VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Quisisana Palace

Quisisana Palace
Salónek
Mariánskolázeňská 289/3
Karlovy Vary
360 01
7–22, denně
    357 079 110
Kuchyně:
česká moderní
Zvláštnost:
Požitek pro všechny smysly. Od rána do večera je cítit vůně pražené kávy, kterou nabízejí ve třech druzích. Příjemná atmosféra staré kavárenské tradice. Najdete zde vše od snídaní po večeře.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 0.0
Obsluha: 0.0
Interiér: 0.0
Cena: 0
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 2. 2018 09:22:42)

Obsluha i jídlo bylo excelentní. Děkujeme za příjemnou a milou obsluhu i jídlo. Určitě půjdeme příští rok znova.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (25. 2. 2018 20:01:48)

Vše bylo vynikající, nejslabším článkem pro nás byl dezert. Náplň z chia semínek byla opravdu jak guma. Obsluha byla výborná. Pro nás příjemný zážitek
 

Chooose

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (15. 2. 2018 13:20:05)

Očekávání bohužel nebylo naplněno. Obsluha byla dobrá, pozorná a příjemná. Amuse bouche by měl v člověku podpořit chuť na další chody, tento nebyl úplně vhodný. Patrně zrovna vyndáno z lednice - škoda. Špenátové cappuccino nikterak nevybočuje z průměru. Perlička ok, batátové pyré spíš připomínalo mrkvové. Dezert byl asi nejlepší na celé večeři, nicméně nápně z chia semínek poněkud gumová. A celkové shrnutí - neurazí, nenadchne. Změna šéfkuchaře 2017-2018 je bohužel patrná.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (19. 2. 2018 15:25:41)

Vážený pane Dlohoši, Děkuji za Vaši návštěvu v rámci Grand Restaurant Festival a za Vaše subjektivní hodnocení. K Vaší recenzi bych sdělil pouze to, že jsme mezi roky 2017-2018 neměnili šéfkuchaře. I v roce 2017 jsem Vám menu na Grand Restaurant Festival sestavoval a připravoval já. V úctě Váš Jakub Mitro, šéfkuchař.
 

Chooose

Food Lover

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 3. 2018 21:46:50)

Dobrý den pane Mitro, tak vidíte jak to letí, myslel jsem že jste na hotelu rok a ono už je to déle. Ještě jednou chci uvést na pravou míru své hodnocení. Když ho čtu nyní s odstupem času, vyznívá příliš kriticky. Večeře byla velmi dobrá, možná nenaplnila má očekávání, která asi byla příliš vysoká a ovlivněná dalšími osobními pohnutkami v ten večer. Až na těch pár zmíněných detailů to bylo dobré. Rád přijdu i mimo festival a ochutnám Vaše další speciality... Ať se Vám v Qusisaně daří! JD
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 09:32:02)

Chuť rolády z perličky trochu přehlušena množstvím jater uvnitř. Květ hledíku nepoživatelný, nemá na talíři co pohledávat nebo jen malé okvětí. Dezert tuhý jako fondán, škoda pane kuchaři, těšili jsme se a takhle neslavně to dopadlo.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (16. 2. 2018 12:14:53)

Vážený pane Boddie, Děkuji za Váš názor, kterého si osobně velmi vážím. Mrzí mě, že jsme v letošním roce stoprocentně neuspokojili Vaše chutě a nenaplnili Vaše očekávání v podobě našeho festivalového menu. Osobně věřím, že při Vaší další návštěvě v naší restauraci budete plně spokojen. Nyní bych se rád pozastavil u několika Vašich ryze subjektivních názorů, které se týkají složení menu a kvality použitých surovin. Ryby dovážíme denně čerstvé, včetně lososa..... (pokračování)
 

Grand Restaurant Festival 2018 (16. 2. 2018 12:16:17)

.... Pečivo naše kuchařky připravují také denně čerstvé. Nerozpékáme, ale připravujeme vlastní řadu domácího pečiva. V naší kuchyni nikdy nepoužíváme čerstvé květiny, ani na přízdoby. Tyto suroviny nepatří k naší filosofii, a tudíž v naší kuchyni hledík a jemu podobné suroviny nenajdete. Naše perlička nebyla nadívaná játry, jelikož ne všichni klienti mají rádi jejich chuť..... (pokračování)
 

