Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

SONP

Connoisseur

plus 1
minus 1

Čína pro staromilce (13. 4. 2013 23:12:17)

Restaurace: U Koruny
Back to the 80's! Vítejte zpět do světa solamylu a táhnoucích se černých slaných jakobyasijských omáček, zpět do doby, kdy jedinou čínou v celé ČSSR byla čina ve Vodičkově a kladenská restaurace Asie. Vše dokresluje interiér, který vás ovšem přenese už do moderních 90. let, až zalitujete, že s sebou nemáte červené nebo zelené sako . Neberte to špatně, to není kritika, každý rád zavzpomíná! Ale kuchař promine, s autentickou asijskou kuchyní to opravdu nemá nic společného. Za tou je možná lépe jít do protější restaurace "Zlatý fenix". Což ovšem neznamená, že to našinci nemůže chutnat, a vysoká návštěvnost je toho důkazem. Verdikt: Jídlo: 3/5 Obsluha: 2/5 Interiér 4/5 P.S. Za rozvařenou krátkozrnnou rýži by zasloužil její autor zavěsit za dřeváky na vstupní bránu do buddhistického chrámu! Restaurace je sice vybavena hůlkami, ale tato příloha s nimi skutečně jíst nelze.
 

Okarlovka

Food Guru

  6

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 7. 2015 10:58:24)

Restaurace: U Koruny
Moc hezky napsaný,měla sem to číst před návštěvou.
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

(12. 4. 2013 22:13:52)

Restaurace: Bresto
Veliký výběr vín z celého světa . Měli jsme malého tuňáka a byl výborný.
 

(12. 4. 2013 20:14:24)

Restaurace: Klostermannova chata
tragická kuchyně v krásně zrekonstruovaném hotelu
 

(12. 4. 2013 20:12:16)

Restaurace: Turnerova chata
předražené průměrné jídlo bez kouska fantazie. provozovatelé těží z dobré polohy na frekventované trase
 

(12. 4. 2013 10:21:20)

Restaurace: Drápal
nejlepší plzeň ve městě. k jídlu bych volil spíše speciality než klasická jídla. Doporučuji tatarák nebo pečené koleno.
 

(12. 4. 2013 10:19:12)

Restaurace: U Anděla
stará dobrá olomoucká klasika
 

(10. 4. 2013 11:01:52)

Cena pstruha 95 a ktomu doblok za 82, pstruh byl dobry ale za 170,- bych si ho nedal + priloha a piti... obsluha příjemná. Kolega hodnotil jidlo za né příliš povedené co snad ani neuvaril kuchař.
 

Rozporuplné dojmy (9. 4. 2013 13:58:17)

V restauraci jsem jedl třikrát. Dvakrát jsem měl menu, jednou jsem se zúčastnil rautu, který nehodnotím. Poprvé jsem byl naprosto unešen nejen prezentací, ale zejména vynikající souhrou chutí. Personálu se nedá nic vytknout, snad někdy se zdál být zbytečně odměřený. Druhá návštěva proběhla v trochu jiném duchu. Kvalita jídla se nedala srovnat, snad až na vynikající ústřice. Obzvlášť líčka byla katastrofální. Chystal jsem se to obsluze říct, ale nedostal jsem šanci. Měli docela plno, ale to by nemělo být omluvou. Asi mohu doporučit zvolit méně exponovanou hodinu a den, kdy na vás obsluhující personál i kuchaři budou mít dostatek času. Moc mě baví místní toalety, návštěva stojí za to :o). Dechberoucí výhled do širokého okolí je jen sladkou třešničkou.
 

Expolze chutí (9. 4. 2013 13:49:57)

Restaurace: SaSaZu
Jídlo nás naprosto odrovnalo. Ta široká škála chutí a vůní byla prostě odzbrojující. Objednávali jsme si další a další chody, protože jsme se nemohli nabažit. Byli jsme čtyři, tak jsme se o nevelké porce vždy podělili. Tento typ máme "sdílení" máme vůbec nejraději :). Obsluha byla občas trochu pomalejší, také se personál dost střídal. Hudba i interiér jsou v pořádku, toalety také. Jediné mínus je tak vyšší cena za nepříliš velké porce. Ale ta CHUŤ!!! Brzy nashledanou!
 

