VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Modrý zub

Modrý zub
Bezbariérová
Se psem
Spálená 29
Praha 1 - Nové město
110 00
10.30–24, po–pá, 11.30–24, so–ne
    222 540 064
Kuchyně:
thajská
Zvláštnost:
Thajsko je proslulé rozmanitou kuchyní, vyváženou kombinací chutí a vůní. Siamský poloostrov ve Spálené. Ale pozor, možná to bude i trochu pálit.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.8
Obsluha: 2.0
Interiér: 2.5
Cena: 450
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 9. 2017 18:01:58)

Rychle se najíst v centru? Tady ano. Vždy jsem měla smůlu a seděla jsem u stolku, kde se při chůzi obsluhy nebo zákazníků hodně houpala podlaha. Dost to kazilo dojem z večeře
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 3. 2017 22:19:22)

Z Modrého zubu se pomalu stává fast-food z více provozovnama... Opravdu si myslíte, že bude za chvíli co hodnotit? Ale všichni víme, že je skoro nemožné, udržet všude stejnou kvalitu. Štamgasti budou chodit vždy na poštu a potom naproti na to své oblíbené :-) Já jsem zde nebyl spokojený - bohužel :-(
 

Oto CZ

Foodie

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 10. 2017 14:37:12)

Toto je pobočka ve Spálené, pošta je pobočka Jindřišská :-)
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (18. 12. 2016 02:04:57)

Známý Masaman, tedy zde Masman, kari s kokosovým mlékem, bramborami, rajčaty, cibulí a arašídami. Také dost ostré, ale tak to má být. V zásadě plná restaurace, domácí hosté v převaze, většinou mladí lidé. Číšníci stíhají donášet kromě jídla i Plzeň, bezinkovou limonádu nebo i thajské pivo Singha. Celková spokojenost, ač Modrý zub v Jindřišské je zřejmě o level výš v jídle.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (18. 12. 2016 02:00:13)

Předkrmové plato:velmi tuhé špízy z krkovice, suché a vlažné kuřecí Satay špízy, kvalitní krevety v těstíčku, supr závitky, 3 omáčky, vepřové závitky, zřejmě recept z Japonska. Tradičně už polévku Tom Kha Kai (potřebuju trochu zatřást s nachlazením). Jen se mi zdála méně ostrá než v Jindřišské. Ovšem hlavní chody s dvěma papričkami to napravily. Hovězí soté na červené kari pastě s fazolovými lusky, bambusem a bazalkou. Nudle s masem Sen Phad Thai Kai s ostrostí vítězí.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi mají rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…
Zdeněk Pohlreich
Top
English