VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Pavel Maurer píše

Pavel Maurer

 

• Víkendové pořady Pavla Maurera na téma Nejezte blbě!
  Glosa Pavla Maurera

  So – Ne 12:10
Radiožurnál
 

• Pravidelné články z úst Pavla Maurer - každou středu v Metru, a dříve každý čtvrtek v Reflexu.
 
• Blogy

 

30. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
Jak spolu může souviset konzumace ryb a snížená mužská plodnost? I nad tím se ve své sobotní glose zamýšlí gastronaut Pavel Maurer.
24. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
Najít restauraci, kde se dobře najíte, a vyhnout se těm zbylým je prý jednodušší, než by se mohlo zdát. Alespoň to tvrdí Pavel Maurer, který se drží několika osvědčených tipů. Některé indicie totiž podle něj minimálně mohou naznačit, jak dobrý bude váš kulinářský zážitek...
23. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
Sklenice medu? To je půl lékárny doma, upozorňuje Pavel Maurer. Zároveň vybízí: pátrání po kvalitním medu rozhodně nevzdávejte. Vyplatí se to.
22. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
„V restauraci V sedmém nebi bych chtěl být všemožně opečováván.“
17. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
Nezplesniví, vydrží, chutná. Chcete takový chléb? Pak musíte riskovat. To ve své nedělní glose radí Pavel Maurer, když se zamýšlí nad kvalitou chleba v českých obchodech.
16. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
Žaludeční vředy snadno a rychle? Jděte na business lunch! Chcete to zkusit bez vředů? Takhle se to dělá…
10. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
Je dělaná s láskou, z pravého ovoce, má ručně popsanou etiketu a rozhodně nevydrží tři roky. Na rozdíl od své levnější, ale i známější konkurence. Nad domácí marmeládou by žádný skutečný gastronaut rozhodně neměl váhat. A ocenili ji i v Anglii, kde zvítězila v celosvětové soutěži o nejlepší marmeládu!
09. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
Co říkáte konině na talíři? A napadlo vás už někdy, že aféra s koňským masem vlastně tak trochu souvisí i s nedávnou metanolovou kauzou, při níž umírali lidé, nebo s nemocí šílených krav? Pavla Maurera ano.
06. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
 „Nikdo mne nepřesvědčí, že se nedá v městské dopravě vydržet bez žvance!“
03. 03. 2013, Text: Pavel Maurer
Hinduisté nejedí hovězí a psí maso bychom našli na jídelníčku v Číně, Koreji nebo Vietnamu. Jak připomíná Pavel Maurer ve své glose, neměli bychom druhým vyčítat, že jsou jiní.
11. 02. 2013, Text: Pavel Maurer
 To je fakt totální úlet, ale Amerika je Amerika.
05. 02. 2013, Text: Pavel Maurer
 Smrad přepáleného tuku vás musí varovat hned mezi dveřmi.
20. 01. 2011, Text: Pavel Maurer
 Několik let poté, co do Českých zemí „vtrhla“ Sametová revoluce, začala se zvolna měnit i místní gastronomie a stravovací zvyklosti.
14. 01. 2011, Text: Ančovička,Foto: Ančovička
Začalo to rádoby romantickou večeří v jednom nejmenovaném podniku na Andělu.
13. 01. 2011, Text: Pavel Maurer
"Existuje způsob, jak neudělat žádnou chybu - nemít žádné nápady."
Albert Einstein
06. 01. 2011, Text: Pavel Maurer
"Jednou za rok vyjeďte někam, kde jste ještě nebyli"
Dalajlama
30. 12. 2010, Text: Pavel Maurer
Jsou Vánoce, měli bychom být trochu benevolentnější, velkorysejší a přiznat si, že na naší planetě je při troše dobré vůle spousta skvělých věcí k snědku.
16. 12. 2010, Text: Pavel Maurer
"Nikdy si v restauraci neobjednám rybu v pondělí."
"Nikdy nejím mušle v podniku, kde neznám šéfkuchaře nebo nevím, jak je skladují."
"Sushi v akci!…Bacha! To je dost podezřelá nabídka"
Anthony Bourdain
09. 12. 2010, Text: Pavel Maurer
Kanibalové jsou zlí lidé, kteří ovšem mají rádi lidi…
(neznámý autor)
02. 12. 2010, Text: Pavel Maurer,Foto: Pavel Maurer
"Muži se v lásce často chovají jako v restauraci. Objednají si jídlo podle jídelního lístku a potom šilhají na sousedův stůl."
(neznámý autor)


 
Muži se v lásce často chovají jako v restauraci. Objednají si jídlo podle jídelního lístku a potom šilhají na sousedův stůl.
Anonym
Top
English