VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

01. 01. 2018, Text: Pavel Maurer

Proč je potřeba občas ochutnat pravé Champagne

01. 01. 2018, Text: Pavel Maurer

Proč si dávat nedosažitelné cíle? Stačí být jen trochu šetrnější

31. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Květiny na talíři, houby pro dlouhověkost nebo exotická zelenina

30. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Pes, kočka nebo morče na talíři? Naše planeta je plná rozporů...

26. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Vosí hnízda? Možná i vy děláte tyhle časté chyby

25. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Je maso z býka, který bojuje o život, kvalitní?
 

25. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Příliš mnoho cukroví, alkoholu či bramborového salátu? Nebojte, tohle vám pomůže!

24. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Kde se vzala jordánská rajčátka v dobách před Kolumbem?

23. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Bombardino, SkiMU, Šumbardino nebo snad Sex on the Šumava? Tekuté speciality pro zahřátí na sjezdovce.

18. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Proč nakonec bylo dobré mít ve škole pozemky
 

17. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Cena zlatavého moku roste, potvrzuje výzkum. I tak je stále české pivo nejlepší a nejlevnější!

16. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Ceny másla dosahují šedesáti korun. Čím ho nahradit?

11. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

I v malém městě umí uvařit. A výborně
 

10. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Dříve luxusní pochoutka o Vánocích, dnes k mání i jako bio

09. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Jak se vyvarovat prskání u jídla? Stačí sebekontrola a správné chování u stolu.

06. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Top 3 gastro-knihy roku

04. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Berana, nebo jehňátko? Z pachuti je pochoutka
 

03. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Nedávejte si řízek v noci a dodržujte přirozený rytmus

02. 12. 2017, Text: Pavel Maurer

Chcete mít průvodce po restauracích? Počítejte se škůdci i smůlou

27. 11. 2017, Text: Pavel Maurer

Prodávající na trzích je třeba hýčkat, ale i vychovávat
 



 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English