SEARCH AND VOTE

Aria Hotel, CODA Restaurant

Aria Hotel, CODA Restaurant
Live music
Reception room
Garden restaurant
Wheelchair access
Parking
Children’s corner
Dogs permitted
No smoking
TOP100
Farmers' Products
Kitchens:
Czech, international, Organic, vegan, vegetarian
Curiousity:
Impressive view of the Prague panorama from the rooftop terrace. The city at your fingertips. Collection of original paintings. Dishes are served on Rosenthal plates with musical motifs. The head chef ranks amongst the absolute best.
Reviews GR2017
Food: 1.2
Service: 1.4
Interior: 1.3
Price: 1170
My reviews for GR2018
Food:
Service:
Interior:
Price:
(average for food and beverage/1 person)
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Comments

stella

Foodie

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 8. 2017 12:23:41)

Výhled z terasy opravdu skvostný (máte-li štěstí na dobrý stůl). Co už je méně svkostné je lehce arogantní obsluha a trochu delší čekání na jídlo. Jídlo dobré, ovšem žádné velké nadšení. Foie gras na můj vkus až přespříliš mastné, ovšem steak ze svíčkové bezchybný, stejně jako fondant.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 14:01:51)

Letos jsem se rozhodl poprvé zamířit do nejvyšších pater české gastronomie a začal jsem restaurací CODA (5.místo), natěšený na bombastický zážitek. Obsluha: nemám nic proti obsluhujícím cizincům. Pokud ale slovenská servírka umí anglicky, mohla by možná umět (v restauraci této úrovně) i česky. Jakožto starší generace, odkojená ještě slovenskými televizními pondělky, jí celkem rozumím (a kdyby nekuňkala, bylo by ještě lépe), ale mladí Češi?
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 13:57:23)

A co to jako je povinné dýško 7%? Prý kvůli tomu, aby se spropitné mohlo rovným dílem dělit mezi servis a kuchyni. Takže kdybych dal sám od sebe třeba spropitné 10%, tak obsluha okrade kuchyni a ponechá si to? Ale prý se to osvědčilo - tak u mě tedy rozhodně ne; už jen kvůli tomu sem nikdy nepůjdu. Jídlo: říkám si, že guláš za 595,- je docela dost peněz a tak si dávám Rib Eye steak (za 725,-Kč; ten si doma neudělám, budiž) a těším se na lahodu ze stařeného masa - ale obrovské zklamání.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 13:51:09)

Šlachy v mase nejdou vůbec ukrojit, každé sousto musím asi 30x žvýkat a poté prakticky vcelku spolknout. Manželka se mi směje, když má panenku snědenou a já jsem tak ve třetině konzumace. Prostě poměr cena versus poskytnuté blaho to tedy není. A aby se u nás v prázdné restauraci vystřídali tři obsluhující, to fakt neodpovídá prezentované úrovni podniku.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 4. 2017 15:53:08)

Mým zvykem je číst komentáře odspodu, stejně jako emaily. Trošku mi v tom děláte chaos Mirku7 :-)))
 

JárazP

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 3. 2017 20:27:39)

Vynikající kuchyně, interiér restaurace je velmi příjemný a obsluhující personál na vysoké úrovni.
 

Věra Kailová

Gourmet

  1

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (28. 2. 2017 00:16:27)

Nejpříjemnější zážitek letošního GRF. Komorní prostředí, nevtíravé, útulné. Profesionální a milý servis, za čež velmi děkuji. Krém z brambor nebyl poznat, že je z brambor :-) Překvapivě dochucen vínem. Čekání na druhý chod se trochu protáhlo, ale bylo odpuštěno. Kuřátko ozdobeno zajímavým houbovým chipsem. Ale ta špaldová espuma se skořicí, hmmm, skutečná lahoda! Připomínala pěnu na cappuccinu, kterou tak ráda seškrabuji lžičkou :-) Vskutku příjemná degustace.
 

ladkami

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 21:40:48)

Prostředí krásné, obsluha velmi příjemná. Jí patří velké díky. Provedení jídla nelze nic vytknout, ale přišlo mi bez nápadu. Na kuře jsem byla zvědavá, ale bohužel nepřekvapilo. Bylo velmi měkké, ale pořád jen kuře. Kuře a fazole. Nejlepší byl bramborový krém. Přitom standartní menu vypadá zajímavě. Osobně mě Coda nepřesvědčila, že stojí zato ji navštívit i mimo GRF. Zvláště ceny nápojů mi přijdou neadekvátní. 0,3 plzeňského piva za cca 100Kč, voda 0,75 za 140, sklenička vína za 250.
 

z-den_51

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (27. 2. 2017 07:56:54)

Посетили ресторан в рамках GRF 22.02.2017. Превосходный ресторан, отличный персонал, обслуживал официант Душан, отлично говорил по-русски, огромное спасибо ему. Остались самые лучшие впечатления. Все блюда были очень-очень вкусными. Visited the restaurant within the GRF 22.02.2017. Excellent restaurant, great staff, cater waiter Dusan, perfectly speak Russian, many thanks to him. Left the best impressions. All the dishes were very tasty.
 

