VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Nautilus hotel, Goldie

Nautilus hotel, Goldie
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Žižkovo náměstí 20
Tábor
390 01
7–22, po–pá, 8–21, so–ne
    380 900 901
Kuchyně:
česká, mezinárodní, regionální
Zvláštnost:
Vysoké stropy na elegantních sloupech, moderně řešená bohatá výzdoba, zrcadla a sochy od místních řemeslníků i známých českých umělců. Kreativní je i chef pan Svatek, který připravuje unikátní pokrmy a organizuje skvělé pravidelné kulinární akce.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.4
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.5
Cena: 600
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 9
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (13. 9. 2018 16:28:02)

Zas liškáč a nakonec čoko s fazolema a šlehajdou eňoněňo hihi.Sympa číšník,miloučký to bylo.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (18. 9. 2018 14:56:49)

Jsem rád, Okarlovko, že jste se po delší době vrátila. Vaše komentáře jsou osvěžením a rád je čtu.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 7
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 18:08:39)

jestli má Tvrďák za nejlepčí restauraci Grand Cru tak já zas Nautilus v Táboře,jezdíme na náměstí už pár let,teď drobánek přitvrdili meníčka,tak jsme si dali boží tatarák a supr steaky z telete no ňaminy obrovský,zkuste to taky
 

Tvrďák66

Connoisseur

  1

plus 6
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 15:08:26)

Každý maso bylo dobrý žraso.Suprová adresa!!!!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (18. 10. 2018 11:22:57)

Díky za tip. Vyzkouším. Díky i Honzovi.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 8. 2018 21:44:00)

Thanks for a very famouse dinner. Kobe steak with all and a lovely desert og chokolade cake and the Best Wine. Love you all.
 

vsmejkal

Connoisseur

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (17. 8. 2018 12:46:00)

Skvělá jídla s vynikající chutí a mimořádným designem. Už se z toho stala pro mne rituální záležitost při každé návštěvě Tábora. Ani letos při 38 stupních vedra Goldie nezklamala. Viz foto v příloze. Také obsluha je stále stejně milá a šikovná.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 14:08:25)

Já už v Táboře prakticky jinam nechodím než k panu Svatkovi.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 17:04:23)

Já to dám přes kopírák jako pan Boddie - v Táboře jdu jen k panu Svatkovi.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 6
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 7. 2018 15:26:07)

Gratinovaný kozí sýr, hovězí vývar, senzační uzený pstruh s podmáslím. Jedině mi neseděla kombinace telecího s bylinkami. I přes absenci šéfkuchaře pana Svatka bylo jídlo okouzlující. Václav Novák vládne kuchyni s bravurou, číšník je také skvělý. Chválím!
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 5. 2018 18:01:30)

Tak za panem Svatkem = jeho týmem, jezdíme moc rádi. No kde si dáte "restované králičí ledvinky, vejce benedikt, brambory pečené v seně" nebo "svíčkovou z koně s lanýžovou kaší"? Číšník uvolněný a příjemný; mladá servírka vystrašená.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 7. 2018 15:23:17)

Máte recht Mirku7. Číšník mi řekl, že jsme se spolu minuli o čtvrt hodiny. A to jsme seděli u toho samého stolu! Vy už jste taky profláknutý všude :-)))
 

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 19:59:30)

Neskutečný zážitek!!! Úžas dokonalost!!Opravdu zážitek ,jak vzhledově tak chuťově.. Velmi příjemná obsluha!Úžasný, děkujeme. Lucie
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:07:41)

As a PS to our review just submitted - we wanted to give absolutely Top score but couldn't see how to do it.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:05:05)

Truly the best meal we have enjoyed in 3 years of the festival. Also a delightful introduction to a lovely town within easy reach of Prague. Every dish was stylish, without being pretentious. The chanterelle cream soup was a superb opener. The quality of the duck and the guinefowl was magnificent and the cooking was skillful. Service was attentive and the plates hot - as they should be - superb meal. We've booked again for tomorrow!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 07:46:05)

K panu Svatkovi jezdíme rádi, vždycky nás čeká příjemné prostředí a laskavý servis. Sušený dančí hřbet s omáčkou z vaječňáku byl eňo něňo, na kvalitu dezertu by prvorepublikoví básníci psali oslavné eseje. Díky, zatím nejlepší v GRF! Nesmíte minout.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 15:54:35)

