VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Selský Dvůr hotel

Selský Dvůr hotel
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
K Horkám 56
Praha 10 - Hostivař
102 00
11–23, denně
    271 751 940
Kuchyně:
česká, mezinárodní
Zvláštnost:
Selské stavení z 18. století, které se nachází v klidné části Prahy obklopené zelení. Vstoupíte do rodinného prostředí, kde ochutnáte vybrané pokrmy z různých koutů světa. V létě můžete využít atriovou zahradu s funkčním mlýnským kolem a zkusit dobroty z lávového grilu.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 5. 2017 15:00:59)

Zašly sme se kouknout na kuchařské mláďátko Patrika Bečváře hihihihi.Je hezkej a vaří prima.Kozí sýr chutnal a kuřátko s rizotem je boží.Obsluha se nám nelíbila,všecko jim trvá.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 1. 2017 11:24:50)

Patrika Bečváře ještě neznám, ovšem Hovězí Welington v jeho podání mě jistě dost zajímá. Díky za tip Boddie :-).
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 12. 2016 12:07:59)

Vánoční kapr je zde řezaný tradičně na podkovu, což skýtá úskalí v množství kostí. Maso se dá nařezat i podélně nebo podkovu rozpůlit a odstranit páteř. Pro strávníka je nejpohodlnější, když je kapr filetovaný, tedy bez kostiček. Já kapra nejím, takže jen zprostředkovaně od spolustolovníků=za jedna. Chválím i velmi chutný a při tom i odlehčený bramborový salát. Závěrem sladká tečka v podobě jablečného koláče. K obsluze: nesnáším, když číšník přinese účet a stojí nade mnou s otevřenou peněženkou.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 12. 2016 12:02:03)

Patrik Bečvář vyhrál před časem české kolo Bocuse d´Or, soutěž mladých kuchařů, a já musím potvrdit, že členem našeho Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů je zcela oprávněně! Hovězí Wellington je sváteční jídlo, tak proč si ho nedat právě v poledne na Štědrý den? Pro méně znalé: Jedná se o řez hovězí svíčkové v listovém těstě podávaný s teplou zeleninou. Excelentně připravené, děkuji pane šéfkuchaři!!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English