VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Grand Cru

Grand Cru
Živá hudba
Dětský koutek
TOP100
Lodecká 4
Praha 1 - Petrská čtvrť
110 00
11.30–15, 18–23, po–so
    775 044 076
Kuchyně:
mezinárodní
Zvláštnost:
Tým tohoto vyhlášeného podniku udává směr moderní gastronomii v jednoduchém, ale stylovém provedení. Menu je bez specializace a omezení. Zakládá si na kvalitních surovinách, sezonních obměnách a výrobě domácích sýrů a uzenin. Více než 1500 druhů exkluzivních vín ze všech koutů světa.
Hodnocení GR2019
Jídlo: 1.1
Obsluha: 1.2
Interiér: 1.6
Cena: 1220
Moje hodnocení pro GR2020
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 18:13:19)

dýňovka jakou manželka neumí a zase steak jsem na něj úchylnej pořád ho tlaskám do sebe,karamelový vejce je pořádně zábavný,celá restaurace je supr včetně chlapů na place
 

Tvrďák66

Connoisseur

  1

plus 3
minus 2

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 15:23:31)

Ať si dáš co si dáš je to bezvadný.Srnčí i křepelka,prostě všechno.Nejlepší restaurant v Česku!!!!!Servis za jedna jen trochu temější místnost.Jídlo excellentní!!
 

mufficek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (4. 9. 2018 08:54:50)

Musím oponovat :-) Podle mě jsou v Čechách minimálně 4 lepší restaurace. Ovšem to jejich vajíčko je vážně špičkový.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (6. 8. 2018 00:07:34)

Abych doplnil přerušený komentář: Netradiční příjemný večer. Meloun s fetou z předkrmů nejlepší! Přišel jsem však hlavně kvůli grilování listového salátu=ten jediný mě neoslovil... Bezva masíčka, především kachna a karabáček. Velice uvolněná atmosféra s vínečky z Burgundska, skvělá akce!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 3
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 7. 2018 08:13:57)

Neodolal jsem nabídce na Grilování s Punčochářem. Slovy klasika to bylo takové poetické, oduševnělé odpoledne strávené v hezkém prostředí s excelentním jídlem a dobrým vínem. Číšníci jsou zde na vysoké profesiální úrovni, nevnucují se anebo, když vycítí, že host si chce popovídat, pak jsou zábavní.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 7. 2018 15:24:52)

Tak jste se konečně Punčocháře dočkal :-).
 

mufficek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (16. 8. 2018 13:32:53)

To muselo bejt moc fajn...
 

Alex

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 6. 2018 20:22:09)

Mám tady pro ně slabost. Cokoliv, kdykoliv výborné. Na rozdíl od Boddieho, jsem šéfa vždycky potkal. Třeba seděl vedle u stolu a plánoval menu na další dny. Obsluha přesná, interiér dle mého gusta. Párování s víny bezchybné. Rád se sem vracím. Škoda, že zrušili polední menu. Bylo cenově dostupné pro širší skupinu zákazníků.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (15. 5. 2018 11:28:47)

Lehkou slabinou je, že potřetí za sebou jsem pana Punčocháře nenatrefil, byl zrovna na nějakém festu v Olomouci. Děje se mi to stejně jako s panem Paulusem v Alcronu, už je z nich obou pověstná paní Colombová. Tak snad příště.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (15. 5. 2018 11:27:45)

Moje těžká úchylka=uzené máslo z Grand Cru. Chuť se Vám zažere pod kůži, a já slintám jak Pavlovův pes, když se jen ke Grand Cru přibližuji :-))) Předkrmový zajíc ve formě prejtu s pěnou z foie gras, já se hluboce skláním před Vaším uměním pane Punčocháři! Vymazlené. Báječný telecí filet, a také jsem neodolal a ochutnal ragú ze srnky a filet z kambaly. Přikládám foto: bezvadný nápad, jak pokládat příbory na holý stůl tak, aby se jej nedotýkaly.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (16. 5. 2018 11:19:29)

Hezký fór s těmi příbory - já také nemám rád, když se příbory "válí" na stole.
 

mufficek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (16. 8. 2018 13:30:25)

Ano, jejich máslo je opravdu úžasné. Dali mi i recept.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019 (4. 12. 2018 22:31:41)

Ten "nápad", jak položit příbory na stůl, není jejich. Je to celkem běžná věc při stolování ve Francii, říká se tomu porte-couteaux. To není nic proti Vaší recenzi ani dané restauraci (mám ji ráda). Jen pro doplnění.
 

mufficek

Connoisseur

plus 2
minus 2

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 1. 2018 14:14:13)

Pokračování recenze "Víkendová večeře" Ad Holub: Langoš už tam byl tak nějak navíc. A moc mi k tomu chuťově neseděl. Telecí panenka s lanýžovou omáčkou dost dobrý, ale tak nějak klasika. A opět tam byl navíc telecí talián a nevím vlastně proč. Celkově toho bylo na talíři trochu moc. Ovšem zákusky opět nadchly. Karamelové vejce a Čokoládový parfait s několika sorbety - mňam. Jak jsem psal na začátku - absolutní špička. Zajděte a užijte si to, stojí to za to.
 

mufficek

Connoisseur

plus 2
minus 2

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 1. 2018 14:07:15)

Víkendová večeře s přítelkyní. Začnu tím nejpříjemnějším, tuhle restauraci doporučím všem. Určitě to stojí za to. Jídlo je na absolutní špičkové úrovni. Obsluha velmi příjemná a profesionální a interiér hezký. Celkově restaurace působí velmi příjemně. Baštili jsme Marinované hovězí, Okurky a pomelo v ginu s tonikem jako předkrm. Za tohle musím dát absolutorium. Hlavní jídla už pár chybek měli. Uzený holub samozřejmě dobře udělaný. Ale nastavovaná kaše s rozvarem z holubých stehýnek nic moc.
 

kudelič

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 17:43:22)

Jen se pokusím napravit češtinu: holubí stehýnka a holubích stehýnek. Hlavní jídla pár chybek měla, ne měli.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi mají rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…
Zdeněk Pohlreich
Top
English