VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Terasa U Zlaté studně

Terasa U Zlaté studně
Salónek
Zahrádka
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Kuchyně:
česká, mezinárodní
Zvláštnost:
Odtud se přesvědčíte, že Praha je skutečně stověžatá. Dominantou interiéru je stěna pokrytá plátky 18karátového zlata. V létě lze vstoupit do královských zahrad Pražského hradu přímo z terasy. V kuchyni i „na place“ najdete jen skvělé profesionály. Návštěva podniku – to je svátek gastronomie!
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.3
Interiér: 1.1
Cena: 1660
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2017 (7. 2. 2017 17:54:31)

Návštíveno 7/2. V rámci GRF jedna z nejlepších degustací. Amuse bouche velmi dobrý - foie gras, předkrm slušný, ačkoliv mušle byla jen jedna proti fotce a velmi malá. Hlavní chod výborný - prsa připravená skvěle, omáčka grand marnier skvostná. Zeleninku možná vybrat sezonní. Desert velmi chutný, jemný, mučenkový kaviár úžasný. Vína dobře sladěná, zvláště poslední chod. V létě se vrátíme a posedíme na terase, výhled stojí za to.
 

BozaB

Gourmet

Grand Restaurant Festival 2017 (8. 2. 2017 14:06:38)

Foto na stránkách GRF, jak již několikrát bylo zmíněno, neodpovídá realitě. My bychom určitě uvítaly porce avizované, neboť jsme odcházely ne úplně najezené na to, kolik chodů proběhlo. V minulých letech se toto nestávalo. Předkrm byl ale tak skvělý, že bychom si ho klidně zopakovaly víckrát:o)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (9. 2. 2017 16:10:18)

Váženi a milí hosté, velice se Vám všem omlouváme za naše pochybení týkající se předkrmu. Jako ilustrativní fotku jsme poslali fotografie plných porcí a nikoliv degustačních. Tím pádem dochází k mystifikaci ohledně počtu mušlí :) Věřím, že v budoucnu se to již nestane. Zároveň bych chtěl poděkovat všem za konstruktivní kritiku týkající se velikosti porcí, kvality jídla a v neposlední řadě i servisu. Vše vyhodnotíme, zapracujeme, abychom mohli i nadále patřit mezi Vaše nejoblíbenější restaurace.
 

BozaB

Gourmet

Grand Restaurant Festival 2017 (21. 2. 2017 11:57:47)

Ráda bych podotkla, že velikost porce neodpovídala nejen u mušlí, ale i u kachny, přičemž nebyly jsme samy, kdo by uvítal porci na obrázku:o) Nicméně za Vaši sebereflexi mnohokrát děkujeme, nebývá samozřejmostí, a budeme se těšit při příští návštěvě.
 

papa007

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (7. 2. 2017 13:26:06)

Sobota 4/2 Očekávání byla velká,možná příliš,takže zůstala nenaplněna... byť úplně "vytknout" není co, KROMĚ nevytopeného opravdu chladného interiéru. Oprava: grilovanÁ mušle - na talíři byl 1 kousek (nikoli 3 jako na fotce); risotto umím lepší,zde příliš "řepové". Kachna výborná,omáčka grand marnier vynikající. Byť servírováno s poklopem,přesto malinko studenější,samozřejmě ovlivněnou zmíněnou zimou v interiéru. Dezert famózní! 7/10,nelitujeme... ale říkal jsem, že tam byla fakt kosa?!!!!
 

BozaB

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 2. 2017 10:09:54)

důvodu, že na GRF chodí i turisti, tak aby ochutnali. Nicméně Lahoferův sauvignon byl skvělý! Obsluha-milá, ale chybělo tam jaksi něco navíc. Oceňujeme však, že úklid a přestavba stolů proběhla naprosto diskrétně, aniž by jakkoliv rušila hosty, což jinde nebývá zvykem. Celkový dojem pozitivní, avšak již zmíněný „wow efekt“ se taktéž nedostavil. Tak snad příště…
 

BozaB

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 2. 2017 10:09:20)

šmouhy od servisu. Hlavní chod-očekávání nenaplněna, perfektní pyré a omáčka, kachna průměr, dýně tvrdá až běda, letní zelenina nedávala smysl, kořenovka a kapustičky by udělaly větší službu v tuto roční dobu. Navíc tento typ zeleniny jsme měly taky již asi třikrát, stopku na rajčeti považujeme za faux pas. Dezert-maminka byla nadšena, mě neoslnil. Nejvíc mi vadilo tvrdé čokoládové cosi, co nešlo ukrojit a působilo neplechu na talíři.Vína-preferovaly bychom veskrze česká vína, už jen z toho
 

BozaB

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 2. 2017 10:08:12)

Naši 4. návštěvu ve Studni hodnotíme jako nejslabší. Opět dlouhé čekání u výtahu nebyl nejlepší úvod. Amuse bouche-velké zklamání, neb jsme očekávaly avizovaného humra, paštičku jsme zde měly už potřetí, ač výborná, kouzlo už je fuč, navíc ze sklenky se moc dobře nejedla. Předkrm-božský a nejlepší z celého menu! Stálo by za úvahu zařadit jej jako perfektní zimní hlavní chod do stálého menu. Nesedly nám talíře, ze kterých se špatně jí příborem, navíc na matné úpravě byly vidět všechny mastné
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 2. 2017 21:43:03)

Koupili jsme si letos Mňam balíček a poprvé navštívili restauraci a hotel U Zlaté Studně. Z degustačního menu, obsluhy a velmi příjemného pobytu jsme byli nadšení natolik, že hotel brzy opět navštívíme.
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 18:40:02)

