka.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 1. 2017 01:45:05)

Jídlo skvělé, hlavní chod mimořádný. Sommelierem nám bylo doporučeno víno. Bylo fantastické! V životě jsem lepší nepila. Bohužel nám "zapomněl říct, že láhev stojí 3500,-Kč. Což si myslím, není úplně dobře.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 12. 2016 15:20:51)

To mám radost,Pavillon je šestej!Zaslouženě!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 10. 2016 21:34:42)

Podruhé v Pavillonu a tak je mi jasné, kde je pravda. Pavillon je levnější než Koishi a o hodně. Kvalita o dvě patra výše. Nejen svíčková, no i asijská kuchyně nás uchvátila natolik, že sem zajdeme při návštěvě Brna zase. Nejsem natolik movitý, abych mohl do restaurací za tisícovku na hlavu chodit častěji. Pavillon je výjimka a i v Praze by byl skvostem. Vyzkoušejte, doporučuji Vám.
 

Lilly33

Connoisseur

  1

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 10. 2016 17:43:12)

Nezapomenutelné zlepšení posouvá Pavilon do role vedoucí restaurace v Brně.Nikdy bych nevěřila,jak moc může chutnat třebas normální pečená dýně.Jelenobota už neměli,mají kancobota.Je to kančí bůček a chobotnice.To jsou mi ale výmysly a jak to krásně chutná!
 

GitaM

Connoisseur

  2

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 10. 2016 09:29:35)

Společně s Prominentem nejlepší v Brně. Jan Kaplan a jeho už legendární jelenobot. Kuchaři umí uvařit senzačně kdejaké jídlo od Šumavy až do Asie. Změněný interiér restauraci jde také k duhu. Číšníci příjemní a hlavně umí poradit, o jídle vědí vše.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 9. 2016 11:38:03)

no to byla ale paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Brňáci si pochutnali,ceny úplně jinde než v Koishi,žádná láce,ale ani drahota,dal jsem si bombovou svíčkovou,ochutnal i kousek stehna z kachny a ty čokodezerty!!! číšníci příjemní,bez problémů,do kuchyně vidím,kuchaři v pohodě všechno zvládaj,dá se s nima i mluvit o jídle či o životě,byl to bezvadnej večer
 

Rem

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 10. 2016 17:36:25)

Pěkně jste se mi rozjel u hodnocení komentářů, děkuju. Ač je to každého subjektivním názorem, za sebe mohu říct "Ano Pavillon to u mne Brňáka pro letošek vyhrál" A s tou poznámkou o Koishi máte bohužel recht. Moje TOP 3 za letošek je k mrknutí i v mém profilu :) Takže neopomenu doporučit novinku, příště se zastavte i na Rynk.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (13. 9. 2016 11:28:20)

Jelenobot je prostě luxusní!!
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 8. 2016 09:51:03)

Je to zase suprový od číšníka přes kuchyň.Cítily sme se tu jak v pohádce jak o nás pečovali.Okurkovka s avokádem,kuřecí prsíčka s černou čočkou a borůvková zmrzka s čoko.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 8. 2016 17:20:15)

Je to fakt asi nejlepší restaurace v Brně!
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (8. 8. 2016 12:42:57)

foie gras se zmrzkou taky z jatýrek,polívka z okurek nastudeno a biftek s brokolicí suprovej-já nenechám na tuhle hospodu dopustit je to jedničková věc v Brně to si pište
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (9. 8. 2016 09:51:32)

To vypadá honz jak kdybysme tu byli spolu hihihi
 

prazak10

Connoisseur

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (5. 8. 2016 18:17:04)

Jednim slovem bomba.Po navsteve vily Tugendhat dalsi funkcionalisticka lahudka a navic i gastronomicka.Zmrzlina z kachnich foie gras jako predkrm,vyborna okurkova polevka,erbovni jelenobot i kachni prsa na jednicku.K tomu skvela obsluha.Bajecny vecer to byl.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (6. 8. 2016 06:53:47)

Taky mám ke kuchyni pana Kaplana srdečný vztah.
 

Rem

Gourmet

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 7. 2016 19:16:54)

Dezert: Variace z čokolády Valrhona, malinový sorbet a praskající cukr - Jak mi bylo řečeno, jedná se o čokoládu s čokoládou, doplněnou čokoládou :) No je fakt že rozmanité chutě čokolády potěšily, k tomu chutný sorbet a na dětství jsem si zavzpomínal když mi praskal v puse cukřík. Dezert rozhodně potěšil. Celkově mohu říct, že za mne Pavillon je v Brně nej, mírně překonává Borgo. To jsou dvě TOP brněnské restaurace, tu třetí ještě musím najít. 3/3
 

honz

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 9. 2016 11:40:45)

za mně to je přesně vyjádřený je to stopro nejlepší restaurace v Brně
 

Rem

Gourmet

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 7. 2016 19:08:24)

Hlavní chod: Punkevní pstruh, pyré z bílé cibule, jidášovo ucho, fenyklový prach a kysaná smetana - Dokonalá kombinace chutí přesně jak to mám rád. Pstroužek jemný díky sous vide úpravě, rozpadal se jako dort, se svou jemnou "rybí chutí" a zelenin k rybce. Jako bonus křupavá fritovaná kůže ze pstruha jako nápaditý doplněk či příloha. Kombinaci chutí dokreslovala kysaná smetana s fenyklovým prachem. Stručně řečeno POHÁDKOVÝ POKRM! 2/3
 

Rem

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (18. 7. 2016 18:53:55)

Návštěva proběhla dne 17. 7. 2016 Předkrm: Zmrzlina z kachních foie gras, meruňková marmeláda s rebarborou - Tak tohle je bomba! Jak to popsat... NEOBVYKLÉ! Zmrzlina s chutí foie gras, s drobenkou, sama o sobě nechávala v puse příjemné zakončení a aroma, v kombinaci s meruňkovou marmeládou LUXUS! Polévka: Hovězí vývar, líčka, nudle, zelenina a jarní cibulka - Super, vyvážené chutě. Vývar akorát silný nepřebil chuť křupavé zeleniny maso filované, křupavé napovrchu uvnitř jemné. Bravo! 1/3
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top
English