VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

U Starýho Billa

U Starýho Billa
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Kudelova 5
Brno - Černá Pole
602 00
11.29–23.59, po–pá, 11.59–23.59, so, 11.59–21.59, ne
    545 244 453
Kuchyně:
americká, steakhouse, tex-mex
Zvláštnost:
Pravá texaská atmosféra v centru Brna. Vysoká kvalita bez výkyvů, stabilní personál. V interiéru v country stylu je využito převážně dřevo. Na své si přijdou i milovníci doutníků.
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.4
Obsluha: 2.0
Interiér: 2.6
Cena: 580
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Naty

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (10. 4. 2017 23:33:17)

Skvělá obsluha, je tady léta ustálený tým, což je super. Jídlo báječné, steaky zdejší kuchaří opravdu umí na 1, mám mnohokrát ověřeno, nikdy mě nezklamali. Neznám v Brně a okolí lepší podnik, když si chci vychutnat pořádnou flákotu :-)!
 

okfed

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (14. 12. 2016 04:13:55)

Podnik, který jsem navštěvoval pravidelně již před více než 10 lety, je pořád tady a po delší době jsem zavítal. V jídelníčku jsem našel můj kdysi oblíbený Mafia steak z hovězí roštěné a byl stejný jako tehdy a výborný. Nabízeli zajímavý hot tip a obsluha je také původní (což je dnes takřka nevídané), profesionální, umí nabídnout a poradit.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 12. 2016 10:25:48)

Navštíveno s přítelem už poněkolikáté. Bill nás opět nezklamal. Steaky bezkonkurenční připravené přesně dle našich požadavků, navíc v kompletně nekuřáckém prostředí a s velmi příjemnou obsluhou, která ochotně poradila s výběrem. Děkujeme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (17. 11. 2016 07:00:43)

V Brně prostě jasná jednička, když chcete opravdu pořádný steak. Dali jsme si z hot tipu argentinský Rib eye a steak ze svíčkové z Agrodružstva Miroslav, k tomu grilovaná zelenina a brambora pečená v alobalu a taky barbecue a chilli omáčka a na doporučení obsluhy cibulové čatní. Vše luxusní, stejně jako hovězí carpaccio, které je tady již legendární. Na závěr štrůdl, tiramisu a espresso Filicori Zecchini. Chodím sem už více než 10 let a velká paráda včetně. I personál je stále původní, šlape to.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English