VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

La Bottega Gastronomica

La Bottega Gastronomica
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Se psem
Farmářské produkty
Ondříčkova 17
Praha 3
130 00
9–22, po–čt, 9–22, pá–so, 9.30–21, ne
    222 233 811
Kuchyně:
dary moře, italská, rybí
Zvláštnost:
Příjemné bistro. Uprostřed gril s čerstvými grilovanými kuřaty z volného chovu. Teplý bufet s důrazem na čerstvost a zásady zdravé výživy. Vybrané jídlo si můžete vychutnat na místě, nebo vám ho zabalí s sebou. Od jara do podzimu můžete ochutnat italské delikatesy na příjemné a klidné zahrádce.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.9
Obsluha: 2.2
Interiér: 2.4
Cena: 610
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:21:41)

Je pravdou, že přesný překlad z italštiny jest sádlo. Jak jsem u pc zjistil, LARDO je geniální italský vynález=tenounce nakrájený špek. Není to prostě klasický špek-pancetta. No, zkusím si to zapamatovat. Jo, ještě drobnost:Na netu mají uvedeno: Zebra La Bottega. Měli by opravit na "žebra", aby nemátli hosty.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:19:17)

Rychlý oběd v příjemném prostředí, mám Bottegy italského majitele rád. V podobné rosticerii jsem hodoval před třemi lety ve Florencii. Objednal jsem si králičí hřbet zabalený v lardu s restovanou kapustou a červenou cibulí a bylo to velmi dobré. Snaživý číšník mi na můj dotaz sdělil, že lardo je sádlo. Kuchař na to samé odpověděl, že lardo je prostě lardo.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English