Jako vždy prostředí nádherné. Jídla odpovídala standardu. Ale číšníci nejspíš opravdu neměli svůj den a přidávám se tímto k předchozímu hodnocení. Po příchodu jsme byli v šatně mile přivítáni. Ale v restauraci nám div nevynadali, co tam už děláme, když degustaci máme na 12,30. A my přišli ve 12,15. Dle internetu má restaurace otevřeno od 12,00...A ani následná snaha o přesvědčení hosta o jídle v rozporu s jeho názorem, k dobré pohodě nepřispěla.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 09:12:49)

Do Studně jsme se dostali hlavně díky tomu, že jsme lístky koupili ihned po zahájení předprodeje... je to legenda, která se musí otestovat. Prostředí i výhled (i přes mlhu) okouzlující... Jídlu by se asi také nedalo nic vytknout (možná servírování teplejší varianty), ale musím se přiznat, že se u nikoho z nás nedostavil ten kýžený a očekávaný WOW efekt... možná to bylo až příliš familiérním číšníkem, což trochu rušilo celkový dojem...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 2. 2017 08:34:06)

Skvele! Neni co dodat, povedlo se a moc jsme si pochutnali. Cele menu vyborne, desert uzasny.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 2. 2017 14:45:52)

Vše na nejvyšší úrovni. Úžasný dezert. Navíc ke každému chodu párované víno v rámci GRF.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 2. 2017 09:00:18)

U Zlaté studně jsme byli podruhé a opět úžasný zážitek. Za mně nejlepší byl kokosový dezert a skvělý číšník, opravdu mistr svého oboru!!!! Příští rok se opět těšíme
 

Grand Restaurant Festival 2017 (31. 1. 2017 20:09:42)

Návštěva Terasy U Zlaté studně byl zážitek. Špičkové, lahodné a do posledního detailu propracované menu šéfkuchaře Pavla Sapíka, nejkrásnější pohled na Prahu co znám, vstřícný personál a pohodová atmosféra. Zde je středem pozornosti host. Oběd jsem si užila a do malostranských ulic vyšla „občerstvena“ a s úsměvem.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (31. 1. 2017 16:16:45)

Na tuto návštěvu jsme se s manželkou těšili, a ne nadarmo, restaurace nezklama a potvrdila své vždy naprosto výjimečné kombinace chutí. Rozhodně dle nás patří mezi Top 3 v ČR. Buďme ale trošku perfekcionisti, a řekněme, že desert měl na naše gusto až příliš chutí, zmrzlina mohla korespondovat s jinými inkrediencemi. V každém případě jsme si pochutnali a rádi se opět zastavíme na letní terasu. Vína byla vybrána perfektně a jediné co trochu kazilo byl obědový shon a málý rozestup mezi 2a3.chodem
 

Grand Restaurant Festival 2017 (31. 1. 2017 06:59:07)

Mohu říct jen jedno: úžasné; od výhledu na Prahu, jídlo až po obsluhu jedním slovem úžasné. Luxusní restaurace s velkým L, ale neodpustím si jednu poznámku. Na dámském záchodě, který je o patro níže než prostory restaurace po strmých schodech, což každý odpustí za krásné místo v historickém centrum pod hradem, co se odpustit nedá je, jak to říci slušně, nehoda na dámy v luxusních šatech na WC? Tu nehodu bych přirovnal k zách. míse po víkendu na kolejích Strahov. JenPenízeAŠatyČlověkaNeudělájí!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (29. 1. 2017 22:55:02)

skutečný gastrozážitek.. naše první návštěva a snad rozhodně ne poslední.. asi bych měl vyzdvihnout jeden z chodů ale nejde to - všechny dokonalé... moc děkujeme
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (29. 1. 2017 15:22:27)

Mohu jen chválit, od dechberoucího výhladu na Prahu, přes bezchybnou obsluhu až k výtvorům pana Pavla Sapíka. Jednohubkový amouse bouche=marinovaný humr s majonézou, jakož i celé tříchodové menu bylo koncertem pro naše chuťové buňky. Vévodil sos Grand Marnier přelitý přes kachní prsa. Cítili jsme se v restauraci velice příjemně, letos zatím nejlepší z GRF.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (23. 1. 2017 14:32:06)

Letošní první návštěva se opravdu vydařila. Všechna jídla byla skvělá. Rizoto z červené řepy perfektně vychucené a opravdu velký kus lanýže příjemně překvapil. Z druhého chodu, tedy kachních prsíček s omáčkou Grand Marnier ani nemluvě. Sosík skvěle ladil s kachnou a určitě zařadíme i do našeho jídelníčku. Skvělý nápad. Dezert vynikající, zvláště zmrzlina z tropického ovoce. Jako bonus pozdní sběr od Lahofera a skvělá přátelská obsluha, kterou bychom také chtěli vyzvdvihnout. Děkujeme!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 1. 2017 20:06:41)

Letošní ochutnávku jsme spojili s mňam balíčkem. Zažili jsme nejkrásnější hotelový zážitek. Perfektní servis, příjemný personál a luxusní menu. Mušle Sv.Jakuba na rizotu - pohádka, kachní prsa na celerovém pyré se sosem Grand Marnier - gastro zážitek. Vše sladěno s úžasným vínem. Pro nás absolutní vítěz.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Muži se v lásce často chovají jako v restauraci. Objednají si jídlo podle jídelního lístku a potom šilhají na sousedův stůl.
Anonym
Top
English