Grand Restaurant Festival 2018 (16. 2. 2018 12:17:15)

.... Játra jsou součástí nádivky, která je servírována společně s perličkou, a jako super potravina jsou v tomto našem menu opodstatněná. Dezert je v současnosti číslo jedna z našeho menu, tudíž považuji jeho hodnocení za ojedinělé, jelikož si jej všichni strávníci bez výjimek pochvalují. Ještě jednou velice děkuji za Váš osobní názor a těším se na další návštěvu v naší restauraci. V úctě Váš Jakub Mitro, šéfkuchař
 

Boddie

Food Guru

  10

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 13:48:48)

Dobrý den pane šéfkuchaři. Je logické, že se obhajujete a já jsem za Vaši ctěnou reakci rád. K naší návštěvě: Fotky si dělám málokdy, nyní vidím, že jsem si vyfotil pouze dezert a ne lososa zespodu... Stojím si ale za tím, že na avokádo položený losos byl zespodu šedý, tedy známka toho, že jej máte v lednici připravený dopředu alespoň den. Nedojedl jsem dezert, kde báječná borůvková omáčka byla doplněna velmi tuhým mousse.
 

Boddie

Food Guru

  10

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 13:49:36)

Chléb byl oschlý, možná ráno pečený, ale špatně uchovaný v košíčku. Stává se to mnoha restauracím. Píšete dále, že nenadíváte křepelku, ale že játra jsou součástí nádivky. Ovšem tu opravdu neservírujete vedle perličky, ale uprostřed rolky, jak je vidět i na fotu.
 

Boddie

Food Guru

  10

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 13:50:19)

Dále píšete, že nepoužíváte květy. Nejsem si už jistý, zda to byl hledík, ale část rostliny včetně kousku stonku byla jako přízdoba u perličky. Nevěřím, že by na oba talíře spadla po cestě z kuchyně. Prostě tam květiny musel někdo v kuchyni dát. Zrovna jako Vás, i mě mrzí, že návštěva zrovna nedopadla. Přeji Vám hodně spokojených hostů a ať se Vám v tak krásném hotelu jenom daří.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 09:27:55)

Losos s avokádovým tartarem. Losos zespodu již zcela šedý, jak sedí v lednici minimálně od včerejška. Chléb také není dnešní. Je něco jiného číst od šéfkuchaře, jak používá čerstvé potraviny a pak obdržet toto... Špenátový krém opravdu výtečný, křepelčí vajíčko a pelmeň s lososem také. Problém, jak to udělat, aby se tyto okrasy netopily v polévce vyřešil kuchař tak, že je podložil plátky brambor. Já netušil, že jsou zcela nedovařené, takže při snaze o odkrojení došlo ke styku s mým oděvem.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 1. 2018 20:39:46)

Byl to úžasný zážitek. Vynikající obsluha. Kéž by to bylo takto všude!!!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (31. 1. 2018 10:40:44)

Milá Kateřino, děkuji za Vaše hodnocení gastronomického zážitku v naší restauraci. Jsem velice rád, že jste si pochutnali a těším se na Vaši další návštěvu u nás v Quisisana Palace. V úctě Váš Jakub Mitro, šéfkuchař Quisisana Palace
 

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 1. 2018 21:44:22)

Vše bylo perfektní, nejlepší restaurace, kterou jsme v rámci festivalu po dobu 4 let navštívili. Dokonce nás v nejlepším pokoji s vířivkou nechali přebalit naše malé dítě, úžasný zážitek po všech směrech, dělujeme!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (31. 1. 2018 10:37:17)

Vážená Kláro, Váš komentář mě velmi potěšil. Jsem velice rád, že jsme uspokojili nejen Vaše chuťové pohárky, ale mohli Vám nabídnout i nadstandardní hotelový servis, který je pro všechny našeho hosty samozřejmostí. Těším se na Vaši další návštěvu u nás v Quisisana Palace. Srdečně zdraví Jakub Mitro, šéfkuchař Quisisana Palace
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Muži se v lásce často chovají jako v restauraci. Objednají si jídlo podle jídelního lístku a potom šilhají na sousedův stůl.
Anonym
Top
English