VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Sapíků penzion

U Sapíků penzion
Salónek
Zahrádka
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Klokočná 8
Mnichovice
251 64
11.30–23, st–so, 11.30–21, ne
    323 641 186
Kuchyně:
česká, česká moderní, rakousko-uherská, staročeská
Zvláštnost:
Na Klokočné se vaří podle vybraných rodinných receptů, které rodina Sapíkova schraňuje už od 17. století. Jejich předkové totiž pracovali u předních šlechtických rodů v Čechách, na Moravě, v Bavorsku i Tyrolích. Základem jsou kvalitní a čerstvé suroviny a fortel.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.7
Obsluha: 2.0
Interiér: 2.3
Cena: 590
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2017 (3. 3. 2017 14:52:43)

Je to prostě dokonalé. Všechno chutná skvěle - a ta domácí ořechovice, naprostá lahoda. Cenově nijak dramatické - zvlášť v kontextu kvality. Jediná nevýhoda je, že je slavná Sapíkova restaurace z centra Prahy dost z ruky. Ale mají jeden z nejromantičtějších penzionů v Kotlině, takže zůstat na noc se vážně vyplatí :)
 

Grand Restaurant Festival 2017 (26. 2. 2017 22:48:25)

U Sapíků jsme byli v rámci GRF celkově podruhé, obsluze nelze nic vytknout, časování jídla bylo velmi citlivé. Jako vždy velké porce, nejvíce mne zaujala husí pěna s meruňkou (pozornost šéfkuchaře), srnčí ragú bylo také výborné. Datlovou kostku bych oželel, naproti tomu medový lívaneček (součást předkrmu) byl zážitkem. Těšíme se na příští ročník GRF, U Sapíků.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 2. 2017 17:04:05)

Od nedele som sa snazil premysliet to a ukludnit aby som neznel ako Zdenek. Zhodli sme sa vsak na tom, ze toto bola absolutne najhorsia skusenost. Jedlo bola najlepsia cast - clovek v kuchyni vie co robi a hubove knedliky boli skvele. Hlavne jedlo bolo v sulade s celkovym zameranim restauracie na dobru cesku kuchynu. Uplne zle bol couvert, nakrajany tesco rohlik. Obsluha hrozna, snazit sa ich odchytit bolo tazke. Interier nekonzistentny, vysoke stolicky vytvorili pocit lepsich a horsich hosti.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (4. 2. 2017 17:27:09)

I když je vhodné ukázat úspěchy na můj vkus je interiér již moc ukázkový. Co na druhou stranu bylo velmi povedené je festivalové menu. Předkrm i hlavní chod - velká porce :-) - vynikající, dezert trošku slabší. celkově za 1 :-)
 

ONNE

Gourmet

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 9. 2016 00:34:40)

Svatovaclavske kachnicky Predkrm pena z kachnich jater - byla povedena, chutna, jen se zapomneli zminit, ze je zakapnuta lanyzovym olejem, coz by mohlo nepritele lanyzu neprijemne zaskocit. U hlavnich chodu - Kachnich prsicek na pomerancich i na liskach, naprosto vyborne pripravene maso. Bohuzel to okolo uz tak skvele nebylo... Mandlove krokety mely chut jak panak Amaretta a lisek bylo v omacce asi pet. Servis byl tak nejak rozpacity a presne s takovym pocitem jsem odchazel. Cely interier je jako velka sin slavy nekolikanasobneho olympijskeho viteze... Mozna by nebylo marne se zamerit vice na detaily v gastronomii a servisu, nez na trofeje.0 sn
 

ONNE

Gourmet

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (29. 9. 2016 10:40:22)

jeste jsem chtel dodat, ze sanci je treba dat i stalemu menu a zabijacka, kterou delaji v zime, muze byt take zajimava.
 

MoNo

Gourmet

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (28. 9. 2016 23:52:00)

Opravdu jsem se na zazitek U Sapiku tesila, ale odchazim se smisenymi pocity. Co se tyce jidla, nebylo to na vesnickou hospodu spatny. Co me vsak dostalo vic nez jidlo, byl servis. Predkrm me nenechali ani dojist a uz jsem tam mela hlavni chod ( hospoda byla skoro plna), ale na dezert jsem cekala vic nez 20 minut a to uz jsme v hospode sedeli jen dva. Ale jak rikam na vesnickou hospodu- dobry.
 

utb

Gourmet

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (25. 8. 2016 14:20:46)

Očekával jsem asi mnoho. Byl jsem velice zklamán. Prostředí restaurace nebylo vzdušné, obsluha se zapomněla o 20 let nazpět. Pravá strana, kdy použít příručník, debaras slabý. Račí krém byl dobrý, ale kachna se nedala jíst. Nebyla ochucená, nedopečená. Losos s maltézskou omáčkou nepřekvapil, omáčka byla cítit po zahuštění. K pití byla standardní nabídka. Více tuto restauraci nenavštívím. Jsou lepší Lehká hlava - Praha, Forhaus - Brno
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (1. 7. 2016 21:14:08)

Mají zde vynikající kozí sýr s pikantním pampeliškovým medem, super českou račí polévku s vařeným rakem, výborného králíka i candáta a skvělou marinovanou hrušku s rokforovou pěnou! Lze jen doporučit!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English