Filtrovat podle projektu: blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico
Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (23. 12. 2018 11:08:08)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Zatím vždy dobré jídlo (chutnalo i dětem) a příjemná obsluha, ač tu mají občas plno. Je to dražší, ale stojí to za to.
 

felicitty

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (12. 10. 2016 19:20:42)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Vše perfektní. Interiér, jídlo, obsluha, pivo... rádi se sem vracíme.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (10. 2. 2016 07:09:01)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Festivalové menu bylo nápadité, lehké. Výběr vín odpovídající. Dle mého názoru skvělá nabídka ne úplně tradičních druhů piva, což jenom podtrhuje kvalitu podniku. A jako dokonalá tečka vstřícný a profesionálně se chovající personál. Děkuji, určitě se vrátím.
 

Grand Restaurant Festival 2016 (19. 1. 2016 08:17:06)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Prostředí příjemné obsluha profesionální. Jídlo fantastické stejně jako víno a jejich pivo. Mohu jen doporučit.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (12. 8. 2015 14:35:35)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Stylový zámeček, stylové jídlo, stylový zážitek. Uvítal bych možná trochu více invence v jídle, ale je to velice malá vada na kráse celkového dojmu. Dojem navíc umocní i profesionální personál. Jestli se mi něco líbí na zdejší kuchyni, je to úprava masa, křehoučké, akurátně připravené. Omáčky dobře zvolené, stejně jako přílohy. Zde se rozhodně vyplatí jít.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (2. 3. 2015 09:29:05)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Festivalovému menu nebylo co vytknout. Včetně obsluhy a prostředí. Pokoj se nám také líbil. Ovšem snídaně (nabídka) byla velmi, velmi slabá... Rozhodně stojí za zlepšení.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (19. 2. 2015 11:47:12)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Naši známí, kteří dostali dárkové poukazy na GRF, byli doslova nadšeni z výborného jídla, příjemné a profesionální obsluhy. Pozitivní dojmy umocnila klidná atmosféra a soukromí, které se jim ve Vaši restauraci dostalo.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (16. 2. 2015 19:11:47)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Při dnešní návštěvě, tak jako v minulém roce, jsme byli s kvalitou jídla velice spokojeni. Všechny chody byly skvělé. Obsluha nám vysvětlila podstatu tepelné úpravy masa a příloh a taky ke skvělé pivní zmrzlině nám podala komentář. Děkujeme personálu Zámečku a těšíme se na příští rok.
 

Grand Restaurant Festival 2015 (16. 2. 2015 14:58:10)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Byli jsme stejně jako v minulých letech velice spokojeni. Jehněčí bylo úžasné, stejně tak zelíčko a klobáska. Dezert z černého piva chutnal náramně. Zweigelt a brandy doporučuji.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (14. 2. 2015 18:59:43)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Návštěva proběhla již v prosinci. Obsluha se o nás krásně postarala a zvládala bez zaváhání, i když jsme byli skupina asi 16-ti lidí. A to jídlo, no co Vám mám povídat...na ty žebra s místním pivem se jednoduše nedá zapomenout. Vřele doporučujeme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (9. 2. 2015 07:11:01)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Letos tak jako každý rok, skvělé jídlo, perfektní obsluha, nebylo nic co by se dalo vytknout. Příští rok vyrazíme určitě zase.
 

lbu

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2015 (6. 2. 2015 07:55:57)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Chodíme pravidlně a jako vždy bylo vše skvělé. Předkrm byl skvělý, hlavní jídlo (na mě - skoro nesolím) bylo mírně slanější, ale to k jehněčímu patří. Pyré z čerbeného zelí - lahůdka. Zákus byl přímo luxusní. Obsluha skvělá. Vřele doporučuji!!!
 

Grand Restaurant Festival 2015 (1. 2. 2015 22:14:46)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Náš zážitek z dnešního večera se nedá ani popsat. Jídlo vynikající, obsluha skvělá a velmi milá a příjemná. Jsme s manželem neskutečně spokojeni!!!!!!!! Všem opravdu všem doporučuji. Děkujeme celému personálu za fantastický večer!!!!!!
 

Grand Restaurant Festival 2015 (31. 1. 2015 19:25:31)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Výtečný gastro zážitek! Zámek Zábřeh - záruka kvalitního jídla. Všechny chody byly vyvážené a velice chutné. Jazyk nekompromisní, jemná chuť s kombinací bůčku a norkovo-křenového nočku byla pecka. Pyré z červeného zelí výborná varianta a kůzlečí klobáska prostě TOP!!! Na zmrzlinu z piva jsme byli hodně zvědaví a mile nás překvapila. Děkujeme za luxusní jídla a výtečnou obsluhu!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2015 (28. 1. 2015 21:32:40)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Zámečtí kuchaři "umí" skvělé věci i během běžného provozu, nečekejte pouze na GRF a jejich letošní novinku, vlastní pivní zmrzlinu. Manžel si pochvaloval kombinaci morkového nočku a zauzeného jazyka, mě mile překvapila jemnost pyré z červeného zelí. Obsluha jako vždy příjemná, nevtíravá, ale pozorná, s ničím nebyl během večera problém. Interiér restaurace by ovšem už potřeboval drobné opravy (detaily malby a opravy odřených rohů stěn, vzlínání vlhkosti od podlah v restauraci).
 

Grand Restaurant Festival 2015 (18. 1. 2015 19:37:44)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Děkujeme za krásný večer. Menu bylo vynikající.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (25. 2. 2014 08:47:58)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Nejlepší a spolehlivě největší festivalové menu co jsme kdy jedli...naprosto perfektní!!!
 

HvG

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2014 (24. 2. 2014 08:11:23)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Pro mne nejlepší zážitek letošního GRF.Restaurace navštívena v sobotu 22.2.I přes naprosto obsazenou restauraci obsluha výborně stíhala a stačila být milá.Výborné králičí stehno,bezvadně dochucený guláš s jemným masem z mladé laně.Vrcholem byly flambované palačinky.Výborné vlastní pivo Pikard.Využil jsem i ubytování v hotelu-naprosto perfektní.
 

Grand Restaurant Festival 2014 (23. 2. 2014 19:06:44)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Profesionální obsluha a výtečné jídlo, korunované "Zuzančinými" flambovanými palačinkami.Doporučujeme!!!
 

rbauer

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2014 (16. 2. 2014 10:30:25)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Prostředí stylové, obsluha milá a profesionální. Jídlo výtečné a porce překvapivě velké. Zvláště hodnotíme přípravu dezertu "přímo před hosty".
 

Grand Restaurant Festival 2014 (15. 2. 2014 23:00:15)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Tříchodové menu - skvělý králík v zajímavé kombinaci se zelím z červené řepy rozhodně stojí za ochutnání, výtečný byl i guláš z laně s velmi křehkým masem. Největším chuťovým zážitkem byly ale (i přes skvělé dva předchozí chody) překvapivě palačinky. "Nefestivalové" předkrmy carpaccio z červené řepy a zauzená kachní prsa s hruškou můžeme také jen doporučit (i tomu, kdo řepu bežně nemusí). Obsluha profesionální a ochotná, interiér stylový, ale narozdíl od mnoha podobně střižených decentní.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (9. 2. 2014 15:20:25)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Danou restauraci jsme navštívili poprvé. Králičí stehno i guláš z laně byly vynikající.Flambovaným palačinkám však nemůže nic konkurovat.Jídlo,prostředí, ale hlavně přístup obsluhy si zaslouží to nejlepší ohodnocení.Většina restaurací by si měla vzít příklad:)
 

Smutek

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (6. 2. 2014 13:57:40)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Jídlo bylo výborné. Ikdyž byla restaurace plně obsazená, obsluha byla rychlá, vstřícná, milá. Atmosféra rovněž vynikající.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2014 (26. 1. 2014 20:47:09)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Dne 25.ledna 2014 jsme zavítali na dvouchodovou degustaci a známka 1s hvězdou nestačí!!!!!! Výborné a excelentní, králík superně kořeněný, zelí z červené řepy mňaminka a nákyp to jen dotvářel...maso z guláše z laně se jen rozplývalo na jazyku.....a ty palačinky vážení, ty neměly chybu!!!!!! lepší jsem v životě nejedla!!!!!!! ani moc sladké ani moc kyselé prostě boží - a to flambování nakonec u stolu to byl zážitek nad zážitky. Nelituji peněz, ráda se budu vracet :-) Vřele doporučuji !
 

Grand Restaurant Festival 2014 (25. 1. 2014 16:52:30)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Příjemné prostředí, milý personál, králík výborný a ty palacinky nakonec, doporučujeme
 

(20. 12. 2013 14:28:10)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Všeobecná spokojenost.
 

degustace (20. 2. 2013 19:33:53)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Naše druhá návštěva dopadla na výbornou. Jehněčí kolínko i selečí kotletky byly dobré, i když přílohy (bramborová kaše se smrži a salátek z klíčků) byly chutnější než maso. Ochotná obsluha ze strany číšníků Honzy a Jirky a výborný medový speciál skvělý zážitek dovršily.
 

Zámek Zábřeh (15. 2. 2013 09:40:19)

Restaurace: Zámek Zábřeh
V rámci festivalu jsme měli možnost ochutnat Jelení kýtu se šípkovou omáčkou, výborná, maso křehoučké, akorát šlehačka mohla být domácí. Dále jsme ochutnali selečí kotletky se smrži, maso na můj kus docela tuhé, pyré se smrži vynikající, taktéž salát z klíčků. Celkově velmi příjemné prostředí, skvělá obsluha, měli jsme každý po jednom chodu a včetně dezertu jsme odcházeli plní ,,až po dírky v nose".
 

degustace (12. 2. 2013 19:24:56)

Restaurace: Zámek Zábřeh
V rámci degustace jsme měli grilované selečí kotletky a byli jsme bohužel zklamáni. Maso bylo tuhé, suché a kůže nepoživatelná. Lahůdkou byli smrži. Jdeme na degustační menu ještě dvakrát, tak snad budeme mít příště více štěstí.
 

Degustační menu (9. 2. 2013 12:28:28)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Obrovské porce, velice chutné. 1 chodové ideál, 2 chodové k prasknutí, 3 chody průměrně hladový smrtelník nezvládne. OVŚEM! jelení kýta se šípkovou podávaná s rostlinnou šlehačkou ze spreje?! WTF??!!!
 

Hodnocení menu (8. 2. 2013 16:18:54)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Tríchodové menu je opravdu velké množství jídla ( já dvoumetrový chlap jsem poslední chod jen ochutnal) takže pozor na to. Jinak hodnocení. kotletky s pyré a smrži - vynikající, salátek bomba nápad ty klíčky jelení kýta se šipkovou - asi nejlepší jídlo na zámečku jehněčí kolinko- chuťově to nebyla až taková bomba, ale upečené dobře jen možná trochu více rozmarýnu nebo péct na težším víně.
 

Tříchodové degustační menu (6. 2. 2013 12:49:29)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Mistrovská kuchyně, příjemné prostředí, profesionální přístup. Doporučujeme!
 

Zámeček Zábřeh (5. 2. 2013 21:16:37)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Dnes jsem v Zámečku byla a měla jsem možnost ochutnat jelení kýtu a jehněčí kolínko. Oboje bylo výborné a jako pozornost jablečný zákusek - taktéž výborný :). Obsluha výborná jako vždy. Velice chutný a příjemný zážitek.
 

(16. 1. 2013 20:37:36)

Restaurace: Zámek Zábřeh
zkažený bazant měl byt v kosi a ne na talíři a do bazantiho vývaru magi či co to bylo rozhodne nepatří
 

(14. 7. 2012 09:38:40)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Byli jsme v restauraci 4x a nemuzu si ji vynachvalit.Obsluha je prijemna a jidlo vynikajici!!! urcite se sem vratim.
 

(14. 7. 2012 09:38:40)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Byli jsme v restauraci 4x a nemuzu si ji vynachvalit.Obsluha je prijemna a jidlo vynikajici!!! urcite se sem vratim.
 

(28. 5. 2012 11:40:16)

Restaurace: Zámek Zábřeh
komplexni kulinarsky zazitek,pocinaje vstupnim nadvorim,interieru restaurace,uvitanim obsluhy,vzdy skvele pripraveneho jidla za prijemne ceny!!!Dekuji.
 

(12. 3. 2012 21:56:32)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Výborná kuchyně, pozorna obsluha, neni toho moc co vytknout. Snad jen interiér nedosahuje kvality jídla a obsluhy. Ale to nelze brát jako kritiku, proste mi jen nepřišel tak výborný jako zbylé hodnocené oblasti. Jídlo z kvalitních surovin, porce zvláště u predkrmu az moc veliké. Nakladane tvaruzky jsou zde vyhlášené a mnohým postačí jako hlavní chod (i kdyz jsou deklarovany jako předkrm).
 

(21. 12. 2011 09:25:36)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Vynikající jídlo, sezónní speciality, vlastní pivo a různé pivní speciály. Velmi příjemná obsluha a dobové prostředí.
 

selena29

Food Lover

plus 0
minus 0

(18. 12. 2011 14:52:00)

Restaurace: Zámek Zábřeh
 

(9. 9. 2011 20:44:16)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Skvělá zkušenost. Obsluha se vas hned ujme a uvede ke stolu. Výběr jídel je vcelku široký a zaměřený spíše na starší českou kuchyni. Jidlo jako takové je perfektní. Jak chuťově, tak vzhledově. Placeni formou krabičky. Celkově opravdu dobrá restaurace + mnoho akcí v průběhu roku.
 

Zámek Zábřeh (17. 2. 2011 00:38:51)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Po návštěvě Inn hotel Bamboo v Ostravě, jsme váhali, zda podstoupit ještě jenou zkušenost. Ta první byla dosti trpká - viz mé hodnocení. Musím říci -Ó ty prostoto, díky za prozřetelnost... Byli jsme usazeni v restauraci, prostředí typické, avšak na můj vkus, pro tuto akci, trochu nevhodné. Cítil jsem až moc varnu piva. Pak moje chuťové buňky pěly jen " ódu na radost "..Všechny chody, no prostě pohádka - díky pane kuchaři - utírám čelem prach, jak hluboce se kláním tvému umění. Vše jak má být, i obsluha nesklamala, nápoje tak akorát. Jak jsem z jednoho hotelu byl zklamán, tak Vy jste mi to vynahradili. Velmi mě těší, že i v Ostravě jsem našel kuchaře, co ho snad sám bůh obdaroval. Nezpychněte pane, a rozvíjejte svůj um a my Vaši stolovníci Vám budeme nadosmrti vděčni za tak báječnou krmi. Nutno konstatovat,že v tomto případě akce splnila svůj ůčel, a získali jste dalšího zákazníka. Jetště jednou hluboká poklona a poděkovgání Vám všem. Honzaa1953
 

Naprostá spokojenost (14. 2. 2011 08:09:07)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Včera večer jsme s manželem navštívili zábřežský zámeček a ochutnali festivalové tříchodové menu. Místo má skvělou atmosféru, interiér je zařízený opravdu stylově, obsluha bez chybičky - pánové byli příjemní, ochotní, ale nevtíraví, no a jídlo samotné jedním slovem úžasné. Asi nejvíce nás oslovil první chod - jehněčí kotletky, ale těžko hodnotit, velice nám chutnala všechna jídla, která byla také krásně naservírovaná. Přestože se samozřejmě nejednalo o typické české "přetékající" talíře, množství jídla nás dokonale zasytilo a to nejen mě, ale i manžela. Ochutnali jsem taky místní pivo - čokoládové a puškvorcové, které můžeme jen doporučit. Pokud bychom tedy hodnotili, dáváme určitě jedničku, místní kuchaři předvedli mistrovský kousek a dokázali, že je česká kuchyně v šikovných rukou velice chutná a zajímavá. Škoda, že není takových restaurací víc.
 

Hodnocení (13. 2. 2011 11:20:37)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Měli jsme objednané tříchodové degustační menu pro 4 osoby. Byli jsme usazeni v Erbovním sále, v restauraci byla svatba. Atmosféra byla vynikající, obsluha decentní, na jídlo jsme vždy čekali o něco déle, ale to nám vůbec nevadilo. Slíbený čas jsme protáhli o 1 hodinu navíc. Jídlo bylo vynikající, porce nečekaně velké. Bude-li festival pokračovat i příští rok a šéfkuchař připraví jiné festivalové menu, tak se akce zúčastníme.
 

Báječné (11. 2. 2011 21:19:19)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Asi je to jak kdy,podobně jako všechno v této zemi podle předchozích komentářů. Za ženu a mne musím říci,že dnes ve 14:00 v pivnici bylo vše skvělé.Všechny tři chody,pivo a především obsluha.Jak oba dva chlapci,tak i čerstvě příchozí děvče. Jediná připomínka se týká pouze interieru,toalety by si zasloužili trošku meně rustikálního stylu. Na ČR a Ostravu nadprůměr - více takových míst,bez smažáků a glutamátu.
 

hodnocení (11. 2. 2011 18:27:40)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Připojuji se spíše k rozpačitějším dojmům z této akce. Usazeni jsme byli v pivnici, která byla narvána lidmi, kteří přišli na probíhající zabijačkové hody. Obsluha si nás nějak zvlášť nevšímala, na jídlo jsme čekali 40 minut. Po prvním chodu jsme čekali dalších 25 minut na další chod. Původně jsme měli v úmyslu doobjednat si kávy, nějaký dezert...Jenže dlouhá čekací doba a ignorace obsluhy nás donutily se po konzumaci zvednout a odejít jinam. Je otázkou, proč se Zámeček do této akce zapojil, když personál zjevně preferoval hosty zabijačky. Příště už se akce nezúčastníme.
 

Hodnocení Zámek Zábřeh (9. 2. 2011 15:27:40)

Restaurace: Zámek Zábřeh
My jsme zase tak nadšení nebyli. Obsluha byla velmi pomalá, na jídla jsme čekali přes půl hodiny. Samotná jídla byla docela dobrá, až na to, že brambory nebyly česnekové a k rybě jsme nedostali pečivo. Rozlévané víno značky "no name" podprůměrné. Myslím, že za návštěvu v rámci areálu zámku stojí spíše pivnice v patře.
 

Hodnocení (7. 2. 2011 13:44:13)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Nejdříve na úvod. Restaurant Zámeček je pro mne, jakožto Ostraváka a obyvatele části Zábřeh, srdcovou záležitostí. Nicméně budu se snažit hodnotit objektivně. Restaurant Zámeček jsem v minulosti navštívil několikrát. Včerejší návštěva v rámci Grand Restaurant Festivalu byla kouzelná jak se na zámeček patří. Na tomto místě s bohatou hystorií, která sahá až do 13. st. n. l., se budete cítit tak jak se cítil aristokrat někdejších časů. Po vstupu Vás ohromí velmi vkusně a přívětivě laděný interiér, v kterém jsou zachovány původní prvky. Po chvilce rozkoukání se vás ujme manažer (popřípadě číšník), který Vás usadí. Za malou chvilku, až se uvelebíte, k vám připluje ladným pohybem číšník profesionál, kterého je radost pozorovat. Je to takové "Labutí číšnické jezero". Směle vám nabídne Zámecké pivní speciality z místního pivovaru Pikard. Velmi doporučuji aktuální specialitu Tmavé pivo s puškvorcem. Chuť je jemně nahořklá a pěna je jako našlehaný krém. Po pár doušcích započne, v mém případě, tříchodová degustace. Prvním pokrmem byly jehněčí kotletky z místních horských luk s cibulovo-hříbkovým ragů, podávané s česnekovými brambůrky a kroupovým rizotem. Lehkost tohoto jídla je povznášející. Vyváženost chutí je jako rovnováha Země vůči vesmíru. Lahodná a krémová chuť kroupového rizota mne doslova rozněžnila. To vše dovršil pivní speciál a to "Čokoládové pivo", které se snoubilo s pokrmem jako dva milenci v jarní louce. Druhým chodem se stal grilovaný sumec s gratinovaným fenyklem a omáčkou z pečených paprik, podávaný s mlatovým chlebem. Přiznám se, jsem milovníkem vodních tvorů. Sumec byl jen lehce okořeněn a vše podtrhovala omáčka z pečených paprik. Kombinace ingrediencí v důsledku dávala uhlazenou chuť, a vše bylo vyváženo k tomu, aby ingredience byly peřinou pro sumce, tudíž jen podtrhovaly jeho kvality. Barevnost ingrediencí na talíři a vzhled lahodily oku. Malinko bych jen vytkl mlatový chléb, který dle mého vkusu byl příliš hutný a malinko více než lehce lepkavý. Suma sumárum, sumec byl velmi delikátní. Na poslední chod přilétlo pečené stehýnko z domácí kachny v šouletu s česnekem a majoránkou. Jediné slovo, a to je "Delikátní". Stehýnko bylo jako od babičky. Masíčko bylo nádherně kořeněné a křehké jako sněhové pusinky. Kůžička byla křupavá a nádherně medově zlatá. A ten šoulet byl fantastický. Neumím nalézt slova pro chválu tohoto pokrmu a proto tento komentář bude stačit :-). Závěrem doporučuji všem gurmánům tento restaurant. Je to ukázka preciznosti a umění jak personálu tak pana šéfkuchaře. Nádhernou věcí je také přizpůsobování menu dle ročního období a využívání malých a místních dodavatelů surovin pro tvorbu tak úžasného jídla. Zámeček si u mne vydobyl velký obdiv a našel i místo v srdci. Hodnocení: + profesionální přístup + interiér + perfektní a úžasné pokrmy + dle mne nejlepší pivo v republice + suroviny od místních malých dodavatelů + menu přizpůsobené ročnímu období - nemůžu si pomoct, ale mlatový chléb nebyl dle mého gusta
 

hodnocení (5. 2. 2011 21:45:28)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Poukazy jsme obdrželi jako vánoční dárek a vybrali jsme si zábřežský zámeček s nejlepší nabídkou. Naše očekávání bylo zcela naplněno. Naprosto skvělé jehněcí kotletky a výborná kachna s šouletem byly kulinářským zážitkem. Výborné víno i pivo doplnily krásný večer.
 

Hodnocení (2. 2. 2011 23:25:50)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Zábřežský Zámeček mám "za rohem," proto když jsem se dozvěděl o festivalu, neváhal jsem s návštěvou ani chvíli. Musím říci, že jsem se v žádném ohledu nezklamal. Měli jsme vynikající jehněčí kotletky s vynikající přílohou, jídlo bylo vhodně doplněno jednoduchým, ovšem skvostným kroupovým rizotem. Co jiného si dát jako tečku, než některé ze zde vařených piv? Kdo neochutnal neuvěří...
 
 
 
Vložit komentář
 


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English