Top kvalita (9. 4. 2013 13:43:26)

Těžko mohu něco vytknout. Degustační menu bylo vynikající, přesto že bylo za zvýhodněnou cenu. Párování vín dopadlo na výbornou. Personál se choval naprosto profesionálně, byl pozorný, ale ne vlezlý. Můžeme-li srovnávat orientální kuchyni se SaSaZu, jednalo se o vynikající chuť, ale také skvělou prezentaci podávaných pokrmů. Doporučujeme!
 

Potěmkinovo menu (9. 4. 2013 13:30:52)

Restaurace: La Cave
Včera jsem se rozhodoval mezi návštěvou restaurace Goldie šéfkuchaře Martinak Svatka a návštěvou hotelové restaurace, kde jsem spal. Bohužel, vybral jsem si La Cave. Milý personál v trochu podivném interiéru mě usadil ke stolu s papírovými ubrousky! Sklenice na vodu byla značně ohmataná, a tak jsem poprosil o rozlévaný Ryzlink Vlašský. Sklenice na víno zůstala stejná, bez ohledu na druh vína. Zaujalo mě degustační menu šéfkuře Ondřeje Dvořáka. Paštika z vepřových líček byla pěkně prezentovaná, stejně jako většina ostatních chodů, ale chutí nijak nezaujala. U následující houbové polévky mi vadily sušené houby, lišky jsem žádné necítil, ale chuťově patřila k tomu výraznějšímu. Smažené krůtí krokety s houbovým kubou byla zajímavá kombinace chutí, překvapila mě volba Gran Moravia - proč? Zauzený pstruh plaval v nedochuceném "uzeném consomé", kde se ještě pohupovala podivná raviola plněná bramborovým ragú - proč?! Vrcholem mělo býr vepřové líčko na černém pivě. Maso bylo v pořádku, ale vše ostatní byla tragédie. Pomyslným posledním hřebíčkem do rakve byl zcela nepoživatelný "krém" s názvem Pěna z bílé čokolády s marinovaným ananasem. Servírky mi bylo líto, kdy jsem jí po každém chodu sděloval své dojmy, ale nemohu si pomoci. Zde jednoznačně zvítězila prezentace nad podstatou, tedy chutí.
 

Exkluzivní kuchyně (9. 4. 2013 12:03:18)

V hotelu Pod Jasany jsme za poslední rok byli dvakrát. A během několika dnů jsme ochutnali řadu pokrmů, které s neuvěřitelnou lehkostí, citem pro vychucení a řemeslně zpracované, dokže vykouzlit šéfkuchař Radim Pitrun. Telecí líčka jsem měl v různých restauracích, ale tady jsou prostě nejlepší. Donedávna jsem si myslel, že nejlepší svíčkovou jsem jedl od pana Křepelky z Břevnova před mnoha lety. To, co předvedli v Le Petit Gourmand, tyto vzpomínky zcela zastínila famózní svíčková, kterou nám pan Pitrun podával v rámci slavnostní večeře. Tohle místo zkrátka miluji a rád se tam budu vracet!
 

(8. 4. 2013 21:46:08)

vynikajici jidlo, doporucuji!
 

(8. 4. 2013 21:46:08)

vynikajici!
 

(8. 4. 2013 21:46:08)

super!
 

(8. 4. 2013 21:35:28)

Jedna z nejlepších "lepších" restaurací v širokém okolí! Ať přijdete ráno, v poledne nebo večer, dostane se vám kvality zatím ještě stále nezvyklé. Pan kuchař Svatek si dává záležet nejen na přípravě výtečných pokrmů, ale často i sám prochází mezi hosty a kontroluje jejich spokojenost, což ještě dotváří úžasný kulinářský zážitek. Ještě jsme neochutnali celý jídelníček, ale zatím pokaždé jsme uspokojili nejen chutě, ale v podstatě i všechny ostatní smysly. K tomu vkusný interiér se spoustou oku lahodících věcí, nevtíravý a slušný personál, dobrá káva a nápadité polední menu - co víc si přát…
 

(8. 4. 2013 21:05:36)

Restaurace: Masné krámy
Nespolehlivá kuchyně, někdy se najíte báječně, někdy se to nedá jíst. Kroužek je výtečný, ale opakovaně nám obsluha přinesla i přes reklamace podmíráka. Interiér mám ráda, ale jako host jsem se nikdy úplně příjemně necítila.
 

