U Starýho Billa

Pro hlasování je nutné se Přihlásit

U Starýho Billa - interiér

Kudelova 5, Brno, Černá Pole

Kuchyně: americká, mexická, steakhouse, tex-mex

Vlastnosti: farmářské produkty, parking, se psem

Otevřeno: 11.29–23.59, po–pá, 11.59–23.59, so, 11.59–21.59, ne

+420 545 244 453

Steakhouse s pravou texaskou atmosférou v centru Brna již od r. 1998. Vedle spolupráce s lokálními farmáři a dodavateli precizně vyzrálého masa se soustřeďují zejména na steaky z legendárních plemen hovězího dobytka (Txogitxu, Luma, Kräuter beef, Boškarin, Chianina, Wagyu, US IBP ap.). Nápojům dominuje široká nabídka netradičních tequil a mezcal.

Šimáček Radek
Šimáček Radek

Kuchařinu studoval v Brně, kde také sbíral jako začínající kuchař první pracovní zkušenosti.
Následovala stáž v zahraničí a seznámení s tradiční italskou kuchyní. Po návratu domů zamířil do Zlína, do restaurace populárního konceptu Hacienda Mexicana. Vřelý vztah k mexické kuchyni, ale především ke steakům ho přivedl zpět do Brna a to do steakhouseu
U Starýho Billa, kde působí již neuvěřitelným dvacátým rokem (posledních 10 let jako šéfkuchař)! Zajímá se o moderní gastronomické trendy, které využívá zejména v přípravě steaků. Rád se svými kolegy objevuje a hostům nabízí věhlasná i zapomenutá masná plemena domácí i zahraniční farmářské produkce. Klade důraz na čistotu a pořádek ve své kuchyni, nekompromisní kvalitu používaných surovin a pečlivost a estetiku při přípravě a výdeji pokrmů.

Načítám ....