VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Monte Bú

Monte Bú
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Údolní 532/76
Brno - Kraví hora
602 00
11–24, po–so, 11–23, ne
    543 234 856
Kuchyně:
steakhouse
Zvláštnost:
Jediný podnik v Brně nabízí Tomahawk steak z volků z plemene Black Angus z Austrálie. Jedná se o speciální řez z vysoké roštěné s kostí, který je díky mramorování a ponechání části žebra výrazně šťavnatější. Maso zraje tzv. mokrým zráním dvacet osm dní. Díky oblasti chovu dobytka a speciální stravě má maso lehkou chuť připomínající jehněčí.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 4. 2018 16:41:09)

Jak je tu psáno níže, tak je dáno i v mém případě. Steak house, s velkým výběrem steaků, připravit je umí. Zbytek pokrmu, je hezký průměr, nemyšleno ironicky. Za sebe musím říci že filet mignon byl povedený a velmi dobrý, zbytek objednávky dobrý. Číšníci stíhali (ano obsluhovalo mne jich několik) ačkoliv po zaplnění restaurace bylo vidět že vládne trochu hektičnost, což bohužel může být na škodu. Celkově hodnotím jako dobrou restauraci, steak house, ač ceny mohou být vůči porci vyšší.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 10. 2017 14:46:33)

Jídlo a pití chuťově velmi dobré. Bylo nám doporučeno japonské hovězí wagyu. Nechali jsme si připravit několik kusů masa, a teplých plotýnkách nám vše naservírovali doprostřed stolu. K tomu poté každému přílohu, kterou si vybral. Velice dobré a chutné. Jako dezert jsem si dal panna cotu, která byla rovněž výtečná. Faux pas ovšem udělal číšník, který našemu kolegovi vylil celé pivo na záda, při špatné manipulaci se sklenicemi. Jediná náprava byla, že jej provinilý číšník pozval na rum a omluvil.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (11. 5. 2017 20:33:36)

Restaurace ničím nepřekvapí, nemá nijak význačný interiér, průměrné jídlo - alespoň co jsem vyzkoušel, stejně tak obsluha a přitom vyšší ceny. V Brně je hned několik restaurací, které jsou násobně kvalitnější za stejnou cenu. Vyzkoušejte sami :-)
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English