VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Vyhlaseni vysledku

Zelňačka
Zelňačka
17. 1. 2017
Tomu říkám pochopení "Baroka na talíři" v mezinárodních souvislostech! Zelňačka podle chefa Viktorina z Brněnského Rynku: Maďarská paprika, tuřanské zelí, italská salsiccia a francouzský crème fraîche...
Zámek Liblice
Krajové speciality na zámku Liblice
13. 1. 2017 - 22. 1. 2017
Ochutnejte krajové speciality v zámecké restauraci

Komentáře
Restaurace: Beef bar
Datum: 18. 1. 2017 15:38:57
Velice příjemný podnik, milá a profesionální obsluha, výborné jídlo i víno. Určitě se vrátíme. Více
avatar
Autor: verachvojkova
Datum: 18. 1. 2017 11:07:48
Byli jsme velice spokojeni. Jídlo a prostředí dokonalé, obsluha perfektní. Návštěvu této restaurace považujeme v rámci festivalu za jednu z... Více
avatar
Archiv


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English