• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
Glosa Pavla Maurera
• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
• Blogy
Odstín žloutku prozradí, jak se slepici žije. Nejlepší je vejce z domácího chovu
Francouzi nám vzali Michelina. Ztratit hvězdičku je jako přijít o medaili
Krávy nejsou hrozba pro životní prostředí. Lidská rozmazlenost ale ano
Hlad je součástí tradice i správného stravování. Dobrý je také pro zdraví
Káva s mlékem, nebo černá a bez cukru? Zamyšlení nad kávovým obřadem po Česku
Jsme kmínovou velmocí. Malá hnědá semínka mají využití nejen v kuchyni!
Češi přesolují. Riskují vysoký krevní tlak, infarkt nebo mozkovou mrtvici. Jak změnit jídelníček?
Jak má být správně nachlazené pivo? Ideální teplota je kolem 7 stupňů Celsia!
3 varianty Pražské šunky aneb V čem je český výrobek z vepřové kýty unikátní?
Snídaně v letu, oběd rychlovka a královská večeře?
Hudba a špičková gastronomie? Co si pustit pro lepší prožitek z jídla?
Do kina na jehně na levanduli nebo pečenou býčí oháňku? Febiofest nabídne Culinary Cinema s luxusní večeří
Zvěřina není úplně nejlacinější, může vám ale zajímavě zpestřit jídelníček
Co všechno se ukrývá v kostce ledu? Část provozoven hrubě podceňuje hygienickou praxi
Najít dobrou restauraci není problém. S kvalitním personálem je to už horší
Školní jídelny vyhodí jídla za dvě miliardy. Je problém jen u žáků?
Jsme "Knedlíci" nebo "Paštikáři"? Jak nás vidí ostatní národy?