(7. 4. 2013 19:18:56)

Restaurace: Na Pekárně
Vyborna vesnicka restaurace,kde je bezkonkurencni Fricova svickova.
 

(7. 4. 2013 16:38:56)

Měli jsme strkovskou kachnu a koňská Čadílova líčka. Bylo to vynikajíci a srovnatelné s kuchyní třeba v pražském Hítonu. seděli jsme ve foyeru s ojedinělou atmosférou a ČZ 150. Nelze nedoporučut!
 

(6. 4. 2013 20:57:04)

slabé
 

(6. 4. 2013 20:57:04)

Prijemna komorni restaurace s panoramatickym vyhledem.Muzeme doporucit vynikajici kulajdu a zmrzlinu z durianu.Restaurace ve francouzskem stylu,kde budete vyborna jidla jist stribrnym priborem.
 

(6. 4. 2013 15:58:24)

Husu jsme navštívili po delší době a s potěšením konstatuji, že tato restaurace stále nabízí spolehlivou a chutnou kuchyni, s poměrně kreativním jídelníčkem, dobře ošetřené pivo z produkce Staropramenu a několik slušných vín. A také příjemný, nově zrekonstruovaný interiér, oddělené prostory pro kuřáky a atmosféru, kterou i přes některé bolístky najdete jen málokde. Z konceptu restaurací "Potrefená husa" se podle mého mínění bohužel začíná vytrácet vstřícný přístup k individuálnímu přání zákazníka. Tedy - personál se snaží, je výborně vycvičený a ochotný. Ale nesmí vám přinést vodu z vodovodu do džbánku s odůvodněním, že na to nejsou zařízeni. Nemůže zaměnit druh omáčky, která je započítána v ceně pokrmu, ale kreativně vam poradí, ať si připlatíte další. Po mém upozornění, že sklenice na vodu zapáchá, sice bez mrknutí oka přinese s omluvou jinou, která ovšem zapáchala také, ale nalitou a draze zaplacenou obyčejnou vodu už nenahradí. Takže nakonec pochopíte, že pravidla jsou jasně daná, jste jen další z mnoha hostů, ale to vám večer jistě nezkazí. Příjdeme znovu.
 

Skvělé! (6. 4. 2013 09:58:13)

Restaurace: Diana u Kuchařů
Doporučuji. Skvělé jídlo, příjemná obsluha, velmi profesionální, oběd na jedničku (biftek), dobrá atmosféra.
 

Raději ne... (6. 4. 2013 09:52:48)

Restaurace: Selský Dvůr hotel
Navštívil jsem restauraci několikrát. Jídlo bylo poměrně slušné, proto jsem se i vracel. Poslední návštěva, oběd: restaurace i hotel se chystali na akci od 14 hodin. Hrozné! U dveří uvítání „servírkou“ s otázkou „Co si přejete“ – co si člověk asi může přát v 12,30 v restauraci (?) – pomyslím si. V části restaurace, kde se běžně sedá, vše vzhůru nohama, příprava na akci. Obsloužen jsem poměrně svižně, čekání na polévku je zpříjemněno otevřenými dveřmi na zahrádku, odkud se nosí stoly dovnitř (venku je 0°C), polévka přinesena vlažná (Kulajda s vejcem a hříbky), hříbky nahrazeny asi z části žampiony, z polévky cítím magi (snad „nastavena“ vývarem, nevím…) a pozor: namísto vejce, jak bych očekával a jak jsem již jednou zde dostal pošírované vajíčko, dnes v polévce nacházím volské oko (!) osmažené, vysušené tak, že bych potřeboval alespoň příborový nůž ne polévkovou lžíci na krájení. Pravděpodobně malý zbytek od hotelové snídaně + kuchař momentálně zaneprázdněn přípravou akce. Objednaný grilovaný kuřecí steak marinovaný v zakysané smetaně; již jsem zde jednou okusil, nechutnal špatně. Dokonce řekl bych velmi chutně. Dnes: kuřecí prsa z pánve (kde zůstal dnes gril?), na nich nahoře vrstva namazaného (dle číšníka) jogurtu, cca 1 cm vysoká. Na můj dotaz, následné zjišťování infa v kuchyni, je mi oznámeno, že „to“ kuchař chtěl vylepšit, „tu chuť“. Moje hodnocení: prsa marinádu neviděla, snaha dohnat marinádu „napatláním“ čehosi (neochutnal jsem) snad jogurtu na maso. Maso z pánve, ne grilu, jak deklarováno v Menu, brambory šťouchané hodnotím jako chutné. Objednaný okurkový salát vracím z důvodu, že jsem podvakrát měl salát, ve kterém byly okurky bez slupek, salát byl krásně čistý. Dnes: okurky se slupkou, salát zelený jako špenát, kalný. Po reklamaci dostávám salát nový, bez slupek, od pohledu čerstvý, čistý. Tedy – závěr: kolísavá nálada personálu a především kuchyně, pokud nečekáte zázrak, okuste, ale buďte připravení na vše. Můžete si pochutnat stejně tak, jako odejít pěkně naštvaní.
 