Loslobosdrnkos

Gourmet

  1

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (26. 2. 2017 16:00:29)

Jídlo mi zde moc chutnalo. Velice překvapil bramborový krém, který byl příjemně nakyslý od svařeného bílého vína. Kuřecí prsíčko bylo štavnaté a s kombinací máslových fazolí dohromady zajímavé. Obsluha tu byla nepopsatelná, velice vstřicná, profesionální, srdečná, prostě nejlepší, co jsem zatím zažil a to jsem jen letos byl na sedmi degustacích. Rád se sem vrátím třeba v létě, podívat se na jejich terasu, jak mi bylo doporučeno.
 

Libuše

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (25. 2. 2017 10:22:58)

Interiér restaurace i hotelu velmi mile překvapil, za obyčejnou uliční fasádou se skrývá kulturní skvost. Z festivalového menu mne nadchlo kuřecí prsíčko s křupavou kůžičkou, prostě maso připravené sous-vide nemá chybu. A párování kuřecího s jemným červeným italským vinem bylo dalším příjemným překvapením. Krém z brambor jako předkrm a špaldová kaše jako dezert byly chutné, ale v rámci jednoho menu dát dva kašovité pokrmy není vhodné. Obsluhující byli velmi příjemní, ukázali i střešní terasu.
 

mapik

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (23. 2. 2017 12:50:24)

Velmi zajímavé prostřední, perfektní a moc příjemná obsluha, výborná vína, nicméně menu v rámci GRF bylo pro nás mírným zklamáním. Výjimkou byla kaše podávaná jako dezert, která byla vynikající a hlavně opravdu zajímavá. Hlavní chod (kuřecí supreme) byl podle mě prostě bez nápadu; maso bylo opravdu jemné a chutné, ale toto jídlo jako celek mě nijak neoslovilo. Polévka chutná, ale také nic zvláštního. Když pominu výhrady k jídlu, byl celkový dojem z restaurace velmi příjemný.
 

baxapetr

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 2. 2017 20:20:51)

Zatím pro mne největší zážitek z letošního GRF. Konečně vím, co znamená moderní česká kuchyně. Suroviny, kuchařské techniky, servírování a prezentace jídel, vše ve skvělé harmonii.
 

egeria

Foodie

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 13:11:15)

Navštívili jsme v rámci GRF 2017 na sobotní oběd. Servis byl vynikající, prostředí luxusní, není co vytknout. Nejvíc nám chutnal bramborový krém, který měl lahodnou a jemnou chuť a ani nešlo poznat, že je skutečně vyrobený z brambor:-) Maso v hlavním chodu bylo šťavnaté a chutné, špaldová kaše byla příjemnou změnou proti klasickým dezertům. Téma "baroko na talíři" bylo tímto menu dokonale splněno
 

ifu

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:02:04)

V rámci GRF jsme navštívili již po třetí tuto restauraci a byli více než spokojeni. Menu bylo velmi chutné, dobře sladěné s víny. Bíle víno bylo vynikající. Obsluha byla příjemná, komunikativní a na naše dotazy s ochotou odpovídala! Určitě se opět vrátíme v létě na terasu. Děkujeme za příjemný zážitek.
 

Jana1357

Foodie

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (16. 2. 2017 11:06:44)

Perfektní jídlo, obsluha i interiér. Úžasný výběr vína. Vyzdvihnout musím bíle. Opravdu to byl krásný zážitek.
 

tmspav

Foodie

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 2. 2017 21:51:03)

Menu GRF'17 v Coda je promyšleně zapadající do kontextu specializace na Bio/Veg kuchyni. Lehké, čisté, ale bez "wow" efektu, i když ten zaručeně zařídí překrásný výhled z terasy. Vše bez jakýchkoli výtek, přesně tak jak očekáváte od restaurace z Top 5 :-)
 

rybecka

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (10. 2. 2017 17:25:17)

V rámci festivalu jsme již po čtvrté navštívili Codu, opět vynikající, nemáme co vytknout! Vyzdvihnout ale musíme vynikající kvalitu bílého vína paradoxně z kraje červeného vína Bordeaux. Zvláštní poděkování náleží příjemnému personálu a samozřejmě excelentnímu šéfkuchaři panu Davidu Šaškovi.
 

slavomirka

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 23:01:13)

V rámci GRF jsme navštívili restauraci Coda a byl to velmi příjemný zážitek. Menu vyvážené, výborně připravené, vína z oblasti Bordeaux dobře spárovaná. Vynikající servis! Doporučujeme se podívat na terasu!
 

Martin

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (25. 1. 2017 20:56:01)

Návštěva v rámci GRF 2017. Servírované chody byly skvělé a velmi dobře spárované s podávanými víny. S jídel nejvíce zaujalo Kuřecí supreme. Nelze nezmínit nádherné prostředí restaurace a příjemný hudební doprovod po celou dobu naší návštěvy. Servis také bez výhrad, pozorný a ochotný. Na závěr jsme si doobjednali ještě sklenku vína
 

Myxief

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (22. 1. 2017 22:30:12)

Nemám co vytknout. Jídlo úžasné, obsluha perfektní a živá hudba z klavíru. Příjemná teplota v těchto venkovních mrazech.
 
 
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Show More


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky