VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Nápady

Zajímají vás aktuality ze světa Taste Waste?

 

Naleznete zde nejen novinky na trhu, ale i tipy a triky šéfkuchařů, rady jak se vyhnout zbytečnému plýtvání a hlavně Vaše nápady.

 

Pokud máte něco, s čím byste se s námi chtěli podělit, pište na anna@grand-restaurant.cz

 

Více o naší filozofii Taste Waste se dozvíte na úvodní stránce

Kotva
2.10.2018

Interiér z vyplavených dřívek z moře v jedné ukryté rybářské restauraci na francouzských hranicích.

Co příroda dala
16.9.2018

Tak jsem si chtěl udělat čaj a vidím, že došel. Ještě, že existují lesy, pole a louky plné divokých superzdravých bylin a plodů: divizna, meduňka, šípek a je to!:)

Salvador Dalí
3.9.2018

S Mňam Tour letos poprvé do Cadaqués, které proslavil surrealista Dalí! Umělec rád používal materiál, kteří by jiní vyhodili. Tato obří odpočívající postava v jeho zahradě je toho živým důkazem:)

Broskev Paraguayo
16.8.2018

Takovéhle “křivé” ovoce v supermarketu nenajdete. Protože neodpovídá standardu, tak se prostě vyhazuje. A přitom je to taková nádhera a v chuti žádný rozdíl! Proč se snažíme napravit přírodu? Budou i z nás za chvíli kloni?!

Jmenovky
2.8.2018

Co se starým kusem dřeva? V tomhle horku se přece nedá topit! Ale můžete si vyrobit originální přírodní jmenovky na váš příští večírek!

Singapur
20.7.2018

Singapur - jedno z nejohleduplnějších velkoměst k přírodě. Dokazuje každým coulem, že to jde!

Rybízový koláč
3.7.2018

Ořechy a rybíz ze zahrady, vajíčka od sousedovic slepiček, tvaroh z nedaleké farmy a slazeno medem od dědečka. Podporujme lokální produkty a sezonní superpotraviny!

Lahve
27.6.2018

Interiér plný bizárních stromů v jedné singapurské restauracaci (aneb co s použitými lahvemi)

Krab a plast
10.6.2018

Bali je jedno z nejkrásnějších míst na světě. Superfood na každém stromě, úžasná fauna a láskyplní lidé všude kolem. Nyní ale také hory plastu, v džungli i v oceánu! A můžeme si za to sami, a jen my to dokážeme zase napravit!!!

Snídaně “co dům dal ”
28.5.2018

Vajíčka od sousedovic slepiček, rukola, divoké byliny a “superplevel” z vlastní zahrádky, avokádo s trochou lanýžového oleje těsně před expirací. Dokonalost.



 
Muži se v lásce často chovají jako v restauraci. Objednají si jídlo podle jídelního lístku a potom šilhají na sousedův stůl.
Anonym
Top
English