Do Goldie jsem se hrozně těšil. Naposledy to pro mě byla exploze chutí a přírodní úkaz. Zklamání první - Martin Svatek má akci mimo Tábor. Zklamání druhé - kachní prso oschlé. Zklamání třetí - roláda vysušená. Potěšení první - už vyhlášený liškový krém. Potěšení druhé - dezert. Oceňuji snaživou obsluhu, jako omluvu kuchyně velmi dobré foie gras a opravdu moc se mi líbí talíře. Manželka byla ale celkově spokojená. Také jsme si užili velmi příjemné ubytování s bohatou snídaní. Příště lépe?
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (1. 2. 2018 12:45:32)

Navštívili jsme v rámci GRF2018. Menu bylo opravdu skvostné, nemám snad jedinou výtku. Amuse-bouche v podobě hovězího carpaccia bylo jedno z nejlepších, jaké jsem kdy měla. Obsluha byla příjemná a usměvavá. Byl to zkrátka pěkný výlet za gastronomií mimo Prahu. Rádi přijdeme zas, děkujeme :-)
 

Septim

Connoisseur

plus 1
minus 2

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 1. 2018 12:44:04)

Nevím čím to bylo...jestli mým očekáváním o luxusním liškovém krému a skvělém jídle, nebo jsem si jen v hlavě nastavil velkou laťku? Tentokrát jsem chytil tragický obsluhující personál. Servírka která ničí restauraci neodborností je chyba majitele... ( nepamatovat si objednávku, neodnést po dojedení u stolu ani po 15. minutách atd.) Neusněte na vavřínech!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 1. 2018 15:43:39)

Degustace v Nautilu byla naprosto báječná. Celé menu bych označila za naprosto skvostné. Lepší dezert jsem už dlouho neměla. A velmi nás potěšila pozornost podniku ve formě liškového krému. Obsluha je velmi příjemná a komunikativní. Měly jsme možnost podívat se i do kuchyně. Určitě se vrátíme i mimo festival.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:10:57)

Pokračoval David Šašek s treskou ve vakuu s černým kořenem a cibulovým velouté. Dalším chodem pokračoval opět Martin Svatek: prsíčko, stehýnko a žaludek z husy. Na něj navázal Roman Paulus, který připravil srnčí hřbet se srnčí klobásou, černým ořechem, polentou, kaštanovým pyré s uzeným morkem. Na závěr sladká tečka v podobě zmrzliny s oříškovou pěnou od Jana Horkého(viz foto2). I párování s víny dopadlo tentokrát dobře. V Nautilu se mi líbí, skvostný design celého hotelu je ukázkový.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:08:17)

Ještě se vracím do minulého roku, kdy jsem navštívil Kuchařské dostaveníčko v hotelu Nautilus v Táboře. Martin Svatek opět pozval 4 svoje renomované kolegy, aby každý vytvořil jeden chod vhodný do menu. Tentokrát jsme byli velice spokojeni jak s úrovní pokrmů, tak i s neformální přátelskou atmosférou celé akce. Začínalo se trojitým amuse bouche od p.Svatka (viz foto1), následovala terina z foie gras se zelím na 3 způsoby od Marka Šády.
 

pzk

Gourmet

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 15:14:49)

Silvestrovský pobyt v Goldie. Na jídle jsme byli třikrát a vždy vše perfektní, včetně servisu. Liškový krém je prostě kult, který nesmíte opomenout. K samotnému hotelu bych měl výhrad, zejména co se týče řešení parkování, kdy se Vám lehce může stát, že vaše domluvené parkování vám zabere někdo jiný ač žijete s pocitem, že je to garantovaná služba..docela to dokáže zkazit náladu....
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 15:35:29)

No jo - liškový krém je záležitost sama o sobě!
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:07:00)

S nevyřešeným parkováním s Vámi musím souhlasit. Tak renomovaný hotel by měl umět parkování hostů zajistit. Parkování na náměstí je pro veřejnost, hotel nabízí parkování v krytém parkovišti vzdáleném cca 500 metrů. V jiných hotelech v Česku odevzdáte na recepci klíč a oni zajistí převoz Vašeho vozu na parkoviště. Tato služba zde chybí.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top
English