(5. 4. 2013 19:53:04)

Restaurace: Abácie hotel
předražené, škoda, bývalo to tu fajn, navíc obsluha o vás nejeví moc velký zájem
 

(5. 4. 2013 11:42:24)

zase takova paráda to jídlo neni . Dokonce byl vývar prokazatelně vylepšen bujonem
 

PST

Foodie

plus 0
minus 1

(4. 4. 2013 10:19:12)

Restaurace: 9evítka
slabší průměr
 

(3. 4. 2013 16:06:56)

Restaurace: U Zlatého lva hotel
obsluha absolutne na nic!!!
 

(2. 4. 2013 22:41:36)

Restaurace: Aquarium
příjemná restaurace, stojí za si ji najít. Jídlo chutné, obsluha přívětivá, service na úrovni a cena odpovídá kvalitě.
 

(2. 4. 2013 18:34:08)

Restaurace: La Crêperie
Stísněné a zakouřené prostředí
 

(2. 4. 2013 18:34:08)

Restaurace: La Crêperie
Stísněné a zakouřené prostředí
 

(2. 4. 2013 18:32:00)

Restaurace: Amade
vynikající
 

(2. 4. 2013 18:32:00)

vynikající steaky i velmi slušné víno - hlučný a málo útulný interiér
 

(2. 4. 2013 18:29:52)

Velmi kvalitní masová kuchyně
 

(1. 4. 2013 21:33:20)

Velká spokojenost jak s kvalitou jídla,tak s obsluhou. Nekuřácká čast je dostatečně oddělena.
 

(1. 4. 2013 14:39:28)

Restaurace: La Casa Argentina
vyborne
 

(1. 4. 2013 10:23:28)

Restaurace: City restaurant
specialitou restaurce je vyborna kachna. obsluha mirne neprijemna a ne moc rychla. co je v restauraci prijemne, ze je primo vyhled na ledovou plochu.
 

(31. 3. 2013 20:14:24)

V létě v provozu pěkná zahrádka ve dvoře.
 

(31. 3. 2013 20:10:08)

Velké porce příloh a oblohy. Doporučuji předem rezervovat.
 

(31. 3. 2013 18:46:56)

Restaurace: Enzian
výborné jídlo tuto restauraci dopuručuji
 

(31. 3. 2013 15:37:04)

vynikající jídlo,naprosto nadstandardní!!!
 

(31. 3. 2013 15:37:04)

vynikající jídlo,naprosto nadstandardní!!!
 

(31. 3. 2013 13:54:40)

Restaurace: U Beránka hotel
snaha o pokračování ve slávě teto restaurace se povedla a zaslouží si byt ve vyberu
 

(31. 3. 2013 13:54:40)

Restaurace: U Beránka hotel
snaha o pokračování ve slávě teto restaurace se povedla a zaslouží si byt ve vyberu
 

(31. 3. 2013 00:36:32)

Restaurace: Rožnovský rynek
neni duvod nedoporucit,fajn posezeni
 

(31. 3. 2013 00:36:32)

Restaurace: Rožnovský rynek
neni duvod nedoporucit,fajn posezeni
 

(31. 3. 2013 00:34:24)

Restaurace: Ondráš
skvela restaurace
 

(31. 3. 2013 00:32:16)

Restaurace: Jiný svět
skvely bar k posezeni
 

(31. 3. 2013 00:30:08)

Restaurace: Comedor
nejlepsi restaurace v ostrave
 

(31. 3. 2013 00:30:08)

Restaurace: Comedor
nejlepsi restaurace v ostrave
 
 
 
